Søg her for kurser og korte kurser i Kinesisk

Find kurser og korte kurser i Kinesisk

Hvad er et sprogkursus i kinesisk?

Det kinesiske sprog er kendt for at være en af de mere vanskelige sprog at lære på grund af sine mange dialekter og regionale grammatiske forskelle. Mandarin, eller standard kinesisk er det officielle sprog i Taiwan og People 's Kina. Singapore mener også, mandarin kinesisk som et af sine fire officielle sprog. Selvom fonologi af Mandarin kinesisk hovedsageligt er støttet af Beijing dialekt, fremgår det ordforråd fra et mangfoldigt og meget stort udvalg af standard kinesiske dialekter, der tales i alle dele af Kina, bortset fra det vestlige område. En tonale sprog mandarin kinesisk adskiller sig fra det sydlige Mandarin grund af sin brug af færre vokaler, men flere indledende konsonanter og sammensatte ord.

Skriftlige kinesiske tegn er enten traditionel eller forenklet i form og betydning.Begyndende i 3. klasse, er Taiwan og kinesiske studerende undervises standard kinesisk med undtagelse af lokale sprog studerende, der bliver undervist i deres egen dialekt, men givet et par timers undervisning i Mandarin hver uge.

Hvad er fordelene ved at tage et sprogkursus i kinesisk?

Et medlem af FN siden 1971, har Kina 's økonomi vokset eksponentielt siden gennemførelsen af økonomiske reformer i slutningen af 1970'erne. Det er anden til USA i købekraftsparitet og nominel samlet bruttonationalprodukt og er verdens 's største importør / eksporteres af varer. Lære kinesisk er en glimrende måde for studerende interesseret i erhvervslivet og finansiering til at udvide deres beskæftigelsesmuligheder som ansatte i internationale organisationer. Oversættere er også i efterspørgslen for administrerende direktører, der ikke har tid til at lære kinesisk.

Hvor meget koster det at tage et sprogkursus i kinesisk?

Studieafgifter varierer blandt sprogskoler, der tilbyder kinesisk sprogkurser.

Hvad er kravene til et sprogkursus i kinesisk?

Selv om der er ingen krav, skal eleverne have en interesse i kinesisk historie og kultur til at forblive motiveret til at fuldføre en kinesisk sprog program.

Hvorfor tage en online sprogkursus i kinesisk?

Lære kinesisk online giver eleverne mulighed for at lære sproget, mens du arbejder eller tage klasser på en "mursten og mørtel " universitet.Desuden vil de studerende være i stand til at kvalificere sig til en af ​​en række forskellige jobs lige fra engelsk lærer i Kina til at være et hotel / restaurant manager i den stadig mere kosmopolitiske by Beijing.

Hvor til at tage et sprogkursus i kinesisk?

Eleverne kan vælge at lære kinesisk online eller deltage i en af de mange sprogskoler ligger i Europa, Asien og Amerika.

Hvordan til at tilmelde sig et kursus i kinesisk?

 

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

Læs mere

Kinesisk Sprog Efteråret Kursus

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
på universitet Fuldtid 1 semester September 2018 Kina Suzhou

Vi tilbyder ikke-graders kinesisk sprogkurser for nybegynder, elementære, mellemliggende og avancerede elever. Vores efterårssemesteret Kurset starter den 3. september og kører indtil januar. [+]

Kinesisk sprog Autumn Course

OVERSIGT

Vi tilbyder ikke-graders kinesisk sprogkurser for nybegynder, elementære, mellemliggende og avancerede elever. Vores efterårssemesteret Kurset starter den 3. september og kører indtil januar.

Klasse mandag til fredag ​​med 12 timers undervisning om ugen plus flere kinesiske kulturelle sessioner og HSK workshops.

Kom til XJTLU at lære det mest udbredte sprog i verden, samt opleve lokale kinesiske kultur.

Hvorfor studere VORES kinesisk sprog korte kurser?

Små klasser

Små klasser giver mulighed for mere aktiv deltagelse og opmærksomhed på individuelle studerendes behov.

