Søg her for kurser og korte kurser i Kinesisk

Find kurser og korte kurser i Kinesisk

Hvad er et sprogkursus i kinesisk?

Det kinesiske sprog er kendt for at være en af de mere vanskelige sprog at lære på grund af sine mange dialekter og regionale grammatiske forskelle. Mandarin, eller standard kinesisk er det officielle sprog i Taiwan og People 's Kina. Singapore mener også, mandarin kinesisk som et af sine fire officielle sprog. Selvom fonologi af Mandarin kinesisk hovedsageligt er støttet af Beijing dialekt, fremgår det ordforråd fra et mangfoldigt og meget stort udvalg af standard kinesiske dialekter, der tales i alle dele af Kina, bortset fra det vestlige område. En tonale sprog mandarin kinesisk adskiller sig fra det sydlige Mandarin grund af sin brug af færre vokaler, men flere indledende konsonanter og sammensatte ord.

Skriftlige kinesiske tegn er enten traditionel eller forenklet i form og betydning.Begyndende i 3. klasse, er Taiwan og kinesiske studerende undervises standard kinesisk med undtagelse af lokale sprog studerende, der bliver undervist i deres egen dialekt, men givet et par timers undervisning i Mandarin hver uge.

Hvad er fordelene ved at tage et sprogkursus i kinesisk?

Et medlem af FN siden 1971, har Kina 's økonomi vokset eksponentielt siden gennemførelsen af økonomiske reformer i slutningen af 1970'erne. Det er anden til USA i købekraftsparitet og nominel samlet bruttonationalprodukt og er verdens 's største importør / eksporteres af varer. Lære kinesisk er en glimrende måde for studerende interesseret i erhvervslivet og finansiering til at udvide deres beskæftigelsesmuligheder som ansatte i internationale organisationer. Oversættere er også i efterspørgslen for administrerende direktører, der ikke har tid til at lære kinesisk.

Hvor meget koster det at tage et sprogkursus i kinesisk?

Studieafgifter varierer blandt sprogskoler, der tilbyder kinesisk sprogkurser.

Hvad er kravene til et sprogkursus i kinesisk?

Selv om der er ingen krav, skal eleverne have en interesse i kinesisk historie og kultur til at forblive motiveret til at fuldføre en kinesisk sprog program.

Hvorfor tage en online sprogkursus i kinesisk?

Lære kinesisk online giver eleverne mulighed for at lære sproget, mens du arbejder eller tage klasser på en "mursten og mørtel " universitet.Desuden vil de studerende være i stand til at kvalificere sig til en af ​​en række forskellige jobs lige fra engelsk lærer i Kina til at være et hotel / restaurant manager i den stadig mere kosmopolitiske by Beijing.

Hvor til at tage et sprogkursus i kinesisk?

Eleverne kan vælge at lære kinesisk online eller deltage i en af de mange sprogskoler ligger i Europa, Asien og Amerika.

Hvordan til at tilmelde sig et kursus i kinesisk?

 

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

Læs mere

Studere I Udlandet Kina

Youth for Understanding USA
på universitet Fuldtid 1 - 2 semestre September 2018 USA Washington DC

Oplev Kina og få et indgående billede af den fantastiske historie, kultur og samfund i denne antikke civilisation! [+]

Oplev Kina og få et indgående billede af den fantastiske historie, kultur og samfund i denne antikke civilisation!

Blik

Stipendier til rådighed

7 - Epson America, Inc. International Scholarship385 - Holcomb378 - The Grand Forks Scheels Scholarship368 - YFU Fællesskabsstøtte384 - YFU Financial Aid Fund

Alderkrav

31. juli 2000 - 31. juli 2003. Universitetsår: 1. august 1994 - 1. august 2000. Sommerprogram: 1. juli 2000 - 1. juli 2003.

Studerende, der ikke opfylder dette aldersbehov eller vil afslutte gymnasiet før starten af ​​deres program, vil blive betragtet for optagelse fra sag til sag.

