Filter
Kursus
Canada Studietype: alle Hastighed: alle

Kurser: Intensiv engelsk i Canada

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne.

Intensive engelskkurser kan variere i varighed, og længden af ​​undersøgelsen afhænger af de studerendes behov. Udgifter til kurser afhænger også af institutionen en studerende vælger at deltage, og programmets varighed.

 

Canada er et nordamerikansk land, der består af ti provinser og tre territorier. Beliggende i den nordlige del af kontinentet, det strækker sig fra Atlanterhavet til Stillehavet og mod nord ind i det Arktiske Ocean.

Executive kurser i Intensiv engelsk i Canada. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer

7 Resultater i Intensiv engelsk, Canada

BLI Language Schools

For studerende, der ønsker at lære deres sprog til næste niveau, bygger denne mulighed på de daglige færdigheder og sprogfokus med mulighed for at udvikle sig på bestemte ... [+]

BLI General English kurser er designet til studerende, der ønsker at forbedre deres nøjagtighed og flydende, når de kommunikerer på engelsk. Uanset om du vil lære engelsk til arbejde, rejser, skole eller bare for fornøjelse, vil BLI hjælpe dig med at nå dine mål.

BLI tilbyder et bredt udvalg af sprogprogrammer, der passer til alle lærendes behov. Med en bred vifte af skemaer og programmer kan vi tage dig fra grundlæggende kommunikation til avanceret akademisk færdighed gennem engagerende og dynamiske lektioner leveret af erfarne lærere, der forstår dine motivationer og ambitioner.

Intensiv

30 lektioner om ugen

For studerende, der ønsker at lære deres sprog til næste niveau, bygger denne mulighed på de daglige færdigheder og sprogfokus med mulighed for at udvikle sig på bestemte områder. Gennem en kombination af opgavebaseret læring og traditionelle færdighedsundervisning vil du være en del af en klasse med et specifikt mål i tankerne, hvor alle områder af sprogbrug aktiveres naturligt og effektivt.... [-]

Canada Montreal
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Camber College

Mød nye venner fra hele verden, som alle stræber efter sprogbeherskelse - ligesom dig! Du vil forbinde med studerende fra det øjeblik du tilmelder dig og opbygge et netvæ ... [+]

Camber College er en af ​​Canadas mest innovative og dynamiske sprogcentre. Lære engelsk med Camber College åbner nye horisonter for dig.

Mød nye venner fra hele verden, som alle stræber efter sprogbeherskelse - ligesom dig! Du vil forbinde med studerende fra det øjeblik du tilmelder dig og opbygge et netværk af venner for livet.

Vores Camber Winter Camp er designet til studerende, der ønsker at forbedre deres praktiske engelsk skik, og samtidig foretage vintersport og aktiviteter fra kvalificerede fagfolk, især i Curling, Ice Hockey, Snowboard, sne slange. Det er den perfekte lejr for studerende i alderen 13 til 17.

2-8 uger af aktiviteter (mandag til sønda... [-]
Canada Powell River
Engelsk
Fuldtid
2 - 8 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Camber College

Camber College tilbyder en række engelskkurser der passer til en række studier behov. Den Intensive engelsk er den hurtigste måde at forbedre din beherskelse af engelsk. ... [+]

Camber College tilbyder en række engelskkurser der passer til en række studier behov. Den Intensive engelsk er den hurtigste måde at forbedre din beherskelse af engelsk.

Hos Camber College, vi underviser i engelsk på mange forskellige måder, fordi vi ved, at alle elever er unikke, lærer forskelligt og har forskellige mål.

Ved at vælge at studere i Camber College, vil du deltage hundredvis af studerende fra hele verden - der er ved at opdage nye venner og muligheder i en af ​​de smukkeste byer i Canada.

Kurset lærer alle de vigtige engelskkundskaber i tale, lytte, grammatik, skrivning, læsning, udtale og interkulturel kommunikation.

