Filter
Kursus
Brasilien Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid Kurser: Kreative kunstfag i Brasilien

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

For kunstnere, der søger at udvikle deres færdigheder yderligere og forsøger at erobre freelancearenaen, kan kreative kunst programmer være interessante. Selvom de fokuserer på udviklingen af ​​kunstneriske færdigheder, kan disse studier kombinere kreativitet og forretning for at udvikle studerende på et kreativt felt.

I Brasilien er der tre typer af grad: Bachelor - tager mellem fire til seks år at færdiggøre og eleverne kan arbejde som lærere efter endt fire års forskning. Masters - tager et til to år at opnå; doktorafhandling / PhD - den højeste grad du kan studere og tager tre til fire år at opnå. Disse tre grader løst svarer til de tre cyklusser af Bolognaprocessen - det europæiske system for videregående uddannelser. Dette betyder at hvis du har opnået en bachelor-grad på et europæisk universitet, bør du være kvalificeret til at opnå en kandidatgrad i Brasilien.

Deltid Executive kurser i Kreative kunstfag i Brasilien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Kreative kunstfag, Brasilien

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

"Collaborative Creative Processes" -kurset søger at frigøre offentligheden fra præ-etablerede koncepter i forhold til kreativitet ved at præsentere muligheder for at tænk ... [+]

Hvorfor?

At udvikle elever i det 21. århundrede gennem projektpraksis, som problemløsning, kritisk tænkning, kreativitet, samarbejde, blandt andre.

For hvem?

For iværksættere, innovatører, kunstnere og studerende fra forskellige discipliner er kurset beregnet til alle, der søger at leve et liv med større kreativ frihed.

Hvordan er det

"Collaborative Creative Processes" -kurset søger at frigøre offentligheden fra præ-etablerede koncepter i forhold til kreativitet ved at præsentere muligheder for at tænke, samtidig med at opmuntre nedbrydning af de vigtigste kreative barrierer ved hjælp af forskellige værktøjer i et praktisk værksted.

I en verden, hvor teknologi og information er i stigende grad tilgængelig, er kreativitet blevet mere end en stor differentiator for arbejdsmarkedet, og det er uundværligt at forblive relevant i alder af viden.... [-]

Brasilien Rio de Janeiro
Oktober 2019
Portugisisk,Portuguese (Brazil)
Deltid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk