Deltid Kurser: Modefotografi i Spanien

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen… Læs mere

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen kvalifikationer, du har. Nogle højere læreanstalter og skoler tilbyder Foundation år som forberedelse til en vis grad kurser. De normalt don 't resultere i særskilte kriterier, da de simpelthen kvalificere dig til at indtaste uddannelsen selv. Foundation Years aren 't inden for rækkevidde for alle uddannelser, dog.

Studerende, der forfølger studie i modefotografering, kan være dem, der tager fremtidige dækfotos for førende blade og modeannoncer. Gennem en sådan undersøgelse vil de generelt udvikle kompetencer inden for teknisk fotografering, kreativ retning og design, kommercielle marketingtendenser og billedredigering.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Deltid Executive kurser i Modefotografi i Spanien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya - IEFC
Barcelona, Spanien

Formålet med fotografer og studerende interesseret i modefotograferingens verden.

Formålet med fotografer og studerende interesseret i modefotograferingens verden. -
Kursus
Deltid
90 timer
Spansk
på universitet