$close

Filtre

Se resultater

Konditori kurser i Ferrieres-en-Brie.Find kurser og korte kurser i Konditori i Ferrieres-en-Brie

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed. Et program i wienerbrød er designet til at lære de studerende alt om bagværk og hvordan man laver dem. Studerende ofte lære om en række forsk… Læs mere

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Et program i wienerbrød er designet til at lære de studerende alt om bagværk og hvordan man laver dem. Studerende ofte lære om en række forskellige wienerbrød typer, såsom tærter, tærter, eclairs, flødeboller, croissanter og tærter.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Konditori kurser i Ferrieres-en-Brie - Søg efter kurser og korte kurser i Konditori i Ferrieres-en-Brie. Alle info her!

Minimer
Læs mere om at studere i Frankrig
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Ferrières
Ferrieres-en-Brie, Frankrig

Lærlingen på dette kursus udvider sin teoretiske viden og praktiske færdigheder inden for wienerbrød og bagning. Han instruerer de grundlæggende teknikker til brødfremstilling ... +

Lærlingen på dette kursus udvider sin teoretiske viden og praktiske færdigheder inden for wienerbrød og bagning. Han instruerer de grundlæggende teknikker til brødfremstilling og både standard og moderne viennoiserie-metoder, sammen med de kanaler, der fører til produktionen, mens han lærer at være autonom. Objektiv: Lav og bag de forskellige typer brød (klassisk brød, restaurantbrød, buffetbrød, specialbrød) Lav og bag forskellige kager (croissanter, pains au chocolat, butterkager, buffetkreationer, kreative og dekorerede kager, boutiquebageri versus restaurantbageri osv.) Mestre de indledende forberedelser (æltning, gæring, hævning, foldning, udrulning, støbning) Identificer internationale kulturer i henhold til brødproduktion Forstå de sociale konsekvenser af brødforbrug Identificer udstyr og lær, hvordan du bruger det Kategoriser fødevarer og tilsætningsstoffer Identificer kvalitetskriterierne i fødevarer Vælg de produkter, der passer bedst til en given produktion Forstå forsyningskæden for korn-mel-brød Udvikle professionel troværdighed og effektivitet (professionel gastronomisk kultur, god praksis for fremragende service, feltbesøg). Organiser de forskellige lager- og produktionslokaler (design af lokalerne, vigtigste ergonomiske standarder, fødevarehåndtering og fødevareopbevaringsmetoder, forskellige kredsløb) Respekter sundheds- og sikkerhedsstandarder (identificer god hygiejnepraksis, der garanterer medarbejderes og kunders sikkerhed, ved, hvordan man fortolker og anvender de vigtigste regler i daglig praksis, vedligehold professionelle rum gennem rengøring og desinfektion) Pædagogisk metode: Lære Forstå Øve sig Vurdere Styring Bagværk Deje (mørdej, sød dej) Cremer (smørcreme, Crème Anglaise, wienerbrødscreme...) Butterdej (omvendt butterdej, traditionel) Choux wienerbrød (Eclair, Religieuse, Saint Honoré, Paris Brest, petits fours) Moderne tærter (chokolade, marengstærte, frugttærte) Viennoiserie kursus Croissant, Chokoladecroissant, Kouglof, Brioche, butterdejsbrioche Brødbagningskursus Klassisk baguette, Traditionel baguette, Landbrød, Fuldkornsbrød, Pain Brié, Surdejsbrød, Rugbrød, Speltbrød, Fuldkornsbrød; Ciabatta Adgangskrav Dette certifikatkursus er åbent for 18-årige ansøgere og derover, der ønsker at fremme deres erfaring og udvide deres færdigheder, eller dem, der skifter til et andet ekspertiseområde, og som ikke har en standard akademisk baggrund. Hvis du ønsker at ansøge om dette program, bedes du oprette en online profil, uploade dit CV, følgebrev og en kopi af dit ID-kort. En samtale med vores akademiske bestyrelse vil blive planlagt, efter vi har behandlet din fil. Karriereudsigter Mulighed for at integrere et bagehold -
Kursus
Fuldtid
3 måneder
Engelsk, Fransk
04 Okt 2022
04 Sep 2022
på universitet