ACADEMICCOURSES.DK

Find kurser og korte kurser i Personaleledelse

Tager et kollegium kursus er til gavn for de studerende træffes beslutning om en undersøgelse større, fagfolk på udkig efter en karriere forandring, og dem, der ønsker at udvikle både personligt og professionelt. Personer, der er interesseret i at arbejde med arbejdsstyrken måske ønsker at udforske human ressource management.

Hvad er et kursus i human resource management? Denne klasse er for dem, der ønsker at lede og styre medarbejderne i en virksomhed eller organisation. Mens hvert kursus er anderledes, de fleste af dem lære de studerende strategier til at hjælpe med at håndtere mange aspekter af de menneskelige ressourcer. Emnerne kan omfatte givende, udvikle og fastholde nøglemedarbejdere, måling ROIs, skabe optimale arbejdsgrupper, forhandlinger og konflikthåndtering, performance management, alternativ konfliktløsning, og arbejdsmarkedsforhold.

Tage et kursus i forvaltning af menneskelige ressourcer er en fordel på mange måder, også selvom du vælger ikke at forfølge en karriere på området.De færdigheder lært at behandle tvister kan hjælpe i alle områder af livet, både hjemme og på arbejdspladsen. For dem, der ønsker at finde et job, kurset er medvirkende til at skabe grundlaget for en række forskellige positioner.

Der er mange nationale og internationale skoler, der tilbyder human resource management kurser. På grund af dette, kan de finansielle forpligtelser varierer en del fra sted til sted. Kontakt din skole valg for at finde ud af, hvad du kan forvente cost-wise.

Kandidater med en human ressource management grad vil vide at koordinere, planlægge og lede alle de administrative opgaver i en virksomhed, der sætter dem i høj efterspørgsel. De vil overvåge rekruttering og interview, samt ansættelse af personale. De vil også strategisk planlægning med topledere og fungere som bindeled mellem medarbejdere og ledelse. De er efterspurgt af næsten alle brancher.

Det er nemt at finde menneskelige ressourcer kurser online ved hjælp af vores omfattende database.Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

 

42 Resultater i Personaleledelse Filter

Talent Retention Seminar: Maksimering Human Capital i organisationen

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
på universitet Fuldtid Deltid 48 timer Kontakt skolen Mexico Leon Irapuato + 2 mere

Formålet med dette program er at anvende talentudviklingsprocesser til at understøtte vækst og bevarelse af menneskelig kapital, herunder generationsskifte.

Strategisk Human Resource Management - Niveau 2

London Business Training & Consulting
på universitet Fuldtid 1 uge December 2019 Det Forenede Kongerige London

Efter afslutningen af ​​kurset vil du være i stand til at forstå: betydningen og betydningen af ​​medarbejderinddragelse; Den strategiske HRM tilgang til resourcing; karakteren af ​​strategisk talent management; meningen, målsætningen og filosofien om strategisk læring og udvikling mv.

Administrere vanskelige mennesker

Convertas
på universitet Fuldtid 3 dage Åben tilmelding Forenede Arabiske Emirater Dubai

Folkets adfærd påvirkes af situationen, men mere ved deres forståelse af verden omkring dem. Det gør nogle mennesker vanskelige for andre.

Kursus "Organisation og personalestyring"

Международный институт менеджмента ЛИНК
Online og campus kombineret Deltid 6 måneder Åben tilmelding Rusland Moskva

MBA HR-programmet hjælper HR-ledere med at strukturere deres eksisterende viden, analysere arbejdspraksis og overvejer også digitaliseringsspørgsmål, innovative rekrutteringsteknologier og andre relevante emner.

Europæisk videregående uddannelse i forvaltning af menneskelige ressourcer (Dees)

Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion
på universitet Fuldtid 12 måneder September 2020 Frankrig Pæn Cannes-et-Clairan Agde + 2 mere

Videregående uddannelse i Europa Diplom - assistent Human Resources Management (DEES): program undervises på fransk.

evaluere performance forbedringer interventioner

University of Tulsa College of Business Administration
på universitet Deltid Kontakt skolen USA Tulsa Toledo

Dette kursus vil hjælpe dig med at vurdere evalueringsteorier du allerede kender og bruger, samt vise dig, hvordan de finder anvendelse på HPI processen.

