Filter
Kursus
Thailand Studietype: Alle Hastighed: Alle

Kurser: Personaleledelse i Thailand

Du kan normalt tage videregående uddannelser, hvis du er 18 år eller ældre. De er jævnligt undervises i universiteter, gymnasier og faglige institutioner såsom kunstskoler eller landbrugsskoler - hvoraf næsten alle har deres egne hjemmesider. Du kan få en bred vifte af færdigheder, for eksempel eksamensbeviser, bacheloruddannelser, fundament grader og ph.d.-grader.

At opnå en grad i human resource management er nyttig for dem interesseret i at lede og styre medarbejdere på en virksomhed eller organisation. Dette fagområde tilbyder de studerende undervisning i konflikthåndtering, skabe ROIs, arbejdsmarkedsforhold og bygge arbejdsgrupper, for at nævne et par stykker.

Thailand, officielt Kongeriget Thailand, tidligere kendt som Siam, er et land beliggende i centrum af Indokina-halvøen i det sydøstlige Asien. Thailand 's strande og øer tiltrække millioner af besøgende hvert år fra hele verden. Enhver med en fire-årig grad kan få beskæftigelse som en engelsk lærer i Thailand.

Executive kurser i Personaleledelse i Thailand. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Personaleledelse, Thailand

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan

Det materiale der præsenteres i programmet er baseret på en omfattende prisbelønnede undersøgelse, foretaget af University of Michigan Ross School of Business fakultetet ... [+]

* Anskaf en ny HR skill set som defineret i 2002 prisbelønnede HR Kompetenceudvikling Study * Ret din virksomheds HR praksis med din forretningsstrategi * Opret en kundeorienteret kultur * Lær at formulere værdien af ​​din HR investeringer Hvem bør deltage Typiske deltagere er personalechefer ansvarlig for etablering politik på firma-eller divisionsdirektør niveauer af store selskaber, eller er politik lederne af HR-funktioner i s maller virksomheder. Du skal være fortrolig med HR områder og være parat til at vedtage nye perspektiver. Dette program er især en fordel for dig, hvis din virksomhed er under forandring, eller hvis du er en linje udøvende der behov for at forfine og videreudvikle dine HR kompetencer. ... [-]

Thailand Bangkok
Kontakt skolen
Deltid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk