ACADEMICCOURSES.DK

Fjernundervisning Executive kursus Nordamerika

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

De USA kaldet USA, er en føderal republik bestående af halvtreds stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhængende stater og den føderale distrikt af Washington DC er i første Nordamerika mellem Canada og Mexico. Staten Alaska ligger i det nordvestlige Nordamerika, vest for Canadas og øst for Rusland over Beringstrædet, og staten Hawaii er en øgruppe i midten af ​​nordlige Stillehav. Landet har også fem befolkede og ni ubefolkede områder i Stillehavet og Caribien.

Fjernundervisning Kurser Nordamerika. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

181 Resultater i Kandidat, Nordamerika, Fjernundervisning Filter

Masterclass i korrekturlæsning

The Proofreading Academy
Online Fuldtid Deltid 30 timer Åben tilmelding USA New York + 1 mere

Proofleading Academy er egnet til begyndere såvel som dem, der har en vis erfaring og ønsker at skærpe deres færdigheder. Uanset om du vil forfølge en karriere i korrekturlæsning eller skabe bedre dokumenter i din nuværende rolle, kan vi hjælpe.

GRE Forberedelseskursus

Magoosh
Online Fuldtid Deltid 1 - 6 måneder Åben tilmelding USA Berkeley + 1 mere

Vi er den korteste afstand mellem dig og et acceptbrev! Forbedre din GRE score med mindst 5 point. Lær det på den nemme måde.

SAT-forberedelseskursus

Magoosh
Online Fuldtid Deltid 1 - 12 måneder Åben tilmelding USA Berkeley + 1 mere

Vi er den korteste afstand mellem dig og et acceptbrev! Forbedre din SAT score med mindst 100 point.

InsurTech 101 Course

FinTech School
Online Deltid September 2019 USA San Francisco

Efter en forholdsvis sent start har InsurTech-sektoren set øget finansiering og interesse i 2015 og 1. kvartal 2016. Behovet for bedre brugeroplevelse, efterspørgsel efter forskellige on-demand forsikringsprodukter med Millennials, stigning i data fra sensorer og IoT giver stort potentiale for Forsikringssektoren forstyrrelser i sygesikring, livsforsikring og ejendoms- og skadeforsikringssektorer. Men samtidig regulerer regulatoriske nuancer i disse sektorer udfordringer for startups, der ikke er bekendt med forsikringsbranchen. Nylige partnerskaber mellem etablerede globale forsikringsselskaber og InsurTech startups viser en potentiel vej frem for denne udviklende industri.

Robo-Advisors 101 Course

FinTech School
Online Deltid September 2019 USA San Francisco

Traditionel rigdom ledelse / PFM verden blev rystet med fremkomsten af ​​såkaldte "robo rådgivere" i de seneste år. 'Robo-advisor' er et generisk udtryk, der bruges til at beskrive en ny klasse investeringsrådgivning, der tilbydes online, er automatiseret og baseret på algoritmer.

Crowdfunding 101 Course

FinTech School
Online Deltid September 2019 USA San Francisco

JOBS-loven, eller på anden måde kendt som Crowdfunding Act, har gået i lov siden 2012 med den seneste udvikling, forordning CF, der blev vedtaget i maj 2016, som har åbnet op for at investere i private virksomheder til den gennemsnitlige investor. Tidligere kunne kun de rigeste individer, der havde $ 200K eller mere i årsløn eller $ 1MM i nettoværdi, deltage.

Blockchain 101 Course

FinTech School
Online Deltid September 2019 USA San Francisco

Blockchain repræsenterer en måde at overføre værdi, sikkert og uden central myndighed involveret. Det er uden tvivl den vigtigste teknologiske innovation i de sidste to årtier. Fintech gennem blockchain teknologi er klar til at forstyrre verden på en måde, som vi ikke har set siden introduktionen af ​​verdensomspændende web.

