close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i Kemiteknologi

Feltet af kemiteknik omfatter en række forskellige akademiske discipliner, fra biologi til fysik til matematik. Et kursus i kemiteknik hjælper dig med at forstå, hvordan råvarer og kemikalier kan transformeres til mere værdifulde stoffer. Bidragene fra kemiingeniører føre til vigtige teknologiske og medicinske gennembrud. Hvad er et kursus i kemiingeniør? Emnet omfatter undersøgelse af… Læs mere

Feltet af kemiteknik omfatter en række forskellige akademiske discipliner, fra biologi til fysik til matematik. Et kursus i kemiteknik hjælper dig med at forstå, hvordan råvarer og kemikalier kan transformeres til mere værdifulde stoffer. Bidragene fra kemiingeniører føre til vigtige teknologiske og medicinske gennembrud.

Hvad er et kursus i kemiingeniør? Emnet omfatter undersøgelse af kemi, biokemi, teknik og informationsteknologi. Kemiske ingeniører også bruge økonomiske, miljømæssige og koncepter på en regelmæssig basis. Naturligvis, vil du ikke blive udsat for alle disse emner i et enkelt kursus. Mere sandsynligt vil kurset har et særligt fokusområde, såsom kemi eller teknologi. Ved udgangen af ​​semestret, forventes du at have en generel forståelse af emnet og være i stand til at anvende visse begreber til den virkelige verden situationer.

Kemisk engineering er en af ​​de mest lukrative karriere felter i dagens samfund. Ingeniører er ansat af en række forskellige virksomheder alle i hele verden. Disse fagfolk har også potentiale til at tjene flere penge end dem, der arbejder i andre grene af teknik.

Omkostningerne til at tilmelde sig en kemiingeniør kursus varierer fra skole til skole. Før du anvender til din foretrukne college, forskning dens undervisning og gebyrer online.

Folk, der studerer kemiingeniør ofte vælger at arbejde i brancher, der regelmæssigt benytter kemisk engineering sådanne fremstillingsprocesser, lægemidler, forsyningsselskaber og forbrugsgoder. Imidlertid er kandidater ikke begrænset til disse industrier, og de kan arbejde i en række erhverv. Mange studerende går på at arbejde i finansiering, rådgivning, videnskabelig journalistik og videregående uddannelser. Med en baggrund i kemiingeniør, har du et bredt udvalg af professionelle muligheder at vælge imellem.

Der er mange internationale universiteter, der tilbyder kurser i kemiteknik, og der er en række online-kurser til rådighed. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
National Institute of Technology, Fukushima College
Iwaki, Japan

Vi sigter mod at fremme menneskelige ressourcer, der er i stand til at tilpasse og reagere på banebrydende teknologi og dens bevægelse inden for moderne anvendt kemi og biokem ... +

Vi sigter mod at fremme menneskelige ressourcer, der er i stand til at tilpasse og reagere på banebrydende teknologi og dens bevægelse inden for moderne anvendt kemi og biokemi. -
Kursus
Japansk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder