ACADEMICCOURSES

Kurser: Miljøundersøgelse i Norge

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Undersøgelse af bæredygtighed og bevarelse kan indgå i et miljøstudieprogram. En studerende kan også lære koncepter, der kan anvendes til at beskytte, overvåge og bevare skrøbelige økosystemer og værdifulde naturressourcer.

Norge (Norge) er den vestligste, nordligste - og i virkeligheden den østligste - af de tre skandinaviske lande. Norge er kendt for sin fantastiske og varierede natur. Fjordene i den vestlige del af landet er lange smalle fjorde, flankeret på hver side af høje bjerge, hvor havet trænger langt inde i landet. Det endelige ansvar for den uddannelse ligger hos det norske for Uddannelse og Forskning.

Executive kurser i Miljøundersøgelse i Norge. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Miljøundersøgelse, Norge Filter

Uddannelse til mangfoldighed og bæredygtigt liv - nordiske perspektiver i en global kontekst

Inland Norway University of Applied Sciences
Kursus
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Inland Norway University of Applied Sciences (INN University) har i øjeblikket UNESCO's formand for at fremme uddannelse til bæredygtig levevis. Som en del af denne indsats ti ...

Læs mere