ACADEMICCOURSES.DK

Deltid Executive kurser i Modeillustration

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne.

Det område af mode illustration kan give de studerende mulighed for at udvikle deres egen stil og gøre et mærke i modebranchen. Programmer kan omfatte undersøgelse af forskellige kunstnere og udvikling af forskellige farve teknikker såsom blyantstegning, markører, maling og akvareller.

Deltid Søg efter kurser i Modeillustration. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detalje med bare 3 klik!

3 Resultater i Modeillustration Filter

Design for mode publishing

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 10 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Dette kursus vil give dig en introduktion til magasin design. Kurset omfatter studere og anvende virksomhedens image samt skabe en bred vifte af illustration stilarter og layout til forsider og artikler.

Introduktion til mode illustration

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 4 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Lær at illustrere din mode design ideer. Dette kursus er ideelt for relative begyndere og vil tage dig på din første skridt til repræsentere dine ideer effektivt. Ideel til thos der ønsker at udvikle mere tillid på dette område.

Kursus i mode illustration

Milan Fashion Campus
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 uger Oktober 2019 Italien Milano + 1 mere

The Fashion Illustration Course er ikke kun design eller repræsentation af en beklædningsgenstand, men mere af en kunst. Også det er en alternativ måde for kreative mennesker, der nyder mode og ønsker at udtrykke på en anden måde, hvordan mode design inspirerer dem. På dette kursus vil du lære alt om mode illustration, og hvordan har det ...