ACADEMICCOURSES.DK

Deltid Kurser: Modeillustration i Det Forenede Kongerige

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

Fashion Illustration tilbyder en unik hjælp af kreative udtryk, og er lige så meget en kunst som en industri. Kurser tilbyder et indblik i den rige historie og udviklingen af ​​feltet, farve teorier, og tegning teknikker og medier som relateret til den menneskelige anatomi og tekstiler. Eleverne lærer at gøre deres begreber i diverse medier og skærpe deres personlige stil og samtidig bygge en portefølje.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Deltid Executive kurser i Modeillustration i Det Forenede Kongerige. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

2 Resultater i Modeillustration, Det Forenede Kongerige Filter

Design for mode publishing

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 10 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Dette kursus vil give dig en introduktion til magasin design. Kurset omfatter studere og anvende virksomhedens image samt skabe en bred vifte af illustration stilarter og layout til forsider og artikler.

Introduktion til mode illustration

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 4 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Lær at illustrere din mode design ideer. Dette kursus er ideelt for relative begyndere og vil tage dig på din første skridt til repræsentere dine ideer effektivt. Ideel til thos der ønsker at udvikle mere tillid på dette område.