Sprog: Mandarin Kinesisk. Ansøgere til året og semesterprogrammer skal have mindst 160 timers kinesisk sprogstudie ved ankomsten. Der vil også være en obligatorisk to-ugers kinesisk sprog og kultur kursus for år og semester studerende. Dette kursus er inkluderet i programundervisningen. Sommerstuderende er kun forpligtet til at kende kinesiske grunde.Værtsfamilieplacering: Studerende er typisk placeret i byområder og forstæder i Beijing, Shanghai, Tianjin, Jiangsu, Shenzhen og Shenyang. Men eleverne bør være parat til at leve i en hvilken som helst region i landet.Skole: Skolen er i session fra begyndelsen af ​​september til slutningen af ​​juni.Pastimes: Kampsport, bordtennis, svømning, basketball, fodbold, badminton, musik og besøg gallerier, museer og teatre.Sommerprogram... [-]

Kinesisk Sprog Efteråret Kursus

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
på universitet Fuldtid 1 semester September 2018 Kina Suzhou

Vi tilbyder ikke-graders kinesisk sprogkurser for nybegynder, elementære, mellemliggende og avancerede elever. Vores efterårssemesteret Kurset starter den 3. september og kører indtil januar. [+]

Kinesisk sprog Autumn Course

OVERSIGT

Vi tilbyder ikke-graders kinesisk sprogkurser for nybegynder, elementære, mellemliggende og avancerede elever. Vores efterårssemesteret Kurset starter den 3. september og kører indtil januar.

Klasse mandag til fredag ​​med 12 timers undervisning om ugen plus flere kinesiske kulturelle sessioner og HSK workshops.

Kom til XJTLU at lære det mest udbredte sprog i verden, samt opleve lokale kinesiske kultur.

Hvorfor studere VORES kinesisk sprog korte kurser?

Små klasser

Små klasser giver mulighed for mere aktiv deltagelse og opmærksomhed på individuelle studerendes behov.

TIL DERES NIVEAU

... [-]

Course: College Study in China

Go Abroad China
på universitet Fuldtid 4 - 48 uger

[+]

De udpegede professorer og instruktører er indfødte mandarin-højttalere med grader i kinesisk undervisning og erfaring, der spænder over mange år. Klasser er tilgængelige for komplette begyndere og også til dem, der har studeret kinesisk før. Standard kinesisk sprogprogram har 20 timer om ugen, det intensive kinesiske sprog er 30 timer om ugen. Sprogudvekslingsprogram med indfødte talere. Gratis valgfag: De kan være sproglige og ikke-sprogfokuserede. Valgfag er baseret på den studerendes færdighedsniveau.

... [-]


Online Kinesisk Kursus

Omeida Chinese Academy
Online Fuldtid Deltid 10 - 200 timer September 2018 Kina Guilin + 1 mere

Forestil dig at sidde i komforten i dit eget hjem og lære kinesisk, godt, det kinesiske kursus gør det muligt! Professionel privat vejledning. [+]

Forestil dig at sidde i komforten i dit eget hjem og lære kinesisk, godt, det kinesiske kursus gør det muligt! Professionel privat vejledning.

Se, på Omeida forstår vi, at nogle mennesker foretrækker at studere kinesisk online uden at rejse til udlandet. Vi tilbyder dig mulighed for at lære et nyt sprog i komfort i dit eget hjem, med Online Chinese Course!

