ACADEMICCOURSES

Executive kursus i Polen

Polen er et fascinerende land, der fungerer som de geografiske og kulturelle skillevejen mellem Øst-og Vesteuropa. Gennem sin turbulente historie landets befolkning har formået at bevare deres identitet, og i dag, landet har en vigtig position som den største af de tidligere østeuropæiske lande og de mest folkerige nyt medlem af Den Europæiske Union. Det er virkelig et dynamisk sted for uddannelsesmæssige og faglige udvikling og tage kurser i Polen kan hjælpe dig med at fremme din karriere.

Kurser i Polen dækker en bred vifte af emner og er gearet til specialiserede læringsbehov. Kurser i Polen kan studeres på traditionelle universiteter, via online institutioner, intensivt, eller med en professionel udvikling serie. Der er en række emner at vælge imellem for kurser i Polen, herunder økonomi, matematik, økonomi og teknik, for at nævne et par stykker.

Polen har vist sig at være en mangfoldig, hårdtarbejdende og velstående land med udholdenhed og stolthed, og disse kvaliteter ses i deres akademiske programmer. Læs mere nedenfor for at lære, hvordan kurser i Polen kan hjælpe dig med at nå dine professionelle mål!

resultater fundet Filter

Airline Cadet Program

Brics Aviation
Kursus
<
Fuldtid
<
Deltid
<
14 måneder
Engelsk
på universitet

Under dette program vil du blive uddannet fra nul til at blive en professionel flyselskab pilot. Efter en vellykket gennemførelse vil du nå EASA-frosne ATPL (Airline Transport ...

Læs mere

Airline Pilot Program

Brics Aviation
Kursus
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

For PPL (A) indehavere, der allerede har en vis erfaring. Vi tager i betragtning, at du først vil starte fra modul 3 som vist nedenfor på denne side. I løbet af dette program ...

Læs mere