[-]
Canada Powell River
Engelsk
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Bow Valley College

Overgang til Akademisk engelsk er den første af tre kurser i engelsk til akademiske formål (MHP) program. Dette kursus letter elevernes overgang mellem flere settlement-f ... [+]

Engelsk til akademiske formål

Overgang til Akademisk engelsk - TAE

Overgang til Akademisk engelsk er den første af tre kurser i engelsk til akademiske formål (MHP) program. Dette kursus letter elevernes overgang mellem flere settlement-fokuserede engelske klasser og den mere akademiske-fokuserede EAP Program. Den har til formål at introducere eleverne til de strategier, der er nødvendige for yderligere akademiske studier i de næste to kurser: Akademisk Engelsk 1 (AE1) og Akademisk Engelsk 2 (AE2). Læringsopgaver indføre kompetencer, der kræves for succes i kollegium forberedende klasseværelser og på arbejdspladsen.

For eksempel:

Præsentation færdigheder i flere formater Undersøgelse færdigheder: organisation, notatskrivning og eksamen strategier Skrivning, læse, lytte og tale forbedring med en akademisk fokus Computer og teknologiske færdigheder til at forske, skrive og præsentere Ved hjælp af en lærende Management System (LMS) D2L ... [-]
Canada Calgary
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
EC Language Centres

Fra indskrive i dit engelskkursus til at vælge din fremtidige universitet, vil vi rådgive og støtte dig hvert skridt på vejen, og sørg for din ansøgning skiller sig ud. ... [+]

Gå til en top universitet i USA eller Canada. Fra indskrive i dit engelskkursus til at vælge din fremtidige universitet, vil vi rådgive og støtte dig hvert skridt på vejen, og sørg for din ansøgning skiller sig ud.

Du får mere ud af dette kursus, hvis Du ønsker at studere på et nordamerikansk universitet. - Vil du have hjælp med din ansøgning. - Du behøver ikke TOEFL eller IELTS.

Fakta TOEFL / IELTS dispensation for 30 lektioner om ugen studerende, der intensivt kursus

Hvad kan du forvente af dette kursus?

Vores partner universiteter Siden 1992 har vi været at hjælpe de studerende til at ansøge om Masters, bachelorer og Associate grader gennem vellykkede partnerskaber med førende institutioner. Hvert år hjælper vi hundredvis af studerende nå deres mål om at gå på universitetet i USA eller Canada. ... [-]

Canada Vancouver Toronto
Åben tilmelding
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Languages Across Borders | Montreal

Har du til hensigt at forfølge videregående uddannelse på engelsk? Foretænker du at bo eller arbejde i et miljø, hvor du har brug for engelsk? Tilmeld dig intensive engel ... [+]

All Inclusive Engelsk Sproggruppe Program

Intensive Program

Studerende kan tilmelde når som helst

Det ideelle program for studerende, der ønsker at forbedre deres generelle engelsk- eller franskspråklige færdigheder til generelle formål og have tillid til at kommunikere effektivt i det daglige liv. Dette kursus er ideelt for studerende, der gerne vil have tid til at bosætte sig i Montreal liv før de går op til andre klasser.

I dette kursus lærer eleverne at kommunikere hurtigt og effektivt som klasser fokuserer på de fire vigtigste aspekter ved at lære et sprog: læsning, skrivning, lytning og tale. Studerende kan til enhver tid på året tilmelde sig engelsk eller fransk sprogkursus fuldtids kurser spænder fra fire uger til 50 uger. Nye studerende modtager placeringstest i begyndelsen af hver måned.... [-]

Canada Montreal
Åben tilmelding
Fuldtid
90 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Centennial College

Den English Language Learning (ELL) Programmet er et intensivt, fem semester, fem-niveau, fuldtids-program for studerende, der taler engelsk som andetsprog. Dette program ... [+]

Lær engelsk og skabe nye muligheder

Den English Language Learning (ELL) Programmet er et intensivt, fem semester, fem-niveau, fuldtids-program for studerende, der taler engelsk som andetsprog. Dette program kan hjælpe med at opbygge engelskkundskaber for succes i college, universitet, og en karriere. English Language Learning er tilgængelig på både Progress Campus og Eglinton Learning-stedet.

Starter hver 3. uge ... udbydes året rundt!

Med løbende indtag og start datoer, kan du begynde med det samme, eller når det passer din tidsplan. Du vil blive placeret i et niveau, baseret på en diagnostisk placering test. Hvert niveau består af fem forskellige "moduler", og hver "module" løber i tre uger.... [-]

Canada Toronto
September 2019
Engelsk
Fuldtid
5 semestre
på universitet
Læs mere på dansk