I komforten af ​​dit hjem

Er du interesseret i at tage et online kinesisk kursus med din egen computer i dit eget rum i dit eget tempo ? Måske har du ikke mulighed for at komme til Kina? Måske er du fuldtidsansatte og ude af stand til at forlade arbejde, men har du lidt fritid om aftenen? Eller måske skal du forberede dig til en HSK-test, og du vil gerne løbe igennem et par ting på forhånd?... [-]


Beijing - Moderne Kinesisk Og Kinesisk Sprog

IES Abroad
på universitet Fuldtid 1 - 2 semestre August 2018 Kina Beijing Hongkong Hong Kong + 2 mere

Vores nutidige kinesiske og kinesiske sprogprogram giver eleverne et væld af kinesiske sprogkurser, herunder øvre niveau, emnebaserede kinesiske sprogfag og kursusstudier på engelsk. [+]

Oversigt

Beijing betragtes som stedet for at studere kinesisk i Kina - det sætter standard udtale for resten af ​​landet. Som den politiske, intellektuelle og kulturelle hovedstad i Kina er det også et ideelt sted at studere nutidens Kina. Befolkningen i Beijing er venlig og stolt af at være fra denne fascinerende by - hvilket perfekt miljø at studere i udlandet.

Vores Contemporary China & Chinese Language Programmet tilbyder eleverne en række kinesiske sprogkurser, herunder øvre niveau, emnebaserede kinesiske sprogfag og kursusstudier på engelsk. Dette program vil gavne studerende, der hurtigt vil udvide deres viden om skriftlig og talt kinesisk, og deres viden om Kina generelt.... [-]


Sommerlejr I Shanghai - Alder 13-17

Silk Mandarin
på universitet Fuldtid 3 uger June 2018 Kina Shanghai

Vores sommerlejr er ideel til forældre, der ønsker at give deres børn en start i at lære Mandarin og lære Kina at kende! De vil blive nedsænket ikke kun på kinesisk sprog, men også så meget i sin kultur. [+]

Fuldtidslejr

Dette program er ideelt for forældre, der ønsker at give deres børn en start i at lære Mandarin og lære Kina at kende! De vil blive nedsænket ikke kun på kinesisk sprog, men også så meget i sin kultur. Bortset fra det vil der være masser af tid til at mødes med de andre børn og gå på interessante og sjove udflugter. Vi specialiserer os i at give et sikkert, sjovt, motiverende og højt uddannelsesmæssigt miljø for alle børn.

Vores fuldtidslejr er bedst egnet til børn i alderen 13-17 år.

Lær hurtigere og med sjovPå vores lejr lærer dine børn hurtigere og med mere sjov. Det er fordi vi overvejer at lære Mandarin som en eventyrlig rejse, og vi sørger for, at børnene vil nyde turen! Vi lærer dem vores innovative Slow Motion Technique . En teknik, der er meget populær hos vores studerende, da den lærer dig mandarin med kun en regel i stedet for snesevis og hvilket barn ville ikke elske det?Sikkerhed er vores topprioritetVi sørger for, at alle børn er behagelige og velplejede. Der er en camp monitor for hver 5 børn. Vores lejrmonitorer kan nås hele døgnet. De elsker ikke bare at arbejde med børn, de er også gode til det!IndkvarteringVores fuldtidslejrstuderende vil blive i et luksushotelleje i gåafstand fra vores skole.Kulturelle aktiviteterTid til at lære Kina at kende! Hvordan øve man kinesisk maleri og kalligrafi, og hvad er så specielt ved det? Sikkert alle har hørt om kampsport som Tai Chi, så prøv det nu! Byen Shanghai... [-]

Kinesisk Sprogprogram

Zhejiang Wanli University
på universitet Fuldtid 1 - 2 år September 2018 Kina Ningbo

Dette program er designet til studerende, der er ivrige efter at lære kinesisk sprog. Kurserne i dette program fokus på sprogkundskaber lytte, tale, læse og skrive [+]

Kinesisk sprog Program

Dette program er designet til studerende, der er ivrige efter at lære kinesisk sprog. Kurserne i dette program fokus på sprogkundskaber lytte, tale, læse og skrive. Studerende er i stand til at foretage grundlæggende samtaler gennem første års studie, vil få en bred forståelse af kinesisk sprog og være i stand til at indgå i de bachelorgrad programmer efter afslutningen af ​​2 års studier.

