ACADEMICCOURSES.DK

Deltid Kurser: Modeillustration Europa

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

Studerende, der ønsker at arbejde i couture design kan vælge at forfølge en mode illustration program. Afhængigt af programmet, kan klasser omfatter nutidig mode, mode tegning, draperinger, patternmaking, tekstiler og mode kultur og historie.

Europa er ved konvention, en af ​​verdens 's syv kontinenter. Omfatter vestligste punkt i Eurasien, Europa er normalt opdelt fra Asien ved vandskellet deler i Ural og Kaukasus-bjergene, Ural floden, Det Kaspiske Hav og Sortehavet, og vandvejene forbinder den sorte og Det Ægæiske Hav.

Deltid Executive kurser i Modeillustration Europa. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

3 Resultater i Modeillustration, Europa Filter

Design for mode publishing

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 10 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Dette kursus vil give dig en introduktion til magasin design. Kurset omfatter studere og anvende virksomhedens image samt skabe en bred vifte af illustration stilarter og layout til forsider og artikler.

Introduktion til mode illustration

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 4 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Lær at illustrere din mode design ideer. Dette kursus er ideelt for relative begyndere og vil tage dig på din første skridt til repræsentere dine ideer effektivt. Ideel til thos der ønsker at udvikle mere tillid på dette område.

Kursus i mode illustration

Milan Fashion Campus
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 uger Oktober 2019 Italien Milano + 1 mere

The Fashion Illustration Course er ikke kun design eller repræsentation af en beklædningsgenstand, men mere af en kunst. Også det er en alternativ måde for kreative mennesker, der nyder mode og ønsker at udtrykke på en anden måde, hvordan mode design inspirerer dem. På dette kursus vil du lære alt om mode illustration, og hvordan har det ...