TIL DERES NIVEAU

... [-]

Course: College Study in China

Go Abroad China
på universitet Fuldtid 4 - 48 uger

[+]

De udpegede professorer og instruktører er indfødte mandarin-højttalere med grader i kinesisk undervisning og erfaring, der spænder over mange år. Klasser er tilgængelige for komplette begyndere og også til dem, der har studeret kinesisk før. Standard kinesisk sprogprogram har 20 timer om ugen, det intensive kinesiske sprog er 30 timer om ugen. Sprogudvekslingsprogram med indfødte talere. Gratis valgfag: De kan være sproglige og ikke-sprogfokuserede. Valgfag er baseret på den studerendes færdighedsniveau.

... [-]


Lære Kinesisk - Langsigtet Sprogprogram

Dalian Polytechnic University
på universitet Fuldtid Deltid 320 timer September 2018 Kina Dalian + 1 mere

Long Term Sprog Program [+]

Lær kinesisk i hjertet af Kina på Dalian Polytechnic University

20 timer om ugen kursus. 100 timer i alt. Undervisning tidsplan og undervisningsindhold kan justeres på sagsøgerens anmodninger.

Krav

At være i alderen på 18 og 65, og ved godt helbred, uden begrænsning af læring timer.

Ansøgningsprocedurer Ansøgningsskema for internationale studerende at studere i DPU " 1 Foto (3cmX4cm) 1 Kopi af pas Stipendier

Typer Beløb (RMB)

Kinesiske regering Scholarship: Ifølge "Mål for kinesiske regering Scholarship Status" Liaoning regering Scholarship: Ifølge "Foranstaltninger af Liaoning regerings Scholarship Status" Dalian Kommunale regering Scholarship: 15,000RMB / år DPU Førsteklasses Scholarship: 3,000RMB / år DPU andenklasses Scholarship: 2,000RMB / år DPU Tredje klasse Scholarship: 1,000RMB / år Individuel Scholarship for Aktiviteter: 500RMB / år [-]

Progressive Mandarin Chinese Learning Programs

Chicago Mandarin Chinese Center
på universitet Fuldtid Deltid 8 - 10 uger September 2018 USA Chicago + 1 mere

I øjeblikket er der 10 progressive læringsprogrammer tilgængelige på Chicago Mandarin Chinese Center . Baseret på dine eksisterende færdigheder og / eller specifikke læringsbehov kan du vælge det mest egnede program, der passer til din situation. [+]

Vores Ti Progressive Mandarin Chinese Learning ProgramsI øjeblikket er der 10 progressive læringsprogrammer tilgængelige på Chicago Mandarin Chinese Center . Baseret på dine eksisterende færdigheder og / eller specifikke læringsbehov kan du vælge det mest egnede program, der passer til din situation. Vi vil også være glade for at tilbyde en gratis vurdering af din færdighed for at bestemme hvilket af vores program der vil være bedst for dig. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ikke er sikker på hvilket program du skal vælge.10 Progressive Mandarin Chinese Learning Programs:Begynder-niveau Mandarin Kinesisk Program (8 uger)Begynder-niveau II Mandarin Kinesisk Program (9 uger)Nybegynder-niveau III Mandarin Kinesisk Program (9-uger)Nybegynder-til-mellemlangt mandarin kinesisk program (9 uger)Intermediate-Level I Mandarin Kinesisk Program (9 uger)Intermediate-Level II Mandarin Kinesisk Program (9 uger)Intermediate-Level III Mandarin Kinesisk Program (9 uger)Intermediate-to-Advanced Level Mandarin Kinesisk Program (10 uger)Avanceret niveau I Mandarin Kinesisk Program (10 uger)Avanceret niveau II Mandarin kinesisk program (10 uger)Gruppe kinesisk klasse - Tilbydes i ugentlige aftener eller weekenderVores gruppe klasse hjælper dig med at etablere nødvendige færdigheder og viden i Mandarin Chinese hurtigt og effektivt. Gruppeklassen er ideel til begynderfaselever, der har til hensigt at lære mandarin kinesisk inden for relativt kort sigt. Gruppegruppen mødes en gang om ugen på en bestemt aften om aftenen (typisk fra kl. 18.00 til kl. 45.00) eller om lørdagen (midt på dagen). Gruppeprogrammer er de mest populære tilbud på Chicago Mandarin Chinese Center .En-til-en privat vejledningChicago Mandarin Chinese Center (CMCC) giver dedikerede ressourcer til forretningsfolk, ledere og enkeltpersoner, der har særlige læringsbehov... [-]