Kursus: Advance Human Resource Management Program

GBN Training Centre
på universitet Fuldtid 44 dage September 2020 Saudi-Arabien Al Khobar

Human Resource Management har udviklet sig til at hjælpe organisationer med at nå deres strategiske mål og forbedre deres forretninger. Dette program koncentrerer sig om centrets evner som kendetegnet ved de vigtigste HR-tilknytninger, der er afgørende for nuværende eller fremtidige HR-medarbejdere, ledere, chefer, tilsynsmyndigheder og personalemyndigheder, der ønsker at opbygge deres levedygtighed, der arbejder specifikt med HR i en bred vifte af sammenslutninger .

Kurser i SAP HCM

Global Solutions Trainings UAE
på universitet Fuldtid Deltid 35 timer September 2020 Forenede Arabiske Emirater Dubai + 1 mere

SAP HCM (Human Capital management) er en af ​​de vigtige moduler i SAP ERP. SAP HR styrer alle funktioner fra at ansætte og medarbejder til sin endelige afslutning i organisationen. Den består forskellige undergrupper komponenter såsom personlig ledelse, Orgalisation ledelse, Time og lønudbetaling.

menneskelige ressourcer udøvende program

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
på universitet Deltid 2 uger Kontakt skolen USA Ann Arbor Indien Bengaluru Forenede Arabiske Emirater Dubai Thailand Bangkok + 6 mere

Det materiale der præsenteres i programmet er baseret på en omfattende prisbelønnede undersøgelse, foretaget af University of Michigan Ross School of Business fakultetet Wayne Brockbank og David Ulrich

Human resource management niveau 3

Oplex Careers
Online Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online

Uanset om du har brug for at lyse op dit CV, på udkig efter en karriere forandring, eller blot ønsker at lære noget nyt, online Human Resource Management kursus er ideelt for alle, der ønsker at lære vigtige færdigheder og viden, der kræves for effektivt at styre og lede et team.

professionel human resource management review (phrm)

University of Toledo College of Business Administration
på universitet Deltid 11 uger Kontakt skolen USA Toledo

Advance din HR Karriere-udvide din menneskelige ressourcer viden og forberede sig til HR certificering.

Uddannelse af undervisere IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Online Fuldtid 6 måneder Oktober 2019 Tyskland Tyskland Online

Fremtiden for restaurationsbranchen at hjælpe form, for at modvirke manglen på kvalificeret arbejdskraft til at arbejde på et hotel og restaurant branchen fungerer som instruktør / til kvalifikationer uddannelse af undervisere er ikke kun vigtigt, men også obligatorisk.

det shrm uddannelsessystemet PHR / sphr eksamensforberedelse program

California State University Long Beach College of Business Administration
på universitet Deltid September 2020 USA Lang strand

CSULB's University College og Extension Service, i samarbejde med SHRM ®, tilbyder en spændende mulighed for at få nye værktøjer til en vellykket arbejdsindsats i den stadigt skiftende erhverv af Human Resource Management.

Kursus i hrmp (human resource management professionel)

Zabeel International Institute of Management and Technology
på universitet Fuldtid September 2020 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Dette program hjælper med at udvikle en grundig forståelse af Human Resource (HR) Management. Du vil lære at implementere bedste praksis i rekruttering, og hvordan du udvikler og vedtager effektive HR-politikker og -procedurer.

kursus i HR - færdigheder program forvaltning af menneskelige ressourcer

Damelin Part Time
på universitet Deltid 72 timer Februar 2020 Sydafrika Johannesburg

Efter en vellykket afslutning af programmet, hvis den lærende er erklæret "kompetent" i PoE, og vil den lærende modtager et Damelin resultater brev skitserer enhed standarder overdækket og Damelin vil gælde for SABPP på elevens vegne afgive Skills programmet i Human Resources Ledelse: SAQA ID 67511 (Credits 36), der skal tildeles.