$close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i Molekylær biovidenskab

Et kursus er en del af et universitet eller højere uddannelse uddannelsen. Du kan tage klasser i næsten alt, afhængig af studieforløbet for dit eksamensbevis, grad eller certifikat. Hvert større eller koncentration har sit eget sæt af kurser, der er nødvendige for graduering. Mange mennesker vælger deres kurser på grundlag af deres nødvendige klasser og deres renteniveau. Hvis du søge… Læs mere

Et kursus er en del af et universitet eller højere uddannelse uddannelsen. Du kan tage klasser i næsten alt, afhængig af studieforløbet for dit eksamensbevis, grad eller certifikat. Hvert større eller koncentration har sit eget sæt af kurser, der er nødvendige for graduering. Mange mennesker vælger deres kurser på grundlag af deres nødvendige klasser og deres renteniveau.

Hvis du søger ind i en grad i biologi eller et beslægtet område, kan et kursus i molekylær biovidenskab være en god idé. Hvad er et kursus i molekylær biovidenskab? Dette er et kandidatniveau kursus, der er en del af at arbejde hen imod en doktorgrad i biologi eller et relateret område. Dette kursus omfatter arbejde i både forskning og laboratorium indstilling. Der er nogle programmer, der også fokuserer på vedrørende forskning til produktudvikling.

Der er mange fordele ved at tage denne type kursus. Et kursus i molekylær biovidenskab er et vigtigt skridt i retning af at tjene en biologi doktorgrad eller en Master i biologi.På nogle skoler, kan du endda få din uddannelse i molekylær biovidenskab. Denne type kursus på en fremragende måde at opnå vigtige milepæle i forfølgelsen af ​​en grad.

Udgifterne til dette særlige kursus varierer fra skole. Der er mange faktorer at kræsne en sand pris, herunder din bopæl, hvor skolen er placeret, og skolen selv. Kontrol med dine potentielle skoler er den bedste måde at vide, hvad dette kursus vil koste.

Ved at tage dette kursus, er du sætte fundamentet for mange interessante karrierer. Folk, der tager dette kursus som en del af en uddannelse, kan gå på at være læger, mikrobiologer, medicinske forskere, biokemikere og immunologer, blandt mange andre karrierevalg. Fordi dette kursus er fokuseret på medicinsk forskning, kan tage dette kursus være en fordel, hvis du er på udkig efter en karriere i nogen medicinske område.

Du kan nu spekulerer på, hvad den bedste måde at ansøge om et kursus i molekylær biovidenskab kan være.Går gennem online-kilder er altid et godt valg. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Umeå University - Faculty of Science and Technology
Umeå, Sverige

De separate kurser inkluderer foredrag, seminarer og praktisk laboratoriearbejde. Den Cellbiology Kurset omfatter en omfattende teoretisk viden om de mest centrale dele af mod ... +

De separate kurser inkluderer foredrag, seminarer og praktisk laboratoriearbejde. Den Cellbiology Kurset omfatter en omfattende teoretisk viden om de mest centrale dele af moderne Molecular Cell Biology. Kurset omfatter også begrebet malign cellevækst og giver eksempler -
Kursus
Fuldtid
19 uger
Engelsk
Sep 2021
på universitet