ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Personaleledelse i Finland

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen kvalifikationer, du har. Nogle højere læreanstalter og skoler tilbyder Foundation år som forberedelse til en vis grad kurser. De normalt don 't resultere i særskilte kriterier, da de simpelthen kvalificere dig til at indtaste uddannelsen selv. Foundation Years aren 't inden for rækkevidde for alle uddannelser, dog.

At studere human resource management er at forberede sig til styring og førende medarbejdere på forskellige former for organisationer. Når du arbejder hen imod denne form for grad, studerende tage klasser, der fokuserer på forskellige aspekter af området, såsom at oprette ROI'er, konflikthåndtering, arbejdsmarkedsforhold og bygning arbejde teams.

 

Finland, officielt Republikken Finland er et nordisk land beliggende i den Fennoskandiske regionen i det nordlige Europa.

Deltid Executive kurser i Personaleledelse i Finland. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

3 Resultater i Personaleledelse, Finland Filter

Mangfoldighed og forvaltning inklusion naturligvis

NIVA Education
Kursus
Jan 2020
<
Fuldtid
<
3 dage
Engelsk
på universitet

Mangfoldighedsledelse kan ses som en intern proces, der sigter på at skabe et positivt arbejdsmiljø ved at tage individuelle forskelle i betragtning. Mangfoldighed handler om ...

Læs mere

Ledelse alder i arbejde organisationer kursus

NIVA Education
Kursus
Aug 2020
<
Deltid
<
2 dage
Engelsk
på universitet

Dette kursus vil fokusere på alder ledelsespraksis i arbejdet organisationer omfatter ikke kun organisatoriske niveau aktiviteter, såsom topledelsen, HR-politik og line-ledels ...

Læs mere

Menneskelige faktorer i arktisk arbejde kursus

NIVA Education
Kursus
Aug 2020
<
Fuldtid
<
3 dage
Engelsk
på universitet

Dette kursus vil diskutere de særlige risici for arbejdet i det arktiske miljø. Deltagerne vil lære om de løsninger til at minimere risici i forskellige erhverv.

Læs mere