China Værtsfamilie Program

China Homestay
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 12  Åben tilmelding Kina Beijing + 1 mere

Dette er en frivillig undervisning placering designet til dyb kulturel fordybelse og udveksling. Dette program er ideelt for voksne i håb om at få deres fødder våde i undervisning, lærere planlægger at rejse i løbet af deres sommerferie, eller søger at opleve fuld kulturel fordybelse, mens undervise i engelsk i udlandet. Både Sprog Buddy og værtsfamilie er frivillige. [+]

Dette er en frivillig undervisning placering designet til dyb kulturel fordybelse og udveksling. Dette program er ideelt for voksne i håb om at få deres fødder våde i undervisning, lærere planlægger at rejse i løbet af deres sommerferie, eller søger at opleve fuld kulturel fordybelse, mens undervise i engelsk i udlandet. Både Sprog Buddy og værtsfamilie er frivillige. De udveksler deres sprog og kulturer i stedet for at betale leje eller studieafgift. Dette er en perfekt chance for at vide forskellige mennesker og forskellige lande. Det er også en værdifuld mulighed for at gøre livslang venner, har mulighed for at besøge værtens arbejder selskab eller endda arbejde der, hvilket betyder meget mere end blot at leje et værelse.... [-]


Studere I Udlandet Kina

Youth for Understanding USA
på universitet Fuldtid 1 - 2 semestre September 2018 USA Washington DC

Oplev Kina og få et indgående billede af den fantastiske historie, kultur og samfund i denne antikke civilisation! [+]

Oplev Kina og få et indgående billede af den fantastiske historie, kultur og samfund i denne antikke civilisation!

Blik

Stipendier til rådighed

7 - Epson America, Inc. International Scholarship385 - Holcomb378 - The Grand Forks Scheels Scholarship368 - YFU Fællesskabsstøtte384 - YFU Financial Aid Fund

Alderkrav

31. juli 2000 - 31. juli 2003. Universitetsår: 1. august 1994 - 1. august 2000. Sommerprogram: 1. juli 2000 - 1. juli 2003.

Studerende, der ikke opfylder dette aldersbehov eller vil afslutte gymnasiet før starten af ​​deres program, vil blive betragtet for optagelse fra sag til sag.

Sprog: Mandarin Kinesisk. Ansøgere til året og semesterprogrammer skal have mindst 160 timers kinesisk sprogstudie ved ankomsten. Der vil også være en obligatorisk to-ugers kinesisk sprog og kultur kursus for år og semester studerende. Dette kursus er inkluderet i programundervisningen. Sommerstuderende er kun forpligtet til at kende kinesiske grunde.Værtsfamilieplacering: Studerende er typisk placeret i byområder og forstæder i Beijing, Shanghai, Tianjin, Jiangsu, Shenzhen og Shenyang. Men eleverne bør være parat til at leve i en hvilken som helst region i landet.Skole: Skolen er i session fra begyndelsen af ​​september til slutningen af ​​juni.Pastimes: Kampsport, bordtennis, svømning, basketball, fodbold, badminton, musik og besøg gallerier, museer og teatre.Sommerprogram... [-]

Beijing - Moderne Kinesisk Og Kinesisk Sprog

IES Abroad
på universitet Fuldtid 1 - 2 semestre August 2018 Kina Beijing Hongkong Hong Kong + 2 mere

Vores nutidige kinesiske og kinesiske sprogprogram giver eleverne et væld af kinesiske sprogkurser, herunder øvre niveau, emnebaserede kinesiske sprogfag og kursusstudier på engelsk. [+]

Oversigt

Beijing betragtes som stedet for at studere kinesisk i Kina - det sætter standard udtale for resten af ​​landet. Som den politiske, intellektuelle og kulturelle hovedstad i Kina er det også et ideelt sted at studere nutidens Kina. Befolkningen i Beijing er venlig og stolt af at være fra denne fascinerende by - hvilket perfekt miljø at studere i udlandet.

