ACADEMICCOURSES

Find kurser og korte kurser i Lingvistik

Lingvistik er det videnskabelige studie af menneskets sprog, fra semantik til psykologi og sociologi. Sprogvidenskab kurser udbydes på universiteter og akademiske institutioner rundt omkring i verden. Kommende studerende ønsker at tilmelde sig Lingvistik kurser kan arbejde fagfolk, fuldtidsstuderende, eller folk er interesseret i en karriere forandring.Legitimationsoplysninger og kvalifikationer optjent i et kursus i lingvistik kan anvendes på en række karriereveje og faglige positioner, fra forfattere til lærere, forretningsfolk til konsulenter og mange flere.

Kurser i Lingvistik tendens til at fokusere på bestemte områder af marken, og kan indarbejde fonologiske, grammatiske, semiotiske, kognitive, kvantitative, pragmatiske, leksikalsk og ortografisk aspekter af undersøgelsen. Tilbydes på universiteter i Asien, Europa, Amerika og hele verden, kan Sprogvidenskab kurser vare et par dage til et års varighed. Det er muligt at tilmelde sig Lingvistik kurser, der er på fuld tid eller deltid, hvilket gør det mere bekvemt at opspare yderligere kvalifikationer uden at tage meget tid fra arbejdet.

For studerende, der er interesseret i sprog og den måde, folk kommunikerer med hinanden, er Sprogvidenskab kurser en glimrende måde at forfølge denne akademisk interesse, mens få værdifuld viden og analytiske færdigheder i processen. Rul ned for at læse mere om Lingvistik kurser, i dag!

 

4 Resultater i Lingvistik Filter

En introduktion til sociolingvistik: Accenter, holdninger og identitetsforløb - University of York

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
4 uger
Engelsk
Online

Lær hvordan sociolinguister udforsker forholdet mellem sprog og udtryk for personlig, social og kulturel identitet.

Læs mere

Neuro-Linguistic Programming (NLP) Kursus

Harley Oxford
Kursus
<
Fuldtid
<
Deltid
<
15 timer
Engelsk
Online

Uanset om du tænker på at lære NLP som en hobby, eller du har en interesse i at arbejde som NLP-udøver og vil øge din karriere til næste niveau, kan vores NLP-kursus give dig ...

Læs mere

Kurser litteratur og lingvistik

Universidade Estadual Paulista (UNESP)
Kursus
<
Fuldtid
på universitet

Dette program sigter mod at udforske en bred vifte af emner i portugisisk sprog, brasiliansk litteratur, litteratur på engelsk, Litteraturvidenskab, oversættelse undersøgelser ...

Læs mere

Undervisning i fonik i tidlige barndomskurser - Queensland University of Technology

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
2 uger
Engelsk
Online

Lær, hvad fonetik er, og hvordan man lærer det i de første år.

Læs mere