ACADEMICCOURSES.DK

Deltid Executive kurser i Kreative kunstfag

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen kvalifikationer, du har. Nogle højere læreanstalter og skoler tilbyder Foundation år som forberedelse til en vis grad kurser. De normalt don 't resultere i særskilte kriterier, da de simpelthen kvalificere dig til at indtaste uddannelsen selv. Foundation Years aren 't inden for rækkevidde for alle uddannelser, dog.

For dem, der er interesseret i kunst, musik, dans eller drama, kan studiet af kreativ kunst være ideelt. Disse undersøgelser er designet til at undervise eleverne ikke blot de grundlæggende elementer i deres valgte kreative felt, men også de tilgængelige forretningsmuligheder og beskæftigelsesmuligheder.

Deltid Søg efter kurser i Kreative kunstfag. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detalje med bare 3 klik!

6 Resultater i Kreative kunstfag Filter

Ceramics Course

Accademia Riaci
på universitet Deltid 2 - 12 uger Oktober 2019 Italien Firenze

Kaste masterclass

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 8 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Denne 8 ugers kursus er ideelt for studerende, der ønsker at forbedre deres kaste færdigheder, ideelt for studerende med en vis erfaring, men begyndere vil blive indkvarteret. Som en lille gruppe med et maksimum på op til 6 studerende vil du modtage målrettet undervisning.

Keramisk værksted

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 8 - 10 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Lær at designe, fremstille og dekorere keramik ved hjælp af forskellige teknikker. Blandet niveau klasser, begyndere velkommen.

Keramik og lertøj - bygning færdigheder til avancerede pottemager

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 8 - 10 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Dette kursus har til formål at udvide teknikker og udvikle personligt arbejde og visuel identitet gennem individuel vejledning og støtte. Den er velegnet til dem, der har gennemført en fuld tid niveau 3 kursus eller har avancerede færdigheder. Studerende betaler for ler anvendes, og et studie gebyr.

Kurs om kreative samarbejdsprocesser - nyt

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
på universitet Deltid 3 måneder Kontakt skolen Brasilien Rio de Janeiro

"Collaborative Creative Processes" -kurset søger at frigøre offentligheden fra præ-etablerede koncepter i forhold til kreativitet ved at præsentere muligheder for at tænke, samtidig med at opmuntre nedbrydning af de vigtigste kreative barrierer ved hjælp af forskellige værktøjer i et praktisk værksted.

Sommerskole for kreativ kunst (13 - 14 år

Arts University Bournemouth - Summer Courses
på universitet Deltid 2 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Bournemouth

Dette kursus er specielt designet til unge studerende, der har stor interesse for kunst, design og medier, der ønsker at udvikle deres kunstneriske talenter. I løbet af to uger leverer sommerskolen et spændende hands-on kursus, der kombinerer kreativ undervisning med stimulerende workshops og praktiske sessioner, så eleverne kan udforske kreative Pathways og udvikle evner til deres fremtid. Du vil blive opfordret til at eksperimentere med en række kunstemner, så du får mulighed for at udforske din egen kreative stil og din forståelse af den kreative proces, fra idéudvikling til færdigt stykke.