Vores Contemporary China & Chinese Language Programmet tilbyder eleverne en række kinesiske sprogkurser, herunder øvre niveau, emnebaserede kinesiske sprogfag og kursusstudier på engelsk. Dette program vil gavne studerende, der hurtigt vil udvide deres viden om skriftlig og talt kinesisk, og deres viden om Kina generelt.... [-]


Express Kinesisk Program - Online Gratis Prøveklasse

Silk Mandarin
på universitet Fuldtid Åben tilmelding Kina Shanghai

HSK's stigende betydning har været grunden til at designe vores ekspress kursus. Hvis du vil lære kinesisk på en hurtig måde, er dette det perfekte valg for dig. Det er utvivlsomt den hurtigste måde at bestå dine HSK eksamener med gode resultater på. I dette program strækker vi studerendes sprogfærdigheder i højeste grad. Dette program er bedst egnet til dem, der ønsker at tilmelde sig universitetet eller ansøge om et nyt job, og de har brug for HSK 4 eller 5, men det er også bedst egnet til dem, der ønsker at erhverve ekstra point for at få den fungerende VISA til Kina og for dem der ønsker at udfordre sig selv. [+]

Express kinesisk program

HSK's stigende betydning har været grunden til at designe vores ekspress kursus. Det er utvivlsomt den hurtigste måde at bestå dine HSK eksamener med gode resultater på. I dette forløb strækker vi studerendes sprogfærdigheder i højeste grad. Selvstudiet arbejdsbyrden er med 15 timer om ugen den højeste af alle vores kurser, klassens størrelse er med 4 studerende små.

Express-kurset er bedst egnet til dem, der:

ønsker at tilmelde sig universitet eller ansøge om et job og nu skal passere HSK 4 eller 5 så hurtigt som muligthurtigt nødt til at erhverve ekstra 'HSK-point' for at få deres VISA under de nye VISA-reglervil udfordre sig selv og se hvor hurtigt de kan gå.... [-]

Kinesisk Sprogprogram

Beijing Institute Of Technology
på universitet September 2018 Kina Beijing

Udstyret med fremragende undervisningsfaciliteter og et smukt skolemiljø giver BIT den perfekte mulighed for internationale studerende at komme i kontakt med Kinas traditionelle kultur og historie og bringer dem tættere på steder af interesse og naturskønne skønheder. [+]

Kinesisk kurser - korte kurser.

Beijing Institute Of Technology (BIT) er et centralt universitet i Kina, der ligger i hovedstadsbyen Beijing, som kan prale af både en lang historie og moderne funktioner. Som fødested for mandarin er Beijing et fantastisk sted at lære kinesisk, og BIT er en ekstraordinær destination.

Udstyret med fremragende undervisningsfaciliteter og et smukt skolemiljø giver BIT den perfekte mulighed for internationale studerende at komme i kontakt med Kinas traditionelle kultur og historie og bringer dem tættere på steder af interesse og naturskønne skønheder.

Der er otte niveauer (L1-L8) af kurser med kvalificerede klasserrangementer designet til alle slags elever, herunder kinesiske sprogstuderende, forberedende undergraduate og elever på højt niveau.... [-]


<span Translate="no">China Study Abroad</span> : UIBE Kinesiske Sprogprogrammer

China Study Abroad
på universitet September 2018 Kina Beijing Det Forenede Kongerige London Mexico Mexico City Shanghai Australien Sydney Italien Venedig Spanien Madrid USA San Francisco Canada Toronto + 13 mere

Priser og varighed varierer, men det mest populære valg er Semesterundervisning [+]

Priser og varighed varierer, men det mest populære valg er SemesterundervisningHvad er inkluderet i dit UIBE kinesiske sprogprogram?

