ACADEMICCOURSES.DK

Executive kursus i Kina

Kina har en stærk markedsposition med enestående internationale muligheder og berigelse. På grund af sin appel til internationale virksomheder og virksomheder, der er masser af faglige udviklingsmuligheder til rådighed, såsom praktikophold og practicums.

Akademiske kurser giver et middel til avancement i dag 's arbejder fagfolk står over for en udfordrende og konkurrencedygtigt arbejdsmarked. Du kan arbejde for at fremme din karriere gennem kurser i Kina, der kan træffes i forbindelse med uddannelser, certifikat programmer, eller en faglig udvikling serier. De kan studeres online, via fjernundervisning, eller i en traditionel klasseundervisning indstilling. Kurser i Kina dækker et bredt spektrum af emner som informationsteknologi, miljø, erhverv, konfliktløsning, administration, matematik, økonomi, sociale medier og mange flere. Kurser i Kina kombinerer teknologi og fremskridt med hensyn til undervisningsmetoder på innovative måder.

Hvis du vil vide mere om kurser i Kina, tage et kig gennem programmerne nedenfor. Du kan også indsnævre din søgning ved hjælp af søgefelter ovenfor. Tag det næste skridt i dag med kurser i Kina!

resultater fundet Filter

Wanderlust Au Pair Kina Program

Wanderlust Exchange China
på universitet Fuldtid 3 - 12 måneder September 2020 Kina Shanghai

Wanderlust Exchange giver eleverne muligheder for at integrere uddannelsesrejser, mandarin læring, børnepasning og engelsk vejledning. Det er en stor chance for oversøiske unge at opleve Kina med en autentisk berøring ved at bo hos kinesiske værtsfamilier.

Express Kinesisk Program - Lær kinesisk med kun en regel

Silk Mandarin
på universitet Fuldtid Åben tilmelding Kina Shanghai

HSK's stigende betydning har været grunden til at designe vores ekspress kursus. Det er utvivlsomt den hurtigste måde at bestå dine HSK eksamener med gode resultater på. I dette program strækker vi studerendes sprogfærdigheder i højeste grad. Med vores undervisningsmetoder og især med Slow Motion Technique vil du lære kinesisk på en hurtig, nem og smart måde. Anmod gratis info for at vide mere og prøve vores metode!

STU Chinese Language Center

Shantou University
på universitet Fuldtid Deltid Åben tilmelding Kina Shantou

Det kinesiske sproguddannelsescenter blev grundlagt i 1986 med godkendelse af Office of Chinese Language Council International. Det er et kinesisk sproguddannelsescenter for udlændinge og også et center i Kina for at uddanne kinesiske sproglærere til sydøstasiatiske elever. Det er et af de tidligste kinesiske sprog og kulturundervisning centre i Sydkina.

Kursus: Gruppekurs kurser

XMandarin Chinese Language Centre
på universitet Online Fuldtid Deltid 4 - 24 uger Åben tilmelding Kina Qingdao + 2 mere

Deltag i gruppeklassen for at studere kinesisk med elever, der har det samme niveau som dig og få kendskab til folk fra hele verden. Sammen med dine klassekammerater kan du nemt interagere i klassen og deltage i vores fritidsaktiviteter som madlavningskurser, vandreture i bjergene, besøge et traditionelt teekunststudie mv. For at komme i kontakt med den kinesiske kultur.

Kinesisk sprogprogram

Zhejiang Wanli University
på universitet Fuldtid 1 - 2 år September 2020 Kina Ningbo

Dette program er designet til studerende, der er ivrige efter at lære kinesisk sprog. Kurserne i dette program fokus på sprogkundskaber lytte, tale, læse og skrive

Engelsk sprogundervisning kursus

Suzhou Centennial College
på universitet Fuldtid 1 - 3 semestre September 2020 Kina Suzhou

Det engelske sprogundervisningsprogram (ELL), der blev leveret på Suzhou Centennial College, er et intensivt program på tre niveauer, der er udviklet til internationale studerende, der ønsker at forbedre deres engelske færdigheder. Dette program kan hjælpe med at opbygge engelsksprogede færdigheder til succes på college, universitet eller karriere.

Kinesisk sprogprogram (ikke-grad)

Dongbei University of Finance & Economics
på universitet Fuldtid Kontakt skolen Kina Dalian

DUFE tilbyder forskellige ikke-grad kinesiske sprog og business kinesiske programmer til at opfylde forskellige tidsplaner og læringsbehov. Internationale studerende fra mere end 100 amter studere på DUFE hvert år forbedrer ikke kun sprogfærdigheden, men lærer man også den kinesiske kultur og samfund. Kurser er opdelt i 6 niveauer, lige fra begynderniveau til avanceret niveau.

Intensiv kinesisk kursus Student Visa Hjem / Lejlighed

SN Mandarin
Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 1 - 52 uger Åben tilmelding Kina Shanghai Beijing Suzhou Wuxi + 4 mere

Vi forbereder alle: din programplan, studentvisum, kulturaktiviteter, assistance til din bolig til laveste pris. Klik for at lære mere.

Kinesisk sprog efterår kursus

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
på universitet Fuldtid 1 semester Kontakt skolen Kina Suzhou

Vi tilbyder ikke-grad kinesiske sprogkurser for begyndere, elementære, mellemliggende og avancerede elever. Vores efterårssemester starter på 3. september og løber indtil januar.

Engelsk gæstfrihed forberedende program

Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College
på universitet Fuldtid 9 - 27 uger September 2020 Kina Shanghai

Byg din tillid til engelsk på Les Roches! Vores studerende udvikler en høj grad af flydende i både forretnings- og uformel engelsk i løbet af deres studier.

Kinesisk sprogprogram med tilpasset planlægger

Tianjin International Chinese College
på universitet Fuldtid Åben tilmelding Kina Nankai

Kinesisk sprogprogram er designet til studerende, der er villige til at lære kinesisk. Når de studerende først deltager i programmet, placeres de i forskellige klasser ud fra resultatet af placeringstesten. Ved afslutningen af ​​programmet vil eleverne forbedre deres kinesiske færdigheder betydeligt, udnytte kineserne i daglig kommunikation og lægge et godt fundament for færdighedsprøver som Hanyu Shuiping Kaoshi (HSK) og Hanyu Kouyu Shuiping Ceshi (HKC).

Kinesisk sprogprogram

Beijing Institute Of Technology
på universitet September 2020 Kina Beijing

Udstyret med fremragende undervisningsfaciliteter og et smukt skolemiljø giver BIT den perfekte mulighed for internationale studerende at komme i kontakt med Kinas traditionelle kultur og historie og bringer dem tættere på steder af interesse og naturskønne skønheder.

Shanghai Direkte Tilmelding - Engineering (Shanghai Jiao Tong University)

IES Abroad
på universitet Fuldtid 1 semester Kontakt skolen Kina Shanghai

Hvilket bedre sted at studere teknik end verden

Generelle kinesisk (15 timer / uge)

MY Chinese Study
på universitet Fuldtid Åben tilmelding Kina Beijing

General kinesisk 15 er designet til de studerende, der ønsker at studere kinesisk i et trin-for-trin og dækker fire færdigheder såvel som grammatik, ordforråd og fluency udvikling.

Toefl eksamensforberedelse

English Training Lounge
på universitet Online Fuldtid September 2020 Forenede Arabiske Emirater Abu Dhabi Argentina Buenos Aires Colombia Bogotá Brasilien Rio de Janeiro Chile Santiago Mexico Buenavista Dubai Thailand Bangkok Kina Beijing Indien Delhi Vietnam Hanoi Hongkong Hong Kong Malaysia Kuala Lumpur Saudi-Arabien Riyadh Sydkorea Seoul Shanghai Singapore Taiwan Taipei Japan Tokyo Indonesien Jakarta Spanien Barcelona Tyskland Berlin Schweiz Bern + 41 mere

Vores ansigt til ansigt og online TOEFL / TOEFL HIH forberedelse programmer er designet til at passe perfekt til elevens liv og tidsplan. Som med alle engelske Træning lounge kurser, vi tilbyder overkommelige, professionel trin-for-trin engelsk uddannelse på et tidspunkt og sted for den lærendes valg.