$close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i Interiørarkitektur

Når du ansøger om et kursus, kan det være en introduktion til et emne eller et dybere kig på en gren inden for et emne. Kurser varer hvor som helst fra et par uger til et helt semester og kan være online eller i et klasseværelse. Hvad er et kursus i interiørarkitektur? Der er et par forskellige retninger, som et kursus kan tage, herunder strukturel integritet, farve koordination og mennes… Læs mere

Når du ansøger om et kursus, kan det være en introduktion til et emne eller et dybere kig på en gren inden for et emne. Kurser varer hvor som helst fra et par uger til et helt semester og kan være online eller i et klasseværelse.

Hvad er et kursus i interiørarkitektur? Der er et par forskellige retninger, som et kursus kan tage, herunder strukturel integritet, farve koordination og menneskelig psykologi. Du kan bruge tid på at studere, hvordan forskellige materialer arbejder for at skabe forskellige rum, layouter der kan understøtte vægten, eller hvordan farver, møbler og planter skaber balance i et rum. Nogle kurser går også ind i, hvordan rumlayout kan påvirke stemningen hos mennesker, der bruger rummet eller hvor effektivt folk passerer gennem rummet.

Kreativitet, organisation og opmærksomhed på detaljer er alle mulige færdigheder, du kan lære i et interiørarkitektur kursus. At være organiseret kan hjælpe dig med at få mere gjort i en dag, mens kreativitet og opmærksomhed for detaljer er gode færdigheder til at løse problemer.

Når du planlægger dit budget til at tage et eller flere kurser, skal du have nogle oplysninger om skolen og de nødvendige forsyninger. Andre faktorer, der påvirker kursets omkostninger, omfatter, om det er online eller personligt, og hvor lang tid kurset tager for at fuldføre.

De mest almindelige jobtitler, du kan kvalificere dig til efter afslutningen af ​​et kursus inden for interiørarkitektur, omfatter indretningsarkitekt, kontorarkitekt og bygningsdrager. Den viden du får i dette kursus kan anvendes til at designe, bygge eller dekorere indersiden af ​​et rum. Visse virksomheder, der ansætter nogen med denne viden, omfatter arkitektfirmaer, hoteller, kontorbygninger og renoveringsfirmaer.

Interiørarkitektur er et fælles emne på mange skoler, især dem med kunstneriske eller ingeniørmæssige programmer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
IED – Istituto Europeo di Design Milan
Milano, Italien

Gennem Interior Design Academic year-programmet får eleverne en dybdegående og praktisk introduktion til italiensk design og konceptet 'Made in Italy' med særlig opmærksomhed ... +

Gennem Interior Design Academic year-programmet får eleverne en dybdegående og praktisk introduktion til italiensk design og konceptet 'Made in Italy' med særlig opmærksomhed på nutidige tendenser, mens de er udstyret med alle de nødvendige instrumenter for at komme ind på dette felt. Studerende lærer at designe indvendige rum både til kommerciel og privat brug, fra det første koncept og den første skitse til 3D -visningen og at realisere en model, der repræsenterer et offentligt rum. Endvidere udvikler kurset elevernes bevidsthed om farve, form og form og giver dem de nødvendige færdigheder til at vælge indvendige finish. -
Kursus
Fuldtid
9 måneder
Engelsk
på universitet