close

Filtre

Se resultater

Kinesiske studier kurser i New York.Find kurser og korte kurser i Kinesiske studier i New York

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse. Kinesiske studier er et område af akademikere, der kombinerer politik, litteratur og antropologi. Emner omfattet af denne type kursus eller program omfatter Kinas kultur og historie og nutidige inte… Læs mere

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

Kinesiske studier er et område af akademikere, der kombinerer politik, litteratur og antropologi. Emner omfattet af denne type kursus eller program omfatter Kinas kultur og historie og nutidige internationale relationer. Studerende lærer ofte at læse og oversætte det kinesiske sprog.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

New York er byen med en stor global betydning og har en betydningsfuld indflydelse på handel, finans, medier, grafik, mode, forskning, uddannelse og teknologi i verden. Der er talrige højere læreanstalter og forskningsinstitutter i byen især medicin og biovidenskab.

Kinesiske studier kurser i New York - Søg efter kurser og korte kurser i Kinesiske studier i New York. Alle info her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
SUNY Confucius Institute for Business
New York , USA

Vores kurser tilbyder en intensiv introduktion til kinesisk sprog, kultur og forretning.

Vores kurser tilbyder en intensiv introduktion til kinesisk sprog, kultur og forretning. -
Kursus
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her