ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Lingvistik i Det Forenede Kongerige

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Et lingvistik masterprogram vil lære dig at forstå, hvor sprog kommer fra, og hvordan de udvikler sig. Disse færdigheder er vant til at bestemme, hvordan folk i fortiden interagerede, og hvordan sproget er i konstant forandring.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Deltid Executive kurser i Lingvistik i Det Forenede Kongerige. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

3 Resultater i Lingvistik, Det Forenede Kongerige Filter

En introduktion til sociolingvistik: Accenter, holdninger og identitetsforløb - University of York

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
4 uger
Engelsk
Online

Lær hvordan sociolinguister udforsker forholdet mellem sprog og udtryk for personlig, social og kulturel identitet.

Læs mere

Neuro-Linguistic Programming (NLP) Kursus

Harley Oxford
Kursus
<
Fuldtid
<
Deltid
<
15 timer
Engelsk
Online

Uanset om du tænker på at lære NLP som en hobby, eller du har en interesse i at arbejde som NLP-udøver og vil øge din karriere til næste niveau, kan vores NLP-kursus give dig ...

Læs mere

Undervisning i fonik i tidlige barndomskurser - Queensland University of Technology

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
2 uger
Engelsk
Online

Lær, hvad fonetik er, og hvordan man lærer det i de første år.

Læs mere