ACADEMICCOURSES

Executive kursus i Kina, Hangzhou

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

Kina søger at fremme udviklingen af ​​førsteklasses universiteter. Kina 's økonomi er allerede verdens ' s næststørste og er stadig voksende. Oplever sin kultur og forstå dens vækst på markedet vil øge din karriere.

Denne by i årenes løb har forsøgt at udvikle overlegne top udfører videregående uddannelsessystem, der ville forme de studerende effektivt. Dette kan ses fra de kvalitetskrav kandidater, der kommer fra institutioner som Zhejiang Sci-Tech University, Zhejiang Medical University og andre læreanstalter.

Kurser i Kina, Hangzhou. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

resultater fundet Filter

Mesterens forberedelsesprogram

NCUK
Kursus
Aug 2021
<
Fuldtid
<
10&nbsp;-&nbsp;30 uger
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Et program af ekstraordinær kvalitet, designet med og for universiteter Kandidatuddannelseskvalifikationer er det bedste forberedelse til succes på din valgte kandidatgrad og ...

Læs mere

Kinesisk sprog programmer

杭州电子科技大学
Kursus
<
Fuldtid
<
4 måneder
Engelsk
Kinesisk
på universitet

School of International Education (SIE) tilbyder professionel kinesisk sprog undervisning, forskning og HSK uddannelse for studerende fra hele verden.

Læs mere