$close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i International gastronomi

Studerende, der afskriver gymnasiet med interesse for et bestemt emne kan være en god form for et kursus. Programmet omfatter yderligere læring, der er fokuseret på et bestemt emne. Den forbereder den studerende til et job, der er relateret til emnet, der studeres. Hvad er et kursus i italiensk køkken? Denne type program lærer en række emner relateret til italiensk mad. Kurserne fokuserer… Læs mere

Studerende, der afskriver gymnasiet med interesse for et bestemt emne kan være en god form for et kursus. Programmet omfatter yderligere læring, der er fokuseret på et bestemt emne. Den forbereder den studerende til et job, der er relateret til emnet, der studeres.

Hvad er et kursus i italiensk køkken? Denne type program lærer en række emner relateret til italiensk mad. Kurserne fokuserer på et bredt udvalg af italienske retter, og eleverne lærer om traditionen for måltiderne. At forstå fødevarens oprindelse giver eleverne mulighed for bedre at forberede og tjene skålen. Andre kurser tilbringer varigheden af ​​programuddannelsen elever til at oprette en italiensk menu. Kurserne bruger tid til at gå i detaljer om rå ingredienser, der omfatter en komplet italiensk menu, og de underviser meget mere end simpel opskrift gentagelse i menuer.

I italiensk køkken kurser, lærer eleverne organisation, sundhed og kultur. Organisering af en menu generaliserer for at afbalancere og koordinere det daglige liv. Forståelse af sundhed udstyre en person til at opretholde kroppen fysisk, mens et fokus på kultur forbereder en person til at bevare følelsesmæssig sundhed gennem sociale relationer med forskellige livsstil.

På grund af de mange forskellige italienske retters kursustilbud afhænger kost og varighed af programmet på det specifikke kursus. Undervisningen og længden af ​​programmet varierer også fra institution til institution.

Gennemførelse af et kursus i italiensk køkken forbereder kandidaten til mange forskellige karriereveje. Et muligt job valg er at være kok på en italiensk restaurant. Arbejdsansvaret i denne rolle kan variere fra madlavning til at skabe unikke retter til opbygning af en roterende menu. En anden rolle, som kandidater kan forfølge, er undervisning. Efter afsluttet italiensk madkursus kan den nylige studerende være kvalificeret til at lære andre om italiensk køkken og kultur. Langs den sti kunne man rejse verden for at lære perspektiver på italiensk køkken.

Italiensk køkken kurser tilbydes online, men de er mere almindeligt personligt på grund af praktisk træning. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Frankrig

Seks måneders programmer for kulinariske og wienerbrødentusiaster, karriereudskiftere, iværksættere og alle, der er interesseret i at arbejde inden for gastronomiske univers. ... +

Seks måneders programmer for kulinariske og wienerbrødentusiaster, karriereudskiftere, iværksættere og alle, der er interesseret i at arbejde inden for gastronomiske univers. -
Kursus
Fuldtid
6 måneder
Engelsk
på universitet