FinTech Core 101 kursus

FinTech School
Online Deltid 1 dag September 2019 USA San Francisco

Det ser ud til, at næsten hver uge ses en ny rapport om FinTechs indvirkning. Nogle rapporter fortæller, at op til 30% af de finansielle jobsektorens nuværende job vil blive overflødige i de kommende år på grund af FinTech. Nogle rapporter siger, at FinTech har rystet den stærkt regulerede industri og gavner slutbrugeren. Men ingen synes at bestride, at FinTech omdefinerer branchen for finansielle tjenesteydelser som vi ved det. Venture Capitalists, såvel som virksomheder, tror det. De investerer i FinTech startups og initiativer. Som ifølge en nylig rapport fra KPMG og CB Insights steg 19,1 mia. Kr. I FinTech-sektoren lige i 2015. Det er en stigning på 106% i forhold til 2014.

Kursus: Online Degree ™ på Blockchain

Blockchain Council
Online Fuldtid Deltid 12 timer Åben tilmelding USA Walnut + 1 mere

Online Degree ™ på Blockchain er designet til at udstyre dig med den dybe viden om Blockchain teknologi. Underbygget af de omfattende praktiske baserede sessioner sikrer færdiggørelsen af ​​denne grad, at du får den nødvendige kompetence til at have en vellykket karriere i Blockchain-sfæren.

Academic English Course

George Mason University
Online Fuldtid 1 - 3 semestre August 2019 USA Fairfax

Det akademiske engelske program giver dig den bedste engelsksprogede undervisning og de akademiske evner til at lykkes hos Mason.

Lær Python - Online Program

Preply
Online Deltid September 2019 USA Brookline

Brug søg filtre til at finde private Python vejledere, alt efter dit budget og dine behov. Preply hurtigere med Preply vejledere, følg din individuelle vej.

Lær Java - Online Program

Preply
Online Deltid September 2019 USA Brookline

Brug søg filtre til at finde private Java vejledere, alt efter dit budget og behov. Preply hurtigere med Preply vejledere, følg din individuelle vej.

Lær kemi - Online Program

Preply
Online Deltid September 2019 USA Brookline

Person behov, surfing hjemmeside, at kigge igennem kemi vejledere arbejder online liste, så find specialist sandsynligvis i stand til at yde reel hjælp i kemi, har en behagelig forståelig klar forklaring måde. Næste trin kræver forbindelse med online kemi lærer ved hjælp af den røde "Kontakt" knap under profilen. Mange emner fra atomteori, polymerisering til molekylær struktur, reaktioner kan dækkes under sessioner med kemi lærer, der arbejder via Skype online. Preply specialister omfatter tidligere skole rådgivere, professorer, ph.d. eksperter. I anmeldelser opdager studerende resultaterne-90% indrømmer bedre karakterer, mere tillid, højere hjemmearbejde resultater efter at have arbejdet med bedste online kemi tutor. Hjemmesiden gør det muligt for en person at stå få skridt væk fra at øge sine kemikvaliteter og få alvorlig viden.

Lær musik - Online-program

Preply
Online Deltid September 2019 USA Brookline

Bedste private Preply af Skype hos Preply ! Lær musik ved hjælp af Skype på Preply - kvalitetsklasser, priser starter fra $ 2 / time. Et stort udvalg af vores vejledere er professionelle kunstlærere med anmeldelser studerende - vælg en passende vejledning. Studerende musik af Skype er stort set populært, fordi du kan blive i dit eget hjem med fri bevægelighed, samtidig med at du får værdifulde сlasses. Få undervisning fra Skype til at forberede universitetet, selvom du er et andet sted i verden til enhver tid.

Lær matematik - online-program

Preply
Online Deltid September 2019 USA Brookline

Du skal være opmærksom på lærernes kvalifikation, når du vælger online-vejledere til matematik. De fleste matematiklærere introduceret på vores hjemmeside har universitetsgrader i dette fag. Du kan se oplysningerne om de institutioner, de har bestået på deres profiler.