ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Modeillustration Europa

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

Studerende, der ønsker at arbejde i couture design kan vælge at forfølge en mode illustration program. Afhængigt af programmet, kan klasser omfatter nutidig mode, mode tegning, draperinger, patternmaking, tekstiler og mode kultur og historie.

Europa er ved konvention, en af ​​verdens 's syv kontinenter. Omfatter vestligste punkt i Eurasien, Europa er normalt opdelt fra Asien ved vandskellet deler i Ural og Kaukasus-bjergene, Ural floden, Det Kaspiske Hav og Sortehavet, og vandvejene forbinder den sorte og Det Ægæiske Hav.

Deltid Executive kurser i Modeillustration Europa. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

4 Resultater i Modeillustration, Europa Filter

Fashion Illustrator Course - Milano

IUAD Accademia della Moda
Kursus
Okt 2020
<
9 måneder
Italiensk
på universitet

Modedesignere er ansvarlige for forsknings- og designfasen og fastsætter trends og definerer inspirationen til samlingen.

Læs mere

Design for mode publishing

Kensington and Chelsea College
Kursus
<
Deltid
<
10 uger
Engelsk
på universitet

Dette kursus vil give dig en introduktion til magasin design. Kurset omfatter studere og anvende virksomhedens image samt skabe en bred vifte af illustration stilarter og layo ...

Læs mere

Kursus i mode illustration

Milan Fashion Campus
Kursus
Okt 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 uger
Engelsk
på universitet

The Fashion Illustration Course er ikke kun design eller repræsentation af en beklædningsgenstand, men mere af en kunst. Også det er en alternativ måde for kreative mennesker, ...

Læs mere

Introduktion til mode illustration

Kensington and Chelsea College
Kursus
<
Deltid
<
4 uger
Engelsk
på universitet

Lær at illustrere din mode design ideer. Dette kursus er ideelt for relative begyndere og vil tage dig på din første skridt til repræsentere dine ideer effektivt. Ideel til th ...

Læs mere