close

Filtre

Se resultater

Kurser: Madteknologi i Portugal

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.Portugal er et af de varmeste europæiske lande. Universitetsuddannelser er meget overkommelige. Faktisk Portugal har en af ​​de laveste leveomkostninger for studerende. Nyd de de store strande i Algarve, eller de gamle vi… Læs mere

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Portugal er et af de varmeste europæiske lande. Universitetsuddannelser er meget overkommelige. Faktisk Portugal har en af ​​de laveste leveomkostninger for studerende. Nyd de de store strande i Algarve, eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lissabon.

Executive kurser i Madteknologi i Portugal. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
Læs mere om at studere i Portugal
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
ISAG - European Business School
Porto, Portugal

Dette kursus har til formål at uddanne specialiserede seniorteknikere til at lede, koordinere og kontrollere aktiviteterne og driften af mad- og drikkevarer i catering- og dri ... +

Dette kursus har til formål at uddanne specialiserede seniorteknikere til at lede, koordinere og kontrollere aktiviteterne og driften af mad- og drikkevarer i catering- og drikkevarevirksomheder, integreret eller ikke i hotelenheder, hvilket sikrer servicekvalitet, optimeringsressourcer og maksimering af forretningsfortjeneste. -
Kursus
Fuldtid
2 år
Engelsk, Portuguese (Portugal)
Okt 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
Instituto Politécnico de Viseu
Viseu, Portugal

Design, planlæg og udfør, autonomt eller under vejledning, teknologiske fremstillingsprocesser og råmaterialer og kvalitetskontrol og sikkerhed, lagerstyring og fysisk-kemisk ... +

Design, planlæg og udfør, autonomt eller under vejledning, teknologiske fremstillingsprocesser og råmaterialer og kvalitetskontrol og sikkerhed, lagerstyring og fysisk-kemisk og mikrobiologisk analyse af fødevarer i landbrugsfødevareindustrien. Fortolke og koordinere forbrugernes forventninger og det regionale / nationale marked i udviklingen af nye fødevarer. -
Kursus
Engelsk, Portugisisk
Okt 2021
på universitet