close

Filtre

Se resultater

Internationale Business kurser i Manchester.Find kurser og korte kurser i Internationale Business i Manchester

Du kan normalt tage videregående uddannelser, hvis du er 18 år eller ældre. De er jævnligt undervises i universiteter, gymnasier og faglige institutioner såsom kunstskoler eller landbrugsskoler - hvoraf næsten alle har deres egne hjemmesider. Du kan få en bred vifte af færdigheder, for eksempel eksamensbeviser, bacheloruddannelser, fundament grader og ph.d.-grader. Studerende interesseret… Læs mere

Du kan normalt tage videregående uddannelser, hvis du er 18 år eller ældre. De er jævnligt undervises i universiteter, gymnasier og faglige institutioner såsom kunstskoler eller landbrugsskoler - hvoraf næsten alle har deres egne hjemmesider. Du kan få en bred vifte af færdigheder, for eksempel eksamensbeviser, bacheloruddannelser, fundament grader og ph.d.-grader.

Studerende interesseret i at rejse verden og hjælpe andre kulturer lykkes i erhvervslivet kan vælge at studere international business. Klasser kan omfatte international økonomi, kulturelle forskelle, finansielle markeder, internationale operationer, globale logistik og interkulturel kommunikation.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Manchester er kendt for sin arkitektur og har Storbritanniens næststørste byområde, 5 gange større end selve byen. Der er kun tre universiteter, men de har i alt 73 tusinde studerende.

Internationale Business kurser i Manchester - Søg efter kurser og korte kurser i Internationale Business i Manchester. Alle info her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Valettes's Business School
Manchester, Det Forenede Kongerige

Programmet sigter mod at forberede delegerede til at forstå forretningens væsentlige ting, når de forsøger at omdanne præstationerne for en offentlig sektor eller lignende org ... +

Programmet sigter mod at forberede delegerede til at forstå forretningens væsentlige ting, når de forsøger at omdanne præstationerne for en offentlig sektor eller lignende organisation til en mere virksomhedsmæssig og konkurrencedygtig forretningsenhed. -
Kursus
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Aug 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her