ACADEMICCOURSES

Find kurser og korte kurser i Kontorforvaltning

Et kursus er en uddannelsesmæssig undersøgelsesmulighed, der typisk varer et par måneder og tilbyder uddannelse over et emne. Mange studerende vælger at tage et kursus for at få indledende information eller yderligere erfaring inden for et bestemt område.

Hvad er et kursus i kontoradministration? Dette fagområde fokuserer på de mange ansvarsområder bag et effektivt og funktionelt kontor. Studiet af kontoradministration inkorporerer komponenter af kundeservice, organisation, ledelse og ledelse. Emner omfattet af denne type kursus kan omfatte personlig etikette, projektledelse, regnskab, budgettering, interpersonel kommunikation, softwareinstallation, lønningstræning og kontorarbejde.

Mange studerende i studiet af kontoradministration har en tendens til at få et sortiment af færdigheder, der viser sig at være gavnlige både professionelt og privat. Evnen til at kommunikere effektivt og multitask kan være nyttigt i forskellige brancher. Der er blevet observeret yderligere færdigheder som organisation og analyse hos disse studerende.

De fleste skoler betaler undervisning pr. Kursus, og forskellige skoler kan have højere eller lavere undervisningsrenter. Nogle kurser kan også kræve køb af lærebøger eller laboratoriematerialer, som kan øge de samlede omkostninger. At kontakte en skoles optagelses- eller finanskontor kunne give et indblik i, hvordan du kan betale for et kursus i kontoradministration.

At studere kontoradministration kan hjælpe eleverne med at forberede en bred vifte af karriere i forskellige brancher. Selvom en avanceret grad kan se imponerende ud på jobansøgninger, er der stadig nogle indgangspositioner i dette felt til rådighed for elever med kurser og erfaring. Nogle stillinger omfatter receptionister, personlige assistenter, hotelforvaltere, skolesekretærer, faktureringskonsulenter og forretningsmedarbejdere.

Der er mange uddannelsesinstitutioner over hele verden, der tilbyder kurser i kontoradministration. Du kan kontrollere, om skolerne tilbyder online kurser, der er designet til at lade elever studere hjemmefra. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

3 Resultater i Kontorforvaltning Filter

Administration og Office Management

Convertas
Kursus
<
Fuldtid
<
4 dage
Engelsk
på universitet

Dette kursus giver vigtige og dybtgående praktiske teknikker, der gør det muligt for dig at udmærke sig på din arbejdsplads.

Læs mere

Administrative kvalifikationer for personlige assistenter - niveau 1

London Business Training & Consulting
Kursus
06 Jul 2020
<
Fuldtid
<
5 dage
Engelsk
på universitet

Dette kontor ledelseskursus er egnet til personlige assistenter, sekretærer og administrativt personale. Efter afslutningen af ​​dette sekretæruddannelse vil du være i stand t ...

Læs mere

Administrative kvalifikationer til personlige assistenter - niveau 2

London Business Training & Consulting
Kursus
13 Jul 2020
<
Fuldtid
<
5 dage
Engelsk
på universitet

Denne personlige assistent træning er egnet til personlige assistenter, sekretærer og administrativt personale. Efter afslutningen af ​​kurset vil du kunne forstå kommunikatio ...

Læs mere