ACADEMICCOURSES

Lingvistik kurser i London.Find kurser og korte kurser i Lingvistik i London

Du kan normalt tage videregående uddannelser, hvis du er 18 år eller ældre. De er jævnligt undervises i universiteter, gymnasier og faglige institutioner såsom kunstskoler eller landbrugsskoler - hvoraf næsten alle har deres egne hjemmesider. Du kan få en bred vifte af færdigheder, for eksempel eksamensbeviser, bacheloruddannelser, fundament grader og ph.d.-grader.

Et lingvistik masterprogram vil lære dig at forstå, hvor sprog kommer fra, og hvordan de udvikler sig. Disse færdigheder er vant til at bestemme, hvordan folk i fortiden interagerede, og hvordan sproget er i konstant forandring.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Lingvistik kurser i London - Søg efter kurser og korte kurser i Lingvistik i London. Alle info her!

3 Resultater i Lingvistik, London Filter

En introduktion til sociolingvistik: Accenter, holdninger og identitetsforløb - University of York

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
4 uger
Engelsk
Online

Lær hvordan sociolinguister udforsker forholdet mellem sprog og udtryk for personlig, social og kulturel identitet.

Læs mere

Neuro-Linguistic Programming (NLP) Kursus

Harley Oxford
Kursus
<
Fuldtid
<
Deltid
<
15 timer
Engelsk
Online

Uanset om du tænker på at lære NLP som en hobby, eller du har en interesse i at arbejde som NLP-udøver og vil øge din karriere til næste niveau, kan vores NLP-kursus give dig ...

Læs mere

Undervisning i fonik i tidlige barndomskurser - Queensland University of Technology

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
2 uger
Engelsk
Online

Lær, hvad fonetik er, og hvordan man lærer det i de første år.

Læs mere