Kursus Feature

Små undervisning mode og lige muligheder for at interagere med forelæsningerne Placering test kan anbefale de mest hensigtsmæssige niveauer til studerende En-til-en læringssystem mellem kinesiske studerende og internationale studerende sætter dem i stand til at praktisere kinesisk sprog og forstå mere om den kinesiske kultur nemt. ... [-]

Kinesisk Sprogprogram

Beijing Institute Of Technology
på universitet September 2018 Kina Beijing

Udstyret med fremragende undervisningsfaciliteter og et smukt skolemiljø giver BIT den perfekte mulighed for internationale studerende at komme i kontakt med Kinas traditionelle kultur og historie og bringer dem tættere på steder af interesse og naturskønne skønheder. [+]

Beijing Institute Of Technology (BIT) er et centralt universitet i Kina, der ligger i hovedstadsbyen Beijing, som kan prale af både en lang historie og moderne funktioner. Som fødested for mandarin er Beijing et fantastisk sted at lære kinesisk, og BIT er en ekstraordinær destination.

Udstyret med fremragende undervisningsfaciliteter og et smukt skolemiljø giver BIT den perfekte mulighed for internationale studerende at komme i kontakt med Kinas traditionelle kultur og historie og bringer dem tættere på steder af interesse og naturskønne skønheder.

Der er otte niveauer (L1-L8) af kurser med kvalificerede klasserrangementer designet til alle slags elever, herunder kinesiske sprogstuderende, forberedende undergraduate og elever på højt niveau.... [-]


Universitets Kinesiske Program (Kunming) - Semester

China Study Abroad
på universitet September 2018 Kina Beijing Det Forenede Kongerige London Mexico Mexico City Shanghai Australien Sydney Italien Venedig Spanien Madrid USA San Francisco Canada Toronto + 13 mere

Priser og varighed varierer, men det mest populære valg er Semesterundervisning [+]

Priser og varighed varierer, men det mest populære valg er Semesterundervisning

Hvad er inkluderet i dit Yunnan University kinesiske sprogprogram?

CSA's bundlinjemål er at sikre, at dit ophold i Kina går glat. Vi er der for dig så meget eller så lidt som nødvendigt! Som CSA-studerende udover din kursusundervisning får du også:

KursusafgiftHjælp til afgangLufthavn Pick-upAlle lærebøger (for studerende, der vælger en undersøgelsesmulighed)Bistand køber et lokalt SIM-kort ved ankomstenBy- og lokalområdeorientering (restauranter, supermarkeder mv.)Mød op med andre CSA-studerendeRegistreringshjælp, når du ankommer24-timers støtte til jorden, mens du er i Kina. Mere informationHvad koster dette program, og hvornår kan jeg starte ?!... [-]

<span Translate="no">Contemporary China Studies Programme</span> (Semester)

Contemporary China Studies Programme
på universitet Fuldtid Deltid September 2018 Kina Shanghai

Det Contemporary China Studies Programme studieprogram består af tre dele: Akademiske kurser, et sprogkursus og en praktikplads. [+]

Det Contemporary China Studies Programme studieprogram giver dig en enestående mulighed for at lære om og opleve nutidens Kina i et spændende et-semesters studie i udlandet, der bærer ECTS-point til dit studieprogram hjemme. CCSP er en unik lærerfaring for avancerede bachelorstuderende, der er nysgerrig efter Asiens kulturer og livsstil, der ønsker at studere på et universitet i verdensklasse, og som ønsker at udforske erhvervslivet i Kina i en virkelig fascinerende, men alligevel international og tilgængeligt miljø. CCSP er beliggende i Shanghai, en af ​​de mest spændende byer i verden i dag og undervist i samarbejde med Fudan University, et af de mest prestigefyldte forskningsorienterede universiteter i Kina og rangeret 40th i verden af ​​QS. Med CCSP har du et valg af kinesiske sprogkurser, engelsklærte akademiske kurser om en række emner samt en praktikplads i en lokal organisation eller multinationale virksomhed. I kombination med regelmæssige grupperejser og sociale aktiviteter, der introducerer dig til traditionel kinesisk kultur, er CCSP et tværfagligt akademisk program, der giver dybtgående teoretiske og praktiske perspektiver på Kinas nye status som global magt.... [-]


