ACADEMICCOURSES.DK

Deltid Executive kurser i Modefotografi

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen kvalifikationer, du har. Nogle højere læreanstalter og skoler tilbyder Foundation år som forberedelse til en vis grad kurser. De normalt don 't resultere i særskilte kriterier, da de simpelthen kvalificere dig til at indtaste uddannelsen selv. Foundation Years aren 't inden for rækkevidde for alle uddannelser, dog.

Fashion fotografering er en af ​​verdens mest glamourøse karriere. Mens talent er vigtigt, succes er afhængig af viden og uddannelse. Kursusaktiviteter i Fashion Photography forbereder de studerende med de tekniske færdigheder og hands on erfaring til at trives i området.

Deltid Søg efter kurser i Modefotografi. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detalje med bare 3 klik!

4 Resultater i Modefotografi Filter

Fashion Photography Course

Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya - IEFC
på universitet Deltid 90 timer Kontakt skolen Spanien Barcelona

Formålet med fotografer og studerende interesseret i modefotograferingens verden.

Design for mode publishing

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 10 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Dette kursus vil give dig en introduktion til magasin design. Kurset omfatter studere og anvende virksomhedens image samt skabe en bred vifte af illustration stilarter og layout til forsider og artikler.

Mode styling & skydning

Milan Fashion Campus
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 uger Oktober 2019 Italien Milano + 1 mere

Fashion Styling & Shooting dine Fashion Styling & Optagelse i Milano

Kursus i mode illustration

Milan Fashion Campus
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 uger Oktober 2019 Italien Milano + 1 mere

The Fashion Illustration Course er ikke kun design eller repræsentation af en beklædningsgenstand, men mere af en kunst. Også det er en alternativ måde for kreative mennesker, der nyder mode og ønsker at udtrykke på en anden måde, hvordan mode design inspirerer dem. På dette kursus vil du lære alt om mode illustration, og hvordan har det ...