ACADEMICCOURSES

Find kurser og korte kurser i Klassiske studier

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen kvalifikationer, du har. Nogle højere læreanstalter og skoler tilbyder Foundation år som forberedelse til en vis grad kurser. De normalt don 't resultere i særskilte kriterier, da de simpelthen kvalificere dig til at indtaste uddannelsen selv. Foundation Years aren 't inden for rækkevidde for alle uddannelser, dog.

At have kendskab til os selv, og vores hjem i en tokulturel samfund, må vi vide om de samfund, der har jern out jorden for den verden, vi overholder. Klassiske fag er studiet af det offentlige, områder og vigtigste begivenhed for den klassiske vide verden, og hvordan de har indflydelse på nuværende samfund.

Søg efter kurser i Klassiske studier. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detalje med bare 3 klik!

1 Resultater i Klassiske studier Filter

Rom - Historie og klassikere

IES Abroad
Kursus
<
Fuldtid
Engelsk
Italiensk
på universitet

Vores program for historie og klassikere er designet til at give et grundigt overblik over Italiens arkæologiske, politiske, religiøse og intellektuelle historie - fra oldtid ...

Læs mere