Ferie Mandarin Kursus

Spring College International
på universitet Fuldtid 1 - 4 uger August 2018 Singapore

Dette kursus har til formål at forbedre udenlandske studerendes lytte, tale, læse og skrive færdigheder i Mandarin inden for kort tid, med hjælp fra vores dedikerede lærere, som har stor erfaring i at undervise Mandarin sprog. [+]

Dette kursus har til formål at forbedre udenlandske studerendes lytte, tale, læse og skrive færdigheder i Mandarin inden for kort tid, med hjælp fra vores dedikerede lærere, som har stor erfaring i at undervise Mandarin sprog.

Kursusoversigt

SCI giver hurtig vejledning og effektiv læring i løbet af ferien til at børste op elevernes sprogkundskaber inden for områder som: 1. Korrekt udtale 2. Taler evner under anden lejlighed 3. Forståelse færdigheder 4. Danner hele sætninger 5. Skrivning færdigheder 6. Lytte færdigheder

Kursus Time

Mandag til fredag ​​01:00. til 16:00

Varighed

1 uge, 2 uger, 3 Uger, 4 Uger

[-]

Intensive Kinesisk Kursus + Studerende Visum + Hjem Ophold / Lejlighed

SN Mandarin
Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Deltid 1 - 52 uger Åben tilmelding Kina Shanghai Beijing Suzhou Wuxi + 4 mere

Vi udarbejder alt: dit program plan, studerende visum, kultur aktiviteter, hjælp til din bolig ved laveste cost.Click at lære mere. [+]

Da Kina bliver en global supermagt, og dets økonomi fortsætter med at overhale resten af ​​verden, nu er det tid til at lære kinesisk. Vi har specialfremstillet udviklet kinesiske studier i udlandet programmer, der passer til dine behov. Alle programmer inkluderer vores underskrift, kvalitet kinesiske sprogkurser. Alt du skal gøre er at vælge et kursus, der interesserer dig, og vi tager os af resten - visum, aktiviteter osv

Din tekst her ... Hvad adskiller SN Mandari®n fra andre studieaktiviteter udlandet programmer? Lær praktisk kinesisk anvendelige i hverdagen vs. formelle kinesisk gælder kun i den akademiske verden Få mere hurtigt og effektivt, med vores unikke og kreative undervisningsmetoder vs. andre institutioner, som kun følge standard foreskrevne lærebog lektioner Omsorgsfulde og erfarne lærere, alle højt kvalificerede og uddannede Let, intet besvær indlæggelser og registreringsprocessen Stærk samfund af elever og lærere, der interagerer gennem regelmæssige sociale, kulturelle og erhvervsmæssige arrangementer og aktiviteter 1-mod-1 fremskridt sporing og opfølgning programmer Liste Omfattende 30 + Visa Omfattende 20 + Visa Fleksibelt 12 + Visa Tilpasset Program + Visa Privat 1on1 Study + Visa Short Term Homestay Adskiller sig fra andre skoler, SN Mandarin er i stand til at levere 2-12-måneders studerende visum støttet og visum til flere indrejser i mere end 5 måneder af undersøgelsen Og SN Mandarin leverer Online kinesisk Study System + APP til alle vores studerende til at lære når som helst og hvor som helst med færdige kurser online og bestille levende klasse med indfødte lærere i nød. Aldrig med at kontakte... [-]

Lære Kinesisk - Langsigtet Sprogprogram

Dalian Polytechnic University
på universitet Fuldtid Deltid 320 timer September 2018 Kina Dalian + 1 mere

Long Term Sprog Program [+]

Lær kinesisk i hjertet af Kina på Dalian Polytechnic University

20 timer om ugen kursus. 100 timer i alt. Undervisning tidsplan og undervisningsindhold kan justeres på sagsøgerens anmodninger.

