ACADEMICCOURSES.DK

Executive kursus i Polen

Polen er et fascinerende land, der fungerer som de geografiske og kulturelle skillevejen mellem Øst-og Vesteuropa. Gennem sin turbulente historie landets befolkning har formået at bevare deres identitet, og i dag, landet har en vigtig position som den største af de tidligere østeuropæiske lande og de mest folkerige nyt medlem af Den Europæiske Union. Det er virkelig et dynamisk sted for uddannelsesmæssige og faglige udvikling og tage kurser i Polen kan hjælpe dig med at fremme din karriere.

Kurser i Polen dækker en bred vifte af emner og er gearet til specialiserede læringsbehov. Kurser i Polen kan studeres på traditionelle universiteter, via online institutioner, intensivt, eller med en professionel udvikling serie. Der er en række emner at vælge imellem for kurser i Polen, herunder økonomi, matematik, økonomi og teknik, for at nævne et par stykker.

Polen har vist sig at være en mangfoldig, hårdtarbejdende og velstående land med udholdenhed og stolthed, og disse kvaliteter ses i deres akademiske programmer. Læs mere nedenfor for at lære, hvordan kurser i Polen kan hjælpe dig med at nå dine professionelle mål!

resultater fundet Filter

Airline Pilot Program

Brics Aviation
på universitet Fuldtid Oktober 2019 Polen Kijewo Królewskie

For PPL (A) indehavere, der allerede har en vis erfaring. Vi tager i betragtning, at du først vil starte fra modul 3 som vist nedenfor på denne side. I løbet af dette program bliver du uddannet efter en pensum, der er specielt designet til dig.

Airline Cadet Program

Brics Aviation
på universitet Fuldtid Deltid 14 måneder Oktober 2019 Polen Kijewo Królewskie + 1 mere

Under dette program vil du blive uddannet fra nul til at blive en professionel flyselskab pilot. Efter en vellykket gennemførelse vil du nå EASA-frosne ATPL (Airline Transport Pilot License). Klar til dit første flyselskab job.

Tre-ugers intensive kurser

VARIA - Polish Language Center
på universitet Fuldtid 3 uger Oktober 2019 Polen KRAKOW

Den tre-ugers polsk sprogkursus kan du hurtigt mestre det grundlæggende i sproget eller uddybe allerede erhvervet viden. Klasser afholdes dagligt fra mandag til fredag, 4 lektioner om dagen (9,30-12,45). Kurset er designet til folk, der ønsker at opnå resultater på den kortest mulige tid. Vi gennemfører klasser for alle niveauer.

Intensive sommerkurser

VARIA - Polish Language Center
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 16 uger Oktober 2019 Polen KRAKOW + 1 mere

Sommer kursus vil give dig mulighed for hurtigt at mestre det grundlæggende i det polske sprog, samt uddybe den allerede erhvervede viden. Den er ideel til folk, der forbereder sig på at studere i Polen, det polske sprog behovet for deres faglige og personlige eller bare ønsker at tale polsk.

PPL (A) Privatpilot

Ventum Air Flight Academy
Online og campus kombineret Fuldtid 3 uger Oktober 2019 Polen Warszawa

I overensstemmelse med FCL, kan PPL (A) Privatpilot opnås via uddannelse, som begynder med en teoretisk kursus. Den teoretiske kursus vil give dig alle de nødvendige luftfart viden. Færdiggørelsen af ​​dette kursus er obligatorisk, før man går videre til praktik. Det er også det første skridt i at gøre dine drømme om flyvende gå i opfyldelse.

Flyveinstruktør fi (a)

Ventum Air Flight Academy
på universitet Fuldtid Oktober 2019 Polen Warszawa

Kurset vil hovedsageligt fokusere på principperne om undervisning og elevernes vurdering af læring og skabe i dem de rigtige vaner til at træne nye studerende i fremtiden. Hos ATO Ventum Air vil du møde de bedste instruktører, som vil dele deres langsigtede viden og erfaring med dig i løbet af kurset. Hele teoretisk kursus afholdes på polsk eller engelsk.

ATPL (A) flyselskab transport pilotcertifikat (fly)

Ventum Air Flight Academy
Online og campus kombineret Fuldtid 15 uger Oktober 2019 Polen Warszawa

ATPL (A) teoretisk uddannelse for ATPL (A) Airline Transport Pilot License (Aeroplane) er beregnet til dem, der ønsker at forfølge karriere et flyselskab pilot.

Professionel praktik

Collegium Civitas
på universitet Fuldtid Kontakt skolen Polen Warszawa

Praktik er den bedste måde at få hands-on erfaring i dit område af undersøgelsen. I næsten to årtier Collegium Civitas har opbygget et netværk af praktikophold placeringer, der består af flere dusin af førende organisationer i Warszawa.

Generel engelsk kursus

International Language School of Poland
på universitet Deltid Oktober 2019 Polen Warszawa

For studerende på alle niveauer og for forskellige aldersgrupper. I løbet af kurset lægges vægt primært på evnen til at kommunikere på et fremmedsprog.

IELTS kursus

International Language School of Poland
på universitet Fuldtid Oktober 2019 Polen Warszawa

Globalt populære engelske sprogtest designet primært til folk, der ønsker at studere eller arbejde i engelsktalende miljø. Hædret af mere end 9 tusinde institutioner rundt om i verden, herunder offentlige organer og uddannelsesmæssige og faglige organisationer. Eksamen på mindre end fire timer, vil evaluere alle dine sprogfærdigheder: lytte, læse, skrive og tale.