ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Kuratering i Spanien

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Kuratere programmer generelt dækker emner, der underviser eleverne, hvordan man håndtere samlinger af varer, billeder eller artefakter til visning. Kurser i et program kan dække emner som hvordan man designer en skærm, hvordan du vælger elementer til visning og hvordan man kan styre et projekt.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Deltid Executive kurser i Kuratering i Spanien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Kuratering, Spanien Filter

Kort kursus i kunst og kulturel ledelse

European School of Economics
Kursus
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 måneder
Engelsk
på universitet

ESE Professional Programmet for Arts and Culture Management på European School of Economics i Firenze er designet til at skabe innovative ledere inden for billedkunst og kultu ...

Læs mere