close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i Molekylær biologi

Har du nogensinde postuleret, hvorfor og hvordan vi eksisterer? Uanset om du har, eller du ikke har, vil kurser i molekylær biologi giver dig en videnskabelig forståelse af denne ældgamle videnskabelige spørgsmål. Så præcis hvad der er et kursus i molekylær biologi? Kurser er varierede og dykke ned i de biologiske metoder, der beskæftiger sig med den struktur og funktion af makro-moleky… Læs mere

Har du nogensinde postuleret, hvorfor og hvordan vi eksisterer? Uanset om du har, eller du ikke har, vil kurser i molekylær biologi giver dig en videnskabelig forståelse af denne ældgamle videnskabelige spørgsmål.

Så præcis hvad der er et kursus i molekylær biologi? Kurser er varierede og dykke ned i de biologiske metoder, der beskæftiger sig med den struktur og funktion af makro-molekyler, såsom proteiner og nukleinsyrer, der er væsentlige for livet. Typiske kurser omfatter emner som cellulær biokemi, genomforskning og neurogenetics. Tilsammen eller sekventielt, kurser tilbyder et omfattende overblik over menneskelig cellestruktur og gener. De fleste kurser udbydes på grundlag et semester.

Der er en række fordele til at tage molekylærbiologiske kurser, især som er en overordnet forståelse af cellestruktur og makeup, der er nødvendigt for at forstå menneskers liv. Avancerede kurser i molekylær biologi tilbyder omfattende oversigter over specifik genomisk aktivitet.

Omkostninger i forbindelse med molekylær biologi kurser varierer fra skole og efter sted. En ekstra overvejelse er udgifter til laboratorium leverancer og materialer, som typisk kræves af de fleste kurser.

Studerende, der afslutter kurser i molekylær biologi ofte går på at forfølge højere uddannelsesniveauer i biologiske videnskaber. Studerende, der tjener grader i molekylærbiologi kan blive laboranter, genetiske forskere, eller cellulære biologer. Mange studerende også gå på at undervise, enten til bachelor eller kandidatuddannelser. Feltet er en højt respekteret én og har oplevet en eksponentiel vækst i de sidste 10 år. Studerende med erfaring eller undervisning i molekylær biologi er blevet meget efterspurgt af potentielle arbejdsgivere.

Der er mange nationale og internationale muligheder for at tage kurser i molekylær biologi.Mange institutioner tilbyder også online kurser i dette fagområde, hvilket kan være ideel til bearbejdning af fagfolk, ophold-at-home partnere eller de personer, der befinder sig et stykke fra det pædagogiske facilitet. For at komme i gang, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Rhodes College Memphis
Memphis, USA

Biokemi og molekylærbiologi (BMB) er en tværfaglig hovedfag, der studerer livet på molekylært niveau.

Biokemi og molekylærbiologi (BMB) er en tværfaglig hovedfag, der studerer livet på molekylært niveau. -
Kursus
Engelsk
 
Claremont McKenna College
Claremont, USA

This interdisciplinary major is focused on biology and the physical sciences and incorporates a significant amount of mathematics.

This interdisciplinary major is focused on biology and the physical sciences and incorporates a significant amount of mathematics. -
Kursus
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 
Ursinus College
Collegeville, USA

BCMB -hovedfag får en stærk, kerneforståelse af det grundlæggende inden for biologi, biokemi, kemi og molekylærbiologi og skræddersy deres avancerede kurser til deres interess ... +

BCMB -hovedfag får en stærk, kerneforståelse af det grundlæggende inden for biologi, biokemi, kemi og molekylærbiologi og skræddersy deres avancerede kurser til deres interesser. -
Kursus
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
The City University Of New York (CUNY Colleges & Schools)
New York, USA

CUNY -gymnasier adskiller sig i rækkefølgen af deres to introduktionsbiologikurser.

CUNY -gymnasier adskiller sig i rækkefølgen af deres to introduktionsbiologikurser. -
Kursus
Engelsk
Sep 2021
på universitet