ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Kuratering i Det Forenede Kongerige

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Programmet lægge grunden til karrieremuligheder såsom kurator, udstilling producent eller projektvejleder inden for det kulturelle område. Desuden giver det fantastiske muligheder for at skabe netværk, der har en direkte indflydelse på den studerendes fremtidige karriere.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Deltid Executive kurser i Kuratering i Det Forenede Kongerige. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Kuratering, Det Forenede Kongerige Filter

Kort kursus i kunst og kulturel ledelse

European School of Economics
Kursus
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 måneder
Engelsk
på universitet

ESE Professional Programmet for Arts and Culture Management på European School of Economics i Firenze er designet til at skabe innovative ledere inden for billedkunst og kultu ...

Læs mere