$close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i Konditori

Hvad er et kursus i Pastry? Pastry kurser giver dybdegående instruktion vedrørende den kulinariske kunst og gæstfrihed industrien med speciale i wienerbrød. Emner omfatter menu design, tendenser i bagning og wienerbrød making og terminologi, sikkerhedsbestemmelser, hvordan man bruger diverse køkkenudstyr og sanitet principper. Studerende vil også lære væsentlige i køkkenet ledelse, må… Læs mere

Hvad er et kursus i Pastry?

Pastry kurser giver dybdegående instruktion vedrørende den kulinariske kunst og gæstfrihed industrien med speciale i wienerbrød. Emner omfatter menu design, tendenser i bagning og wienerbrød making og terminologi, sikkerhedsbestemmelser, hvordan man bruger diverse køkkenudstyr og sanitet principper. Studerende vil også lære væsentlige i køkkenet ledelse, mål og vægt, lamineret dej og kunsten at skabe custards, glasurer, marengs og andre komponenter relateret til wienerbrød.

Hvad er fordelene ved at tage et kursus i Pastry?

Optjening en grad i Pastry giver eleverne mulighed for at arbejde i nogle af de bedste restauranter i verden. Med avanceret viden i bageri, konditori og aspekter af den kulinariske kunst, kan eleverne også finde beskæftigelse som personlige kokke til berømtheder og embedsmænd.

Hvor meget koster det at tage et kursus i Pastry?

Studieafgifter for Pastry kurser er sammenlignelige med omkostningerne ved at tage andre uddannelser. Laboratorie gebyrer kan være højere på grund af mængden af hands-on arbejde, der kræves af kulinariske kunst studerende.

Hvad er kravene til et kursus i Pastry?

Eleverne skal have en stor interesse i wienerbrød og kulinariske kunst, og skal nyde at tilbringe meget tid i køkkenet skaber kager, kager, tærter og andet bagværk elementer.

 

Hvilken slags karriere Forbedring kan du forvente med et kursus i Pastry?

Ud over at arbejde i fem-stjernede restauranter eller for VIPs, kan de studerende et vellykket Pastry program også finde beskæftigelse som fødevarer, chef kokke og mad stylister. En fødevare stylist er ansvarlig for at arrangere mad i reklamer, film og fotografier, så maden ser så tiltalende og naturlig som muligt.

Hvor til at tage et kursus i Pastry?

Studerende har adgang til Pastry udbudte kurser på skoler over hele verden. Nogle programmer er endda tilbudt online.

Sådan søger du et kursus i Pastry?

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Ferrières
Ferrieres-en-Brie, Frankrig

Lærlingen på dette kursus udvider sin teoretiske viden og praktiske færdigheder inden for wienerbrød og bagning. Han instruerer de grundlæggende teknikker til brødfremstilling ... +

