ACADEMICCOURSES

Kurser: Miljøundersøgelse i Det Forenede Kongerige

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

En miljøstudiestudent kan lære om, hvordan mennesker interagerer med miljøet, og de påvirker disse interaktioner kan have på naturressourcer i det lange løb. De kan lære om begreber som bæredygtighed.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Executive kurser i Miljøundersøgelse i Det Forenede Kongerige. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

3 Resultater i Miljøundersøgelse, Det Forenede Kongerige Filter

Klimabestandighed og tilpasning til kurser i landdistrikter - University of Birmingham

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
3 uger
Engelsk
Online

Find ud af, hvordan planlæggere og vejdesignere kan håndtere effekten af klimaændringer og ekstrem vejr på landdistriktsveje.

Læs mere

Et niveau miljømæssige overbygning

UK Open College
Kursus
<
Deltid
<
700 timer
Engelsk
Online

Den Environmental Studies specifikation giver de studerende til at få et indblik i miljøet, og de videnskabelige processer, der styrer og påvirker det.

Læs mere

Niveau 1 Kvalifikation i landbaserede studier (landbrug)

Hadlow College
Kursus
Aug 2021
Engelsk
på universitet

Dette praktiske kursus er et ideelt udgangspunkt for de studerende med få formelle kvalifikationer.

Læs mere