ACADEMICCOURSES

Internationale studier kurser i Madrid.Find kurser og korte kurser i Internationale studier i Madrid

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Området for internationale studier betragter begivenheder fra synspunkter fra de samlede samfund rundt om i verden. Begrebet aspekter som historie, økonomi, kultur og politik i flere forskellige nationer kan øge forståelsen af ​​spørgsmål, der prioriterer den internationale dagsorden, når de opstår.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Madrid by er hovedstaden i Spanien. Det er et storbyområde med over 3 millioner indbyggere. Det har en arena kaldet Las Ventas, der vært for den årlige tyrefægtning begivenhed. Byen har mange offentlige og private universiteter.

Internationale studier kurser i Madrid - Søg efter kurser og korte kurser i Internationale studier i Madrid. Alle info her!

2 Resultater i Internationale studier, Madrid Filter

Globale studier: Fremtiden for globaliseringskursus - Grenoble Ecole de Management

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
2 uger
Engelsk
Online

Forstå, hvorfor nogle regeringer forsøger at hente deres suverænitet og forlade globale institutioner.

Læs mere

Internationale studier i Madrid: 90-dages program

Instituto Franklin - Universidad de Alcalá
Kursus
<
Fuldtid
<
10&nbsp;-&nbsp;12 uger
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

International Studies Programme er et bacheloruddannet program, der tilbydes af Consortium for Transatlantic Studies and Scholarship (CTSS) i samarbejde med Instituto Franklin ...

Læs mere