Lærlingen på dette kursus udvider sin teoretiske viden og praktiske færdigheder inden for wienerbrød og bagning. Han instruerer de grundlæggende teknikker til brødfremstilling og både standard og moderne viennoiserie-metoder, sammen med de kanaler, der fører til produktionen, mens han lærer at være autonom. Objektiv: Lav og bag de forskellige typer brød (klassisk brød, restaurantbrød, buffetbrød, specialbrød) Lav og bag forskellige kager (croissanter, pains au chocolat, butterkager, buffetkreationer, kreative og dekorerede kager, boutiquebageri versus restaurantbageri osv.) Mestre de indledende forberedelser (æltning, gæring, hævning, foldning, udrulning, støbning) Identificer internationale kulturer i henhold til brødproduktion Forstå de sociale konsekvenser af brødforbrug Identificer udstyr og lær, hvordan du bruger det Kategoriser fødevarer og tilsætningsstoffer Identificer kvalitetskriterierne i fødevarer Vælg de produkter, der passer bedst til en given produktion Forstå forsyningskæden for korn-mel-brød Udvikle professionel troværdighed og effektivitet (professionel gastronomisk kultur, god praksis for fremragende service, feltbesøg). Organiser de forskellige lager- og produktionslokaler (design af lokalerne, vigtigste ergonomiske standarder, fødevarehåndtering og fødevareopbevaringsmetoder, forskellige kredsløb) Respekter sundheds- og sikkerhedsstandarder (identificer god hygiejnepraksis, der garanterer medarbejderes og kunders sikkerhed, ved, hvordan man fortolker og anvender de vigtigste regler i daglig praksis, vedligehold professionelle rum gennem rengøring og desinfektion) Pædagogisk metode: Lære Forstå Øve sig Vurdere Styring Bagværk Deje (mørdej, sød dej) Cremer (smørcreme, Crème Anglaise, wienerbrødscreme...) Butterdej (omvendt butterdej, traditionel) Choux wienerbrød (Eclair, Religieuse, Saint Honoré, Paris Brest, petits fours) Moderne tærter (chokolade, marengstærte, frugttærte) Viennoiserie kursus Croissant, Chokoladecroissant, Kouglof, Brioche, butterdejsbrioche Brødbagningskursus Klassisk baguette, Traditionel baguette, Landbrød, Fuldkornsbrød, Pain Brié, Surdejsbrød, Rugbrød, Speltbrød, Fuldkornsbrød; Ciabatta Adgangskrav Dette certifikatkursus er åbent for 18-årige ansøgere og derover, der ønsker at fremme deres erfaring og udvide deres færdigheder, eller dem, der skifter til et andet ekspertiseområde, og som ikke har en standard akademisk baggrund. Hvis du ønsker at ansøge om dette program, bedes du oprette en online profil, uploade dit CV, følgebrev og en kopi af dit ID-kort. En samtale med vores akademiske bestyrelse vil blive planlagt, efter vi har behandlet din fil. Karriereudsigter Mulighed for at integrere et bagehold -
Kursus
Fuldtid
3 måneder
Engelsk, Fransk
04 Okt 2022
04 Sep 2022
på universitet
 
EHL Hospitality Business School
Passugg, Schweiz

Bagværk er både en kunst og en videnskab! Efterhånden som du mestrer teknikkerne, vil du have flere værktøjer til at lade din kreativitet skinne. Hvem er bedre end en verdensm ... +

Bagværk er både en kunst og en videnskab! Efterhånden som du mestrer teknikkerne, vil du have flere værktøjer til at lade din kreativitet skinne. Hvem er bedre end en verdensmester i fodbold: Julien Gradoz og en "Meilleur Ouvrier de France": Julien Boutonnet for at indvie dig i moderne måder at præsentere wienerbrødsklassikere på, rækken af teknikker og opskrifter, der kræves for at fremstille dem, og hvordan du nemt kan tilpasse dem til dine nye personlige kreationer. Udforsk vores konditorkurser nedenfor - hvert kursus kan tages separat og giver sit eget EHL -deltagelsesbevis. Kursusfordele Faciliteter Nyd state-of-the-art udstyr og teknologi Instruktører Lær og udveksle med de bedste kokke i verden Opskrifter Mestre og få et komplet sæt nye opskrifter med hjem Teknikker Øv og tilegn dig nye madlavningsteknikker -
Kursus
Fuldtid
2 dage
Engelsk
Aug 2022
på universitet
 
Thai Chef School
Bangkok, Thailand

Thai Chef School 's pastry & bakery uddannelseskursus giver den grundlæggende træning, der er nødvendig for at forbedre ens færdigheder inden for fransk wienerbrød, kagepr ... +

Thai Chef School 's pastry & bakery uddannelseskursus giver den grundlæggende træning, der er nødvendig for at forbedre ens færdigheder inden for fransk wienerbrød, kageproduktion og udsmykning, chokolade og brødfremstilling. Ingen tidligere erfaring er nødvendig for at tilmelde dig dette program. Du behøver kun at have et ønske om at skabe lækker desserter. Ved at træne med vores professionelle konditorer, vil du blive overrasket over, hvor let det er at tage dine færdigheder til højere niveauer. På kun 1-5 ugers træning vil du mestre disse klassiske og moderne færdigheder og teknikker, og du vil være i stand til at skabe dine egne mesterværker. 100% praktisk træning. LÆR 101 MODTAGELSER I 5 FULLTID UGE UDDANNELSE. INTERNSHIPS er tilgængelige i op til 6 måneder på thailandske 5-stjernede hotelkonditorier. -
Kursus
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Frankrig

