Filter
Kursus
Det Forenede Kongerige Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid Kurser: Modefotografi i Det Forenede Kongerige

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

Studerende med øje for stil og interesse for kreativ markedsføring kan overveje at forfølge studier i modefotografering. Dette kan omfatte emner som styring og styring af fotoskud, hvordan man bruger naturlig og kunstig belysning til at indfange emner, og billedredigering og retouchering. 

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Deltid Executive kurser i Modefotografi i Det Forenede Kongerige. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Modefotografi, Det Forenede Kongerige

Grader
Sted
Det Forenede Kongerige
Studietype
Hastighed
Kensington and Chelsea College

Dette kursus vil give dig en introduktion til magasin design. Kurset omfatter studere og anvende virksomhedens image samt skabe en bred vifte af illustration stilarter og ... [+]

Uanset hvad dine interesser eller ambitioner, tilbyder vi et spændende udvalg af mode kurser i vores dedikerede afdeling, undervist af specialiserede mode fagfolk.

Vores gode forbindelser med videregående uddannelser mode og tekstiler kurser i London-området betyder, at vi kan hjælpe dig med at forberede en succesfuld mode kursus ansøgning.

Mange af vores elever har udviklet sig på de videregående uddannelser, succes oprettet små virksomheder, eller gået på at arbejde inden for modebranchen. Vi har et ry for den høje standard for arbejde produceret, og adgang til vores kurser ofte konkurrencedygtig.

Vi henvender os til begyndere igennem til den meget erfarne, der sigter mod at være så fleksible som muligt for at imødekomme individuelle behov. Accept på alle vores mode kurser er de enkelte interview. Hvis det er hensigtsmæssigt, vil du blive bedt om at medbringe eksempler på dit arbejde. Hos interview kan vi bygge en personlig uddannelse under hensyntagen til dine eksisterende færdigheder og tid til rådighed.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
10 uger
på universitet
Læs mere på dansk