CSA's bundlinjemål er at sikre, at dit ophold i Kina går glat. Vi er der for dig så meget eller så lidt som nødvendigt! Som CSA-studerende udover din kursusundervisning får du også:

KursusafgiftHjælp til afgangLufthavn Pick-upAlle lærebøger (for studerende, der vælger en undersøgelsesmulighed)Bistand køber et lokalt SIM-kort ved ankomstenBy- og lokalområdeorientering (restauranter, supermarkeder mv.)Mød op med andre CSA-studerendeRegistreringshjælp, når du ankommer24-timers støtte til jorden, mens du er i Kina. Flere oplysninger ►Hvad koster dette program, og hvornår kan jeg starte ?!... [-]

Sommer Program Kinesisk Sprog Og Kultur

Zhejiang Wanli University
på universitet Fuldtid 5 uger September 2018 Kina Ningbo

Dette program er designet til studerende, der ønsker at drage fordel af deres sommerferie til at lære ikke bare det kinesiske sprog, men også forskellige aspekter af kinesisk kultur.Dette program kombinerer [+]

Summer Program Kinesisk Sprog og Kultur

&nbsp

Dette program er designet til studerende, der ønsker at drage fordel af deres sommerferie til at lære ikke bare det kinesiske sprog, men også forskellige aspekter af kinesisk kultur. Dette program kombinerer tre timers daglig kinesisk sprog undervisning sammen med særlige aktiviteter og foredrag. Den kinesiske sprogkursus har 2 niveauer lige fra begyndere og øvede. Kulturelle aktiviteter og ekskursioner tilbyder de studerende hands-on e xperiences med traditionelt håndværk, musik, kampsport og scenekunst. Hertil kommer, udvide specielle foredrag, der udforsker kinesisk historie, religion og livet hjælper Netop elever og uddybe deres viden om kinesisk kultur.Programperioden: 24. juni 2013 til juli 28,2013 (5 uger) Program Schedule ... [-]


<span Translate="no">Contemporary China Studies Programme</span> (Semester)

Contemporary China Studies Programme
på universitet Fuldtid Deltid September 2018 Kina Shanghai

Det Contemporary China Studies Programme studieprogram består af tre dele: Akademiske kurser, et sprogkursus og en praktikplads. [+]

Det Contemporary China Studies Programme studieprogram giver dig en enestående mulighed for at lære om og opleve nutidens Kina i et spændende et-semesters studie i udlandet, der bærer ECTS-point til dit studieprogram hjemme. CCSP er en unik lærerfaring for avancerede bachelorstuderende, der er nysgerrig efter Asiens kulturer og livsstil, der ønsker at studere på et universitet i verdensklasse, og som ønsker at udforske erhvervslivet i Kina i en virkelig fascinerende, men alligevel international og tilgængeligt miljø. CCSP er beliggende i Shanghai, en af ​​de mest spændende byer i verden i dag og undervist i samarbejde med Fudan University, et af de mest prestigefyldte forskningsorienterede universiteter i Kina og rangeret 40th i verden af ​​QS. Med CCSP har du et valg af kinesiske sprogkurser, engelsklærte akademiske kurser om en række emner samt en praktikplads i en lokal organisation eller multinationale virksomhed. I kombination med regelmæssige grupperejser og sociale aktiviteter, der introducerer dig til traditionel kinesisk kultur, er CCSP et tværfagligt akademisk program, der giver dybtgående teoretiske og praktiske perspektiver på Kinas nye status som global magt.... [-]


Ferie Mandarin Kursus

Spring College International
på universitet Fuldtid 1 - 4 uger August 2018 Singapore

Dette kursus har til formål at forbedre udenlandske studerendes lytte, tale, læse og skrive færdigheder i Mandarin inden for kort tid, med hjælp fra vores dedikerede lærere, som har stor erfaring i at undervise Mandarin sprog. [+]

Dette kursus har til formål at forbedre udenlandske studerendes lytte, tale, læse og skrive færdigheder i Mandarin inden for kort tid, med hjælp fra vores dedikerede lærere, som har stor erfaring i at undervise Mandarin sprog.

