Filter
Kursus
Studietype: alle Hastighed: alle

Find kurser og korte kurser i Organisationspsykologi

Kurser i organisationspsykologi kan være ganske fascinerende at de studerende interesseret i menneskelig adfærd på arbejdspladsen. Denne spirende fagområde er et godt udgangspunkt for fremtidige positioner i corporate indstilling, som kan være både økonomisk og personligt givende.

Hvad er et kursus i organisationspsykologi? Ved at anvende psykologiske principper for fælles arbejdsplads sysler, organisationspsykologi har til formål at få mening ud af typiske adfærd på arbejdspladsen og dens indvirkning på en virksomhed. Studerende kan forvente kursusaktiviteter relateret til fælles forretningsområder såsom menneskelige ressourcer og markedsføring, ud over de psykologiske teorier er nødvendige for at præcist at vurdere den kollektive mentale sundhed en arbejdsplads. Dette medfører typisk en blanding af forretnings- og videnskabelige fag, og den opnåede viden kan derefter bruges til at optimere de samlede resultater af et kontor.

Fordi stort set alle virksomheder har områder med behov for forbedringer, vil de, med en baggrund i organisationspsykologi finde sig i efterspørgslen i mange forskellige brancher. Derudover kan de studerende med speciale i dette fagområde finde lukrative beskæftigelse over hele kloden.

En del faktorer kan påvirke de samlede udgifter til kurser. Disse kan omfatte ting som placering, type af skolen deltog, og kursets varighed. Som et resultat, bør alle elever kontakte uddannelsesinstitutioner direkte at afgøre, om disse kurser vil passe ind i deres endelige mål.

Så vidt potentielle karriere, vil de studerende med en baggrund i organisationspsykologi har adgang til mange interessante sysler. Karriere i menneskelige ressourcer er ganske almindeligt for dem, der foretager denne kursusaktiviteter, med ledige stillinger i både den offentlige og private sektor.Konsulent arbejde er også tilgængelig for dem med en grad i dette område, så kandidater til at partner med mange forskellige organisationer.

Mange skoler tilbyder online klasser til at rumme elever med behov for fleksibel rejseplan, såsom dem, der allerede på et sæt karrierevej. Online læring kan også i høj grad til gavn for de studerende ikke har adgang til de nødvendige uddannelsesmæssige ressourcer, uanset om denne skyldes placering eller andre spørgsmål. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

 

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Organisationspsykologi

NIVA Education

Baseret på den nyeste forskning, vil kurset opdatere deltagernes viden om årsagerne, risikofaktorer og konsekvenser af mobning på arbejdspladsen. Kurset vil også diskuter ... [+]

Mobning og chikane på arbejdspladsen er bredt anerkendt som en alvorlig sikkerheds- og sundhedsmæssigt problem i arbejdslivet.

Kursets målsætning

Baseret på den nyeste forskning, vil kurset opdatere deltagernes viden om årsagerne, risikofaktorer og konsekvenser af mobning på arbejdspladsen. Kurset vil også diskutere strategier for forebyggelse og håndtering af mobning og chikane på arbejdspladsen. Særligt fokus vil være på forebyggelse og håndtering af mobning på arbejdspladsen, efterforskning af sager, samt om behandling af mål for mobning.

Kurset vil også give deltagerne et forum og en mulighed for at udforske og drøfte spørgsmålet med mennesker, der arbejder i forskellige roller for forebyggelse og håndtering af mobning og chikane.... [-]

Danmark Copenhagen
Engelsk
Fuldtid
3 dage
på universitet
Læs mere på dansk
INEAF Business School

Eksistensen af ​​konflikten som iboende i menneskets liv element får den til at udvikle en særlig måde på arbejdspladsen, på grund af de spændinger, der genereres af rela ... [+]

Eksistensen af ​​konflikten som iboende i menneskets liv element får den til at udvikle en særlig måde på arbejdspladsen, på grund af de spændinger, der genereres af relationerne i forsyningskæden, samt forbindelserne genereret hierarki. problemer metode fra en proaktiv, forudse konflikter og håndtere dem, når der genereres er afgørende for sundt liv virksomheder element, projektering en besparelse på tid og penge, og fremme samarbejdet som et middel til at løse uoverensstemmelser .

MÅL At erhverve den nødvendige viden til at forstå konflikten i sin helhed Giv den nødvendige for at omdanne konflikten fra værktøjer og metoder tværfaglige værktøjer. Mulighed for at give de studerende konkret svar på de mange konflikter, der finder sted på arbejdspladsen. Fremme holdninger lederskab og dynamik, for at forhindre forekomsten af ​​konflikter. Hvem bør deltage ... [-]
Spanien Spain Online
Åben tilmelding
Spansk
Deltid
100 timer
Online
Læs mere på dansk