ACADEMICCOURSES

Executive kursus i Italien, Pisa

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen kvalifikationer, du har. Nogle højere læreanstalter og skoler tilbyder Foundation år som forberedelse til en vis grad kurser. De normalt don 't resultere i særskilte kriterier, da de simpelthen kvalificere dig til at indtaste uddannelsen selv. Foundation Years aren 't inden for rækkevidde for alle uddannelser, dog.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Pisa er en smuk, fredelig, sikker og ren by nær floden. Dette gør den ideel til at bo og studere. Universiteterne i Pisa som universitetet i Pisa er kendt for deres gode kvalitet uddannelse og har rimelig studieafgift.

Kurser i Italien, Pisa. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

resultater fundet Filter

Vinterskole “R4Rcheaeologer”

University of Pisa Summer - Winter Schools & Foundation Course
Kursus
<
Fuldtid
<
60 timer
Engelsk
på universitet

Vinterskolen "R for arkæologer" sigter mod en frugtbar kombination af arkæologi og statistik gennem undervisning i dataanalyse, datamining og datavisualiseringsteknikker. Det ...

Læs mere

Syriak Kodikologi og Paleografikursus

University of Pisa Summer - Winter Schools & Foundation Course
Kursus
01 Feb 2021
<
Fuldtid
<
6 dage
31 Okt 2020
Engelsk
på universitet

Sommerskolen vil give studerende og lærde, der allerede kender syrisk og / eller har en grundlæggende kendskab til kodikologi, mulighed for at studere, analysere og beskrive s ...

Læs mere