Kursusoversigt

SCI giver hurtig vejledning og effektiv læring i løbet af ferien til at børste op elevernes sprogkundskaber inden for områder som: 1. Korrekt udtale 2. Taler evner under anden lejlighed 3. Forståelse færdigheder 4. Danner hele sætninger 5. Skrivning færdigheder 6. Lytte færdigheder

Kursus Time

Mandag til fredag ​​01:00. til 16:00

Varighed

1 uge, 2 uger, 3 Uger, 4 Uger

[-]

Intensive Kinesisk Kursus + Studerende Visum + Hjem Ophold / Lejlighed

SN Mandarin
Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Deltid 1 - 52 uger Åben tilmelding Kina Shanghai Beijing Suzhou Wuxi + 4 mere

Vi udarbejder alt: dit program plan, studerende visum, kultur aktiviteter, hjælp til din bolig ved laveste cost.Click at lære mere. [+]

Da Kina bliver en global supermagt, og dets økonomi fortsætter med at overhale resten af ​​verden, nu er det tid til at lære kinesisk. Vi har specialfremstillet udviklet kinesiske studier i udlandet programmer, der passer til dine behov. Alle programmer inkluderer vores underskrift, kvalitet kinesiske sprogkurser. Alt du skal gøre er at vælge et kursus, der interesserer dig, og vi tager os af resten - visum, aktiviteter osv

Din tekst her ... Hvad adskiller SN Mandari®n fra andre studieaktiviteter udlandet programmer? Lær praktisk kinesisk anvendelige i hverdagen vs. formelle kinesisk gælder kun i den akademiske verden Få mere hurtigt og effektivt, med vores unikke og kreative undervisningsmetoder vs. andre institutioner, som kun følge standard foreskrevne lærebog lektioner Omsorgsfulde og erfarne lærere, alle højt kvalificerede og uddannede Let, intet besvær indlæggelser og registreringsprocessen Stærk samfund af elever og lærere, der interagerer gennem regelmæssige sociale, kulturelle og erhvervsmæssige arrangementer og aktiviteter 1-mod-1 fremskridt sporing og opfølgning programmer Liste Omfattende 30 + Visa Omfattende 20 + Visa Fleksibelt 12 + Visa Tilpasset Program + Visa Privat 1on1 Study + Visa Short Term Homestay Adskiller sig fra andre skoler, SN Mandarin er i stand til at levere 2-12-måneders studerende visum støttet og visum til flere indrejser i mere end 5 måneder af undersøgelsen Og SN Mandarin leverer Online kinesisk Study System + APP til alle vores studerende til at lære når som helst og hvor som helst med færdige kurser online og bestille levende klasse med indfødte lærere i nød. Aldrig med at kontakte... [-]

Kinesisk Sprogprogram

University of Science and Technology Beijing
på universitet Fuldtid 6 måneder March 2018 Kina Beijing

University of Science and Technology Beijing har været åbnet den internationale elevernes kinesiske sprogundervisning siden 1980'erne. [+]

Program Introduktion

Forårssemester: februar til juni

Efterårssemester: september til januar

Ansøgning Forudsætninger

Ansøgere skal være ikke-kinesiske statsborgere med et gyldigt pas, over 18 år og under 60 år, har opnået et højtstående gymnasialt eksamensbevis.

Ansøgningsmaterialer

1, USTB ansøgningsskema for internationale studerende med et fotografi fast. Besøg vores hjemmeside, udfyld formularen og send, og udskriv en hardcopy som reference.

2, Det endelige bevis på akademisk kvalifikation eller et studiebevis skal være originale dokumenter eller bekræftede kopier enten på kinesisk eller engelsk.

3, En kopi af dit sprog testresultat.... [-]