ACADEMICCOURSES

Kurser: Etik i USA

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

En af de ældste grene af filosofi, etik omfatter undersøgelse af værdier, moral og korrekt adfærd. Dette emne område har en række beslægtede områder, herunder historie, erhvervslivet, politik og sociologi.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Executive kurser i Etik i USA. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

7 Resultater i Etik, USA Filter

Construction Ethics and Compliance Course - Chartered Institute of Building Academy

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
5 uger
Engelsk
Online

Find ud af, hvordan du forbliver etisk, kompatibel og professionel i byggebranchen med dette gratis onlinekursus fra CIOB.

Læs mere

Etik

Seattle Pacific University School of Business and Economics
Kursus
<
Deltid
<
5 dage
på universitet

Bryde igennem troen på moralske valg er drevet af omstændighederne, organisationskultur, kort-vilkår behov og aktionær forventninger. Bliv bemyndiget til at træffe værdi kørt ...

Læs mere

Advokater & CPA: Etik På Arbejdspladsen

University of Tulsa College of Business Administration
Kursus
<
Deltid
på universitet

Lære om forskellige etiske stilarter og anvende dem til din hårdeste etiske dilemmaer.

Læs mere

Global etik: Et introduktionskursus - Det åbne universitet

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
4 uger
Engelsk
Online

Udforsk de vigtigste etiske teorier omkring globale udfordringer, og lær, hvordan filosofi kan bruges til at tackle disse problemer.

Læs mere

Etiske sociale mediekurser - University of Sydney

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
5 uger
Engelsk
Online

Udforsk online identitet, sociale mediefællesskaber og deres brugere sammen med de mest almindelige etiske debatter i sociale medier.

Læs mere

Introduktion til humanisme: ikke-religiøs tilgang til livet med Sandi Toksvig-kursus - Humanister UK

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
6 uger
Engelsk
Online

Lær om humanisme - et ikke-religiøst, etisk verdensbillede, der deles af millioner over hele verden. Præsenteret af Sandi Toksvig.

Læs mere

Avanceret AI på Microsoft Azure: Etik og love, forskningsmetoder og maskinlæringskursus - CloudSwyft Global Systems, Inc.

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
9 uger
Engelsk
Online

Udforsk etik og love omkring AI, og udvikle avancerede AI- og maskinlæringsevner ved hjælp af Python og Microsoft Azure.

Læs mere