close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i Interiørarkitektur

Når du ansøger om et kursus, kan det være en introduktion til et emne eller et dybere kig på en gren inden for et emne. Kurser varer hvor som helst fra et par uger til et helt semester og kan være online eller i et klasseværelse. Hvad er et kursus i interiørarkitektur? Der er et par forskellige retninger, som et kursus kan tage, herunder strukturel integritet, farve koordination og mennes… Læs mere

Når du ansøger om et kursus, kan det være en introduktion til et emne eller et dybere kig på en gren inden for et emne. Kurser varer hvor som helst fra et par uger til et helt semester og kan være online eller i et klasseværelse.

Hvad er et kursus i interiørarkitektur? Der er et par forskellige retninger, som et kursus kan tage, herunder strukturel integritet, farve koordination og menneskelig psykologi. Du kan bruge tid på at studere, hvordan forskellige materialer arbejder for at skabe forskellige rum, layouter der kan understøtte vægten, eller hvordan farver, møbler og planter skaber balance i et rum. Nogle kurser går også ind i, hvordan rumlayout kan påvirke stemningen hos mennesker, der bruger rummet eller hvor effektivt folk passerer gennem rummet.

Kreativitet, organisation og opmærksomhed på detaljer er alle mulige færdigheder, du kan lære i et interiørarkitektur kursus. At være organiseret kan hjælpe dig med at få mere gjort i en dag, mens kreativitet og opmærksomhed for detaljer er gode færdigheder til at løse problemer.

Når du planlægger dit budget til at tage et eller flere kurser, skal du have nogle oplysninger om skolen og de nødvendige forsyninger. Andre faktorer, der påvirker kursets omkostninger, omfatter, om det er online eller personligt, og hvor lang tid kurset tager for at fuldføre.

De mest almindelige jobtitler, du kan kvalificere dig til efter afslutningen af ​​et kursus inden for interiørarkitektur, omfatter indretningsarkitekt, kontorarkitekt og bygningsdrager. Den viden du får i dette kursus kan anvendes til at designe, bygge eller dekorere indersiden af ​​et rum. Visse virksomheder, der ansætter nogen med denne viden, omfatter arkitektfirmaer, hoteller, kontorbygninger og renoveringsfirmaer.

Interiørarkitektur er et fælles emne på mange skoler, især dem med kunstneriske eller ingeniørmæssige programmer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Rio de Janeiro , Brasilien

Leder den studerende til design af rum, hvor samspillet mellem lys og materiale driver designprocessen og opbygningen af projektet. Lyset vil være det strukturelle element i r ... +

Leder den studerende til design af rum, hvor samspillet mellem lys og materiale driver designprocessen og opbygningen af projektet. Lyset vil være det strukturelle element i rytmen, rumsystemet og atmosfæren i rummene. -
Kursus
Deltid
14 måneder
Portugisisk
Apr. 2021
15 Mar 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her