Seks måneders programmer for kulinariske og wienerbrødentusiaster, karriereudskiftere, iværksættere og alle, der er interesseret i at arbejde inden for gastronomiske univers. ... +

Seks måneders programmer for kulinariske og wienerbrødentusiaster, karriereudskiftere, iværksættere og alle, der er interesseret i at arbejde inden for gastronomiske univers. -
Kursus
Fuldtid
6 måneder
Engelsk
på universitet
 
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Torino, Italien

Kursusprogrammet byder på demonstrationslektioner af professionelle Pastry Chefs, Master Ice Cream Makers og Master Chocolatier, instrueret af Italian Pastry Federation.

Kursusprogrammet byder på demonstrationslektioner af professionelle Pastry Chefs, Master Ice Cream Makers og Master Chocolatier, instrueret af Italian Pastry Federation. -
Kursus
Fuldtid
3 uger
Engelsk, Italiensk
på universitet
 
Wells International College
Sydney, Australien

Denne kvalifikation afspejler rollen som kommercielle kokke, der bruger en bred vifte af veludviklede madlavningsfærdigheder og god viden om køkkenoperationer til at forberede ... +

Denne kvalifikation afspejler rollen som kommercielle kokke, der bruger en bred vifte af veludviklede madlavningsfærdigheder og god viden om køkkenoperationer til at forberede mad og menupunkter. -
Kursus
Engelsk
på universitet
 
Fife College
Dunfermline, Det Forenede Kongerige

Kulinarisk kunst og gæstfrihed har oplevet en stabil vækst i de senere år, hvilket har ført til nye og spændende karrieremuligheder for dem, der har driften, færdighederne og ... +

Kulinarisk kunst og gæstfrihed har oplevet en stabil vækst i de senere år, hvilket har ført til nye og spændende karrieremuligheder for dem, der har driften, færdighederne og de rigtige kvalifikationer til at komme ind i disse brancher. -
Kursus
Engelsk
 
Cookery School at Little Portland Street
London, Det Forenede Kongerige

Vores bagning kursus er et intensivt tre dage serie, der tager dig gennem de centrale principper i kager, wienerbrød og brød.

Vores bagning kursus er et intensivt tre dage serie, der tager dig gennem de centrale principper i kager, wienerbrød og brød. -
Kursus
Deltid
Engelsk
på universitet
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Frankrig

Har du altid ønsket at lære hemmelighederne i fransk wienerbrød? Ecole Ducasse giver dig muligheden for at tage et intensivt 2-måneders program for at lære alle de grundlæggen ... +

Har du altid ønsket at lære hemmelighederne i fransk wienerbrød? Ecole Ducasse giver dig muligheden for at tage et intensivt 2-måneders program for at lære alle de grundlæggende teknikker i French Pastry Arts. -
Kursus
Fuldtid
2 måneder
Engelsk
på universitet
 
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Torino, Italien

Kurset er rettet til fagfolk fra kulinariske industri, italienere og udlændinge, der ønsker at uddybe deres viden om specifikke emner eller forbedre deres færdigheder på de mo ... +

Kurset er rettet til fagfolk fra kulinariske industri, italienere og udlændinge, der ønsker at uddybe deres viden om specifikke emner eller forbedre deres færdigheder på de moderne teknikker, der anvendes til bageri- og konditorier. -
Kursus
Fuldtid
Engelsk, Italiensk
på universitet
 
Cookery School at Little Portland Street
London, Det Forenede Kongerige

Master områder af madlavning, der ofte betragtes som vanskelig og hente nogle fantastiske opskrifter undervejs. I Intermediate Cooking Course, vil du få en overlegen forståels ... +

Master områder af madlavning, der ofte betragtes som vanskelig og hente nogle fantastiske opskrifter undervejs. I Intermediate Cooking Course, vil du få en overlegen forståelse og overblik over alle vandhaner i tilberedning af måltider. -
Kursus
Fuldtid
Engelsk
på universitet