ACADEMICCOURSES.DK

Kurser: Driftsledelse i Det Forenede Kongerige

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Operations management er en samlebetegnelse, der henviser til en række foranstaltninger med henblik på at hjælpe en virksomhed strømline sine processer og levere produkter og tjenesteydelser i overensstemmelse med kundernes ønsker. De studerer driftsstyring ofte dækker emner, herunder fabrikken eller produktionsstyring, omkostningsstyring og systemanalyse.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Executive kurser i Driftsledelse i Det Forenede Kongerige. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

12 Resultater i Driftsledelse, Det Forenede Kongerige Filter

Cima professionel - operationelle niveau (P1) ydeevne operationer

E-Careers
Online Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online Slough

Flyt et skridt tættere på at nå den CIMA Professional Chartered Management Accounting kvalifikation ved at tilmelde dig denne uddannelse, som fuldt ud vil forberede dig til det operationelle niveau (P1) Resultat Operations eksamen.

Cima professionel - operationelle niveau (e1) virksomhedens drift

E-Careers
Online Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online Slough

Advance dine regnskabsmæssige færdigheder og ekspertise til det næste niveau med dette kursus i Enterprise Operations, som er en del af den meget roste CIMA Professional Chartered Management Accounting kvalifikation.

Cima professionel - chartrede regnskabsforvaltning (operativ e1, p1, f1, management e2, p2, f2 & strategisk e3, p3, f3)

E-Careers
Online Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online Slough

Gør dine beslutningstagning færdigheder på tværs af alle forretningsområder med en af ​​de kurser, som anses for at være en af ​​de mest relevante finansiere kvalifikationer til erhvervsfolk fra Chartered Institute of Management Accountants (CIMA).

ITIL® mellemniveau - operationel støtte og analyse (OSA) uddannelse & eksamen pakke

E-Careers
Online Deltid 12 måneder Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online Slough + 1 mere

Forbedre operationel støtte og analyse ved at anvende de principper, der undervises i ITIL® Intermediate Operationel Support & Analyse (OSA) kursus og få certificeret med denne uddannelse og eksamination pakke.

Avanceret Strategisk Operations Management

London Business Training & Consulting
på universitet 2 uger Oktober 2019 Det Forenede Kongerige London

Efter afslutningen af ​​kurset vil du være i stand til at forstå, hvordan operationer skal beslutte, hvordan de kan variere deres kapacitet (hvis i det hele taget), da efterspørgslen efter deres produkter og tjenester svinger.

Avanceret Operationsstrategi

London Business Training & Consulting
på universitet 2 uger December 2019 Det Forenede Kongerige London

Efter afslutningen af ​​kurset vil du være i stand til at forstå betydningen af ​​operationsstrategi og hvordan alle dele af virksomheden kan bruge perspektiver på operationsstrategi for at etablere en forbindelse mellem strategi og operationelle processer og ressourcer.

Operationsstrategi - Niveau 2

London Business Training & Consulting
på universitet Fuldtid 1 uge December 2019 Det Forenede Kongerige London

Efter afslutningen af ​​kurset vil du være i stand til at forstå: de analytiske dimensioner til identifikation af teknologiens tekniske, ledelsesmæssige og operationelle strategier; De teknologibesparelser, der findes, 'hvorfor' potentielle investeringer i procesteknologiske investeringer fungerer i praksis, og 'hvordan' gør sådanne investeringer til at fungere i praksis mv.

Operationsstrategi - Niveau 1

London Business Training & Consulting
på universitet Fuldtid 1 uge December 2019 Det Forenede Kongerige London

Efter afslutningen af ​​kurset vil du være i stand til at forstå betydningen af ​​operationsstrategi og hvordan alle dele af virksomheden kan bruge perspektiver på operationsstrategi for at etablere forbindelse mellem strategi og operationelle processer og ressourcer mv.

Operations Development

London Business Training & Consulting
på universitet Fuldtid 1 uge Oktober 2019 Det Forenede Kongerige London

Efter afslutningen af ​​kurset vil du være i stand til at forstå: de begreber der ligger til grund for et af de mest indflydelsesrige sæt ideer til at påvirke operationsstyring; hvordan ledere kan gøre deres arbejde bedre gennem brug af de mange elementer i nye (og ikke så nye) forbedringsmetoder mv.

Operations Design

London Business Training & Consulting
på universitet Fuldtid 1 uge Februar 2020 Det Forenede Kongerige London

Efter afslutningen af ​​kurset vil du være i stand til at forstå: forskellige typer af processer, og hvordan disse 'byggesten' af operationer er designet; hvordan forskellige muligheder for at arrangere fysiske faciliteter påvirker arten af ​​strømning gennem operationen mv

Operations Delivery

London Business Training & Consulting
på universitet Fuldtid 1 uge Oktober 2019 Det Forenede Kongerige London

Efter afslutningen af ​​kurset vil du være i stand til at forstå: hvordan operationer skal beslutte, hvordan de kan ændre deres kapacitet (hvis i det hele taget), da efterspørgslen efter deres produkter og tjenester svinger; hvordan operationer vedrører hinanden i forbindelse med et bredere netværk af leverandører og kunder, og hvordan disse forhold kan styres mv.

Diplom i clearing og videresendelse

ShippingCollege
Online Fuldtid Deltid 2 - 6 måneder November 2019 Det Forenede Kongerige UK Online + 1 mere

Online Diploma og certifikat kurser, der dækker Clearing og Forwarding industrien med særlig fokus på internationale kontrakter og betalinger, søfragt og told.