ACADEMICCOURSES

Find kurser og korte kurser i Kompositionsstudier

Et kursus er en mulighed for at øge viden om et bestemt emne. Årsagerne til, at folk tager kurser, varierer lige så meget som den tid det tager at færdiggøre dem. Uanset årsagen til indskrivning i et kursus kan eleverne drage fordel af den viden, der er opnået deri.

Hvad er et kursus i sammensætningsstudier? Sammensætning studier kurser hjælpe eleverne til at sætte deres skriftlige færdigheder til at sikre, at de skriver på college niveau. Kursets specifikke tema kan variere, men hovedfokus er at forbedre måden deltagerne skriver ved at undersøge selve skriveprocessen. Der er kurser, der fokuserer på poesi, noveller, personlige essays, nonfiction udstilling eller genrer af fiktion. Ud over intensiv dissektering af prøveeksempler for at opdage færdigheder til at efterligne, involverer disse kurser ofte en vis mængde forskning.

Praksisøvelsen kan lære empati og dermed forbedre elevens evne til at forholde sig til andre. I sammensætningskurser kan lærde også lære den kritiske analyse, der er nødvendig for at kommunikere deres tanker effektivt og inspirere andre. Endelig kan studere kompositioner finjustere en forfatters redigeringsfærdigheder, forbedre hans eller hendes sidste arbejde og chancerne for, at en forlægger måske tager mærke til.

Omkostningerne ved et kursus kan variere baseret på flere faktorer. Kursets længde kan være en af ​​de vigtigste determinanter. Den specifikke skole og dens placering kan også påvirke den samlede pris.

Et kursus på kompositioner kan føre til forskellige karriere, hvor skrivning er en integreret færdighed. Dem, der stræber efter at blive professionelle forfattere, tager ofte kurser for at forbedre deres teknik, uanset om de søger stillinger som tekniske forfattere, tekstforfattere, ghostwriters, noveller eller digtere. Studerende komposition kan også forbedre de færdigheder, der er nødvendige for at blive forsker eller stipendiat. Lærere på alle niveauer, fra grundskolen til gymnasiet, har også brug for de stærke skrivefærdigheder, der læres i kompositionskurser.

Mange skoler tilbyder online muligheder for at lære. Online kurser giver eleverne mulighed for at lære nye færdigheder med minimal forstyrrelse af deres tidsplaner. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

22 Resultater i Kompositionsstudier Filter

Sådan oprettes et godt online indholdskursus - University of Leeds

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
2 uger
Engelsk
Online

Oplev hvad der gør succes med onlineindhold, og lær, hvordan du opretter engagerende indhold, der er i tråd med dine forretningsmæssige mål.

Læs mere

DHEC scenariet / produktion

ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle
Kursus
<
Fuldtid
Fransk
på universitet

Den Hautes Etudes Cinematic Scenario har til formål at uddanne fagfolk i stand til at opfylde forventningerne hos programmet industrier om alle spørgsmål, der påvirker skrivni ...

Læs mere

Kursus: Design og animer en dynamisk præsentation

IFCAM
Kursus
<
Fuldtid
<
2 dage
Fransk
på universitet

Efter afslutningen af denne træning vil deltagerne kunne skrive en struktureret præsentation; definere målene og målgruppen for at opbygge den fælles tråd i deres præsentation ...

Læs mere

Kursus i postgraduate Preparation Program (PPP)

Curtin College
Kursus
<
Fuldtid
<
3 måneder
Engelsk
på universitet

The Postgraduate Preparation Programme (PPP) er et studieprogram, der ikke er tildelt en tredje trimester for studerende, der har en videregående uddannelse, men som ikke kval ...

Læs mere

Amazon No.1 Bestselling Forfatter System Course

The Internet Business School
Kursus
<
Fuldtid
Engelsk
Online

Deltag i en en-dags intensiv live træningsbegivenhed og lær at skrive, udgive og markedsføre en No.1 Amazon Best Selling Book.

Læs mere

Masterclass i korrekturlæsning

The Proofreading Academy
Kursus
<
Fuldtid
<
Deltid
<
30 timer
Engelsk
Online

Proofleading Academy er egnet til begyndere såvel som dem, der har en vis erfaring og ønsker at skærpe deres færdigheder. Uanset om du vil forfølge en karriere i korrekturlæsn ...

Læs mere

Creative Writing Course

Escuela de Escritores
Kursus
<
Deltid
<
3 måneder
Spansk
Online

Skrivning er en færdighed, der kan læres. Hvis du ønsker at skrive, du kan, men først skal du kende de teknikker som gamle som mennesket kontor: fortælleren. Fordi en historie ...

Læs mere

Oxford Royale Academy
Kursus
<
Fuldtid
<
10 uger
Engelsk
på universitet

Hovedvægten i kurset er ikke kun på at udvikle en dybere forståelse af dit valgte fagområde, men også i uddannelse bredere kompetencer inden for forskning, kommunikation, anal ...

Læs mere

Kommunikationsteknologi

College of the Atlantic
Kursus
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Dette kursus er designet til videnskabelige studerende, der udvikler deres forskningsevner, der arbejder på forskningsprojekter for en hovedforsker; specifikt vil dette kursus ...

Læs mere

Gør dit poesiværksted fremskridt (avanceret)

Morley College
Kursus
Aug 2021
<
Fuldtid
Engelsk
Online

Har du skrevet digte i nogen tid? En mulighed for at diskutere arbejde og undersøge fremskridt i et workshopmiljø ledet af en nutidig digter. Digte læses og diskuteres i klass ...

Læs mere

Hvordan man lykkes med: Skrivning af ansøgningskursus - University of Sheffield

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
3 uger
Engelsk
Online

Denne gratis tre-ugers kursus hjælper dig med at producere et perfekt CV, ansøgning og online profil, når du ansøger om et job eller kursus.

Læs mere

Begynd at skrive fiktionskursus - Det åbne universitet

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
8 uger
Engelsk
Online

Kom i gang med din egen fiktionskrivning, med fokus på den centrale dygtighed ved at skabe karakterer med dette praktiske kursus.

Læs mere

Teknisk rapportskrivning til ingeniørkursus - University of Sheffield

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
6 uger
Engelsk
Online

Få en introduktion til teknisk rapportskrivning. Find ud af, hvordan du kommunikerer dine ideer gennem velskrevne ingeniørrapporter.

Læs mere

Poesi: Sådan læses et digtekursus - University of York

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
4 uger
Engelsk
Online

Oplev, hvad poesi kan fortælle os om menneskelig følelse, og lær centrale ideer og teknikker til forståelse og fortolkning af vers.

Læs mere

Præsentation af dit arbejde med effektkursus - University of Leeds

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
2 uger
Engelsk
Online

Oplev, hvordan du præsenterer information på arbejdet klart og præcist, og lær teknikker til at forbedre dine præsentationsevner.

Læs mere