ACADEMICCOURSES

Kurser: Kulturhistorie i Rusland

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Kulturhistorie er et fascinerende fagområde, der kombinerer historie og antropologi. Studerende kan undersøge historiens forløb gennem en række linser som litteratur og populærkultur af tiden.

Rusland (russisk: Россия) er langt det største land i verden, der dækker mere end en ottendedel af Jordens 's beboede areal. Den tidligere Nationale Udvalg for videregående uddannelse i Rusland finansieret 240 universiteter, akademier og institutter, hvilket gør Rusland til et solidt land for at studere i.

Executive kurser i Kulturhistorie i Rusland. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Kulturhistorie, Rusland Filter

Spor af en svunden æra.Kultur i Sibirien

Siberian State Aerospace University SibSAU
Kursus
<
Fuldtid
<
2 uger
på universitet

En unik lejlighed for udenlandske studerende at udvide grænserne for verden, for at besøge hjertet af Rusland, at overvære den fantastiske skønhed og mystik i Sibirien

Læs mere