132 Kursus Programmer i Italien for 2024

Kursus Programmer i Italien for 2024Filter
    • Milan, Italien

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Det intensive kursus i interiør og detaildesign ved Accademia del Lusso Milan forbereder de studerende til at blive fagfolk, der er i stand til at opfinde og skabe et grafisk design til indvendige rum ved hjælp af både manuelle og digitale repræsentationsværktøjer. Kurset sigter mod at give de studerende dybdegående teoretisk viden og praktiske evner, der betyder, at de er i stand til at identificere og koordinere stilarter, tendenser og materialer ...

    • Milan, Italien

    Fuldtid

    9 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Gennem Interior Design Academic year-programmet får eleverne en dybdegående og praktisk introduktion til italiensk design og konceptet 'Made in Italy' med særlig opmærksomhed på nutidige tendenser, mens de er udstyret med alle de nødvendige instrumenter for at komme ind på dette felt. Studerende lærer at designe indvendige rum både til kommerciel og privat brug, fra det første koncept og den første skitse til 3D -visningen og at realisere en model, der repræsenterer et offentligt rum. Endvidere udvikler kurset elevernes bevidsthed om farve, form og form og giver dem de nødvendige færdigheder til at vælge indvendige finish.

    • Pontedera, Italien

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Italiensk

    CAD Apparel Pattern Making-kurset uddanner fagfolk på højt niveau med en bred vifte af færdigheder, fra traditionelle mønsterfremstillingsteknikker til de mest avancerede digitale værktøjer. I løbet af dette CAD-kursus til modedesign lærer deltagerne, hvordan man professionelt bruger Lectra Suite Software (Modaris, Diamino), den mest udbredte CAD-mønsterfremstillingssoftware i branchen; et professionelt forløb, der sætter studerende i stand til at imødekomme behovene hos virksomheder inden for sektoren og giver en stærk og tidssvarende uddannelse.

    • Milan, Italien

    Fuldtid, Deltid

    3 Måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Engelsk, Italiensk

    Blockchain Developer Course bliver promoveret som den bedste enkeltstående chance i 2023 for at forbedre dit professionelle liv og fremme din karriere i en revolutionær industri. Forestil dig en fremtid, hvor din karriere ikke længere er begrænset af ordinær beskæftigelse. En fremtid, hvor du indvarsler en ny æra.

    • Metropolitan City of Florence, Italien

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk, Italiensk

    The Sacred Art School giver undervisning i klassiske metoder til maleri, skulptur og metalhåndværk til studerende, der ønsker at forfølge karrierer som professionelle kunstnere. Vores kurser fremmer kreativitet inden for kunst og kunstnerisk håndværk med en ubegrænset åbenhed overfor det hellige.

    • Pisa, Italien

    Fuldtid

    5 dage

    På campus

    Engelsk

    Sæsonskolen vil tilbyde et overblik over specifikke emner inden for eksperimentel biologi og biomedicin til støtte for menneskers udforskning af rummet. Med begyndelse af kommerciel adgang og udnyttelse af rummet planlægger de store rumorganisationer, herunder den italienske rumfartsorganisation og den europæiske rumorganisation, med industriel støtte og investeringer forposter for menneskelige besætninger til at bo og arbejde i rummet.

    • Perugia, Italien

    Fuldtid

    4 uger

    Blandet, Fjernundervisning, På campus

    Engelsk, Italiensk

    Vi tilbyder italiensk sprog- og kulturkurser, på campus og på afstand, som er blandt de mest berømte i Italien. De sigter mod at fremme sproglig interaktion på italiensk mellem elever og lærere og indebærer et aktivt engagement i en af de mest interessante og autentiske italienske byer - Perugia. Selv på afstand afholdes alle kurser "ansigt til ansigt" (synkronundervisning), derfor med aktiv inddragelse af eleverne.

    • Rome, Italien

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Italiensk

    • Milan, Italien

    Deltid

    8 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Få et omfattende ledelses-, strategi- og økonomistyringsværktøj for at udvikle en konkurrencefordel i nutidens komplekse forretningslandskab.

    • Metropolitan City of Rome, Italien

    Deltid

    300 timer

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Videregående uddannelser i boligindretning er det optimale valg for personer med en forkærlighed for kreativitet, markant opmærksomhed på detaljer og en passion for at definere og forfine alle aspekter af, hvad der uden tvivl er den mest intime og personlige dimension af design.

    • Florence, Italien

    Fuldtid

    1 semester

    På campus

    Engelsk

    • Rende, Italien

    Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk, Italiensk

    Online musikteori-diplomkurset er tilgængeligt for studerende med alle baggrunde. Vi har aktive kurser fra første til ottende klasse, som fører til den tilhørende certificering fra London College of Music.

    • Florence, Italien

    Fuldtid

    4 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Mode er tæt knyttet til kommunikation, da det giver mærker mulighed for at kommunikere deres produkter, identitet og strategi. Af denne grund er det meget vigtigt at være i stand til at designe reklamekampagner samt at identificere og organisere salgsfremmende aktiviteter gennem de mest passende kommunikationskanaler for at formidle et brands egenskaber og annoncere dets produkter. I denne forbindelse giver Fall-semesteret i modekommunikation dig mulighed for at implementere din viden og færdigheder i brugen af kommunikationskanaler såsom sociale netværk, dedikerede portaler, installationer og tilrettelæggelse af begivenheder, modeshow, konferencer og PR for at nå ud og forholde sig til et stadig bredere publikum. Foruden at give en grundlæggende historisk og kulturel viden, der er knyttet til udviklingen af stilarter, sigter kurset at stimulere og udvikle de kritiske og analytiske evner, der er nødvendige for at fortolke moderne tendenser.

    • Pisa, Italien

    Fuldtid

    12 dage

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Vinterskolen "R 4 Arkæologer" sigter mod en frugtbar kombination af arkæologi og statistik gennem undervisning i dataanalyse, datamining og datavisualiseringsteknikker. Det udføres gennem R, programmeringssprog og gratis softwaremiljø til statistisk databehandling og grafik R.

    • Milan, Italien

    Deltid

    8 Måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Italiensk

    "Anti-Money Laundering Diploma" Anti-Money Laundering Master er nu anerkendt af eksperter som toppen af italiensk anti-hvidvaskuddannelse. Den eneste italienske vej til officielt at certificere besiddelsen af udgående færdigheder er beregnet til at træne den vigtige professionelle figur af AML-manageren og AML-specialisten, som nu kræves af alle banker, forsikringsselskaber og alle andre modtagere af forpligtelser mod hvidvaskning af penge. Ved afslutningen af kurset vil kandidater blive tildelt den internationale AMLACERT®-certificering (Anti-Money Laundering Advanced Certification).