$close

Filtre

Se resultater

Mad- og drikkevareledelse kurser i Sydney.Find kurser og korte kurser i Mad- og drikkevareledelse i Sydney

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.En mad og drikke lederkursus lærer ikke om den faktiske madlavning proces, men snarere om ledelsesmæssige aspekter, herunder at drive en virksomhed, forvaltning klienter og opbygge overskud.Australien har en subsidieret høj… Læs mere

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

En mad og drikke lederkursus lærer ikke om den faktiske madlavning proces, men snarere om ledelsesmæssige aspekter, herunder at drive en virksomhed, forvaltning klienter og opbygge overskud.

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

Elleve universiteter udstrækning opererer i denne by. For eksempel er den populære University of Sydney, University of New South Wales og Macquarie University placeret her.

Mad- og drikkevareledelse kurser i Sydney - Søg efter kurser og korte kurser i Mad- og drikkevareledelse i Sydney. Alle info her!

Minimer
Læs mere om at studere i Australien
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
BAs
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Australian Institute Of Food Safety
Sydney, Australien

Udvikl et stærkt fundament for fødevaresikkerhedsfærdigheder, og hold dig i overensstemmelse med Food Standards Code, når du gennemfører det officielle AIFS Food Handler-kursu ... +

Udvikl et stærkt fundament for fødevaresikkerhedsfærdigheder, og hold dig i overensstemmelse med Food Standards Code, når du gennemfører det officielle AIFS Food Handler-kursus. -
Kursus
Engelsk
på universitet