ACADEMICCOURSES.DK

Kurser: Personaleudvikling i Belgien

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Kurser og programmer i udvikling af menneskelige ressourcer er rettet mod at give de studerende med den viden og færdigheder inden for området forbedring af organisatoriske og medarbejder oplevelse. Emnerne kan omfatte performance management, succession planlægning og organisationsudvikling.

Med universitetsuddannelse er øverste mest niveau i uddannelsessystemet i Belgien har regeringen lagt mere vægt på at sikre, at de studerendes liv er gjort så enkel som muligt gennem lånet og tilskud programmer. De tilbyder sponsorer til internationale studerende med fattige og sårbare baggrunde, der ønsker at studere i dette land.

Executive kurser i Personaleudvikling i Belgien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

2 Resultater i Personaleudvikling, Belgien Filter

Co-Active Coaching | Intermediate

Schouten Global
på universitet Fuldtid 12 dage Kontakt skolen Tyskland München Holland Amsterdam Schweiz Zürich Heidelberg Hamborg Zeist Belgien Bruxelles Geneve + 10 mere

Det ICF-akkrediterede Co-Active Coaching Intermediate Program (CTI): giver dig mulighed for at starte en professionel karriere inden for coaching; Giver dig mulighed for at blive en ICF akkrediteret co-aktiv coach; Gør det muligt at blive medlem af det internationale co-aktive netværk med 27.000 medlemmer; Yder løbende faglig support.

Co-aktiv coaching | fundamentals

Schouten Global
på universitet Fuldtid 2 - 3 dage Kontakt skolen Tyskland München Holland Amsterdam Schweiz Zürich Heidelberg Hamborg Zeist Belgien Bruxelles Luxembourg Luxembourg by Geneve + 12 mere

Det ICF-akkrediterede Co-Active Coaching Fundamentals Program (CTI): fokuserer på individuel coaching; Fremkalder transformation; Opnår højere præstationer og dybere sammenhæng og opfyldelse; Er den første del af et 6 måneders Co-Active Coach træningsprogram.