$close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i Olieteknologi

Evnen til at opsamle olie fra underjordiske reservoirer har ændret verden. Næsten alle facetter af livet er blevet påvirket af de fremskridt inden for transport, medicinsk og landbrugsteknologi muliggjort af nye brændstoffer, plast og kemikalier. De, der har taget et kursus i Petroleum Engineering ofte forstår de udfordringer olieindustrien og den vigtige rolle, den spiller i det moderne sam… Læs mere

Evnen til at opsamle olie fra underjordiske reservoirer har ændret verden. Næsten alle facetter af livet er blevet påvirket af de fremskridt inden for transport, medicinsk og landbrugsteknologi muliggjort af nye brændstoffer, plast og kemikalier. De, der har taget et kursus i Petroleum Engineering ofte forstår de udfordringer olieindustrien og den vigtige rolle, den spiller i det moderne samfund.

Hvad er et kursus i Petroleum Engineering? Det er en klasse ofte udbydes til ingeniører, business-studerende og geovidenskab majors. Disse kurser kan fokusere på de metoder til at identificere reservoirer af olie, bore, godt udfylde, metoder til transport og raffinering af olie teknikker. Studerende kan modtage et tværfagligt overblik, der omfatter geologi, kemi og fluid mekanik er nødvendige for at høste og bruge olie. Mange af disse kurser dækker også emner med relation til økonomi og sociale aspekter af olieindustrien.

Studerende kan videreudvikle deres analytiske ræsonnement evner ved at forbedre deres færdigheder med matematik og naturvidenskab. Studere det nuværende marked for olie og olieprodukter kan styrker business-færdigheder, og de studerende kan udvikle en forståelse for de etiske, sikker og ansvarlig forvaltning af verdens mest politisk volatile naturressource.

Omkostningerne ved en Petroleum Engineering kursus kan variere afhængigt af institutionen den studerende vælger at deltage. Interesserede skal kontakte indlæggelser afdelinger i deres gymnasier og universiteter for mere specifikke oplysninger om gebyrer, undervisning og materielle krav.

Efter at have afsluttet en af ​​disse klasser, kandidater er normalt indstillet på at arbejde i energibranchen. Mange finder job på boreplatforme og raffinaderier, mens nogle blive involveret i transport af olieprodukter.Dem med tekniske færdigheder kan have muligheder for at arbejde med andre ingeniører til at forbedre høst teknikker. Erhvervsfolk kan anvendes til at analysere markederne, og andre går på at finde arbejde som sikkerheds- revisorer, bortskaffelse af affald eksperter og public relations fagfolk.

Det er vigtigt at overveje så mange muligheder som muligt, før der træffes beslutning om en bestemt studieforløb. Bekvemmelighed fjernundervisning er fantastisk til internationale studerende og dem med travle tidsplaner for arbejdet. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Wessex Institute of Technology
Southampton, Det Forenede Kongerige

De fleste lande, der har jordolieressourcer, har lovgivet, at disse ressourcer tilhører nationen. Olie- og gasselskaber kan levere de nødvendige kapaciteter til effektiv og si ... +

De fleste lande, der har jordolieressourcer, har lovgivet, at disse ressourcer tilhører nationen. Olie- og gasselskaber kan levere de nødvendige kapaciteter til effektiv og sikker udvinding af olie. Den opnåede værdi skal deles mellem værtslandet og de virksomheder, der har licens til at udføre operationer. -
Kursus
Engelsk