Krav

At være i alderen på 18 og 65, og ved godt helbred, uden begrænsning af læring timer.

Ansøgningsprocedurer Ansøgningsskema for internationale studerende at studere i DPU " 1 Foto (3cmX4cm) 1 Kopi af pas Stipendier

Typer Beløb (RMB)

Kinesiske regering Scholarship: Ifølge "Mål for kinesiske regering Scholarship Status" Liaoning regering Scholarship: Ifølge "Foranstaltninger af Liaoning regerings Scholarship Status" Dalian Kommunale regering Scholarship: 15,000RMB / år DPU Førsteklasses Scholarship: 3,000RMB / år DPU andenklasses Scholarship: 2,000RMB / år DPU Tredje klasse Scholarship: 1,000RMB / år Individuel Scholarship for Aktiviteter: 500RMB / år [-]

Kursus I Kinesisk For Begyndere

Coursera
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding USA USA Online

I dag er der et stigende antal mennesker, der er interesseret i kinesisk kultur og sprog. Og det er nyttigt at vide om sproget, når de kommer til Kina for rejser eller forretning. [+]

Kursus i kinesisk for begyndere Kast et blik Self-paced online kursus 6 timers video og quizzer Opgørelse af realisering: Ingen Undertekster: English Om dette kursus

I dag er der et stigende antal mennesker, der er interesseret i kinesisk kultur og sprog. Og det er nyttigt at vide om sproget, når de kommer til Kina for rejser eller forretning. Dette er et ABC kinesisk kursus for begyndere, herunder indførelse af fonetik og daglige udtryk. Efter at have taget denne klasse kan eleverne har en grundlæggende forståelse af kinesisk mandarin og lave grundlæggende samtaler i dagligdagen såsom at udveksle personlige oplysninger, vi taler om daglige arrangementer og mad, spørge om prisen, indførelse af byen og vejret, fortæller dine hobbyer etc. Udvalgte emner og situationer kommer fra det virkelige liv scenarier, og kan bruges til dagligdags kommunikation. Ud over de dialoger, vil udvælgelsen af ​​læsestof og praksis aktiviteter gøre indholdet så rigt og varieret som muligt, med henblik på at stimulere elevernes interesser. Dette er en elementær kursus på kinesisk talende. Deltagerne behøver ikke at studere kinesiske tegn, så det er lettere at følge og afslutte dette kursus.... [-]


Kinesiske Klasser Online

BRIC Language Systems
Online Deltid September 2018 USA Chelsea

Vil du være flydende i mandarin kinesisk? Tilmeld dig en gratis prøveversion i dag, og vores eksperter vil bestemme det bedste niveau for dig baseret på dine nuværende kompetencer og færdigheder i kinesisk. Vi tilbyder alt fra nybegynder gennem avanceret niveau courses.Once du har afsluttet din prøveversion, du kommer til at vælge, hvor mange klasser, du gerne vil købe. Vær sikker på at tjekke vores private lektion muligheder! [+]

Vil du være flydende i mandarin kinesisk? Tilmeld dig en gratis prøveversion i dag, og vores eksperter vil bestemme det bedste niveau for dig baseret på dine nuværende kompetencer og færdigheder i kinesisk. Vi tilbyder alt fra nybegynder gennem avanceret niveau courses.Once du har afsluttet din prøveversion, du kommer til at vælge, hvor mange klasser, du gerne vil købe. Vær sikker på at tjekke vores private lektion muligheder!

GROUP OPTIONS

Mens BRIK s 1-on-1 lektioner give den mest personlig opmærksomhed og frihed til at lære i dit eget tempo; vores Privat holdundervisning giver mulighed for familier, venner og kolleger til at lære sammen deling i spændingen ved at lære et sprog og udforske en eksotisk kultur. Vores Open Group lektioner tilbyde den samme mulighed for at lære med andre, mens møde nye mennesker med samme interesser. Open Group giver mulighed for networking muligheder med folk allerede gør forretning i Kina.... [-]