Søg her for kurser og korte kurser i Intensiv engelsk

Find kurser og korte kurser i Intensiv engelsk

Studerende, der forfølger grader, tilmelder sig normalt i kurser. Disse kurser fokuserer på et bestemt emneområde og varer typisk en fuld sigt. Efter afslutningen af ​​kurset modtager eleverne normalt kredit for de timer, de har tilbragt i klassen. I nogle tilfælde hjælper denne kredit dem med at gå videre mod eksamen.

Hvad er et kursus på intensiv engelsk? Dette er en klasse designet til at hjælpe studerende, der ønsker at blive mere avancerede i at tale, skrive og læse engelsk. De fleste studerende tager kurset, så de kan fortsætte deres uddannelse på et engelsktalende universitet; andre tager det for at forbedre deres sprogfærdigheder. Nogle skoler leverer et eksamensbevis til kvalificerede studerende efter kurset er overstået. Der er flere skoler, der tilbyder denne type træning, og mange af dem har kvalificerede instruktører.

Der er flere fordele ved at tage et intensivt engelsk kursus. Mange studerende føler, at de kan få en bedre uddannelse, når de er kompetente på dette sprog. Da programmet er designet i et hurtigere tempo, spiser eleverne normalt ikke meget tid på at vente på at forfølge yderligere skolegangsindsats. Desuden letter det hurtige læringsmiljø ofte forståelse.

Udgifterne til et fagligt kursus varierer afhængigt af den skole, du vælger at deltage i. Hvis du er interesseret i at forbedre dine sprogfærdigheder, så er det bedst at undersøge omkostningerne ved den skole, du ønsker at deltage i. De kan give dig detaljer om undervisning og andre gebyrer.

Efter at have gennemført dette kursus, går eleverne normalt videre til at forfølge yderligere uddannelse. Men nogle tager dette kursus, så de kan være mere værdifulde på arbejdspladsen. Der er en række forskellige jobroller, der kan udnytte den viden, der læres i denne klasse. Det er imidlertid meget almindeligt for forretningsmænd og forretningskvinder at tage dette kursus.

Hvis du vil forbedre dine engelske færdigheder, skal du finde en skole, der kan hjælpe dig. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen. 

Læs mere

Courses in General English

Cork English Academy
på universitet Fuldtid 1 - 50 uger Åben tilmelding Irland Cork

[+]

kurser er designet til at give dig de engelskkundskaber til at leve, arbejde, studere og rejse i en engelsk-talende miljø.

Før du starter dit kursus på Cork English Academy vil du udfylde en engelsk niveau test vil hjælpe os med at bestemme din startniveau og sikre, at du vælger den mest hensigtsmæssige.

Kursus bøger, projektmapper og supplerende materiale, herunder autentiske materialer såsom avisartikler aviser, dvd'er, internet, bøger og andre medier udnyttes af læreren for at opfylde de sproglige behov hos alle personer i klassen.

Du kan starte programmet en mandag inden for de givne datoer bortset skole og helligdage, hvor skolen er lukket.

[-]

Intensivt Engelsksprogsemester

Georgetown University School of Continuing Studies
på universitet Fuldtid 8 - 16 uger June 2018 USA Washington DC USA Online + 1 mere

Tilbring et semester i hjertet af Washington, DC, leve, lære og engagere sig med klassekammerater fra 30 lande. Vores semester-lange engelsk som et fremmedsprogs (EFL) Intensive English program giver dig ekspertinstruktion i grammatik, samtale, skrivning, læsning, forskning og præsentationsfærdigheder. [+]

Tilbring et semester i hjertet af Washington, DC, leve, lære og engagere sig med klassekammerater fra 30 lande. Vores semester-lange engelsk som et fremmedsprogs (EFL) Intensive English program giver dig ekspertinstruktion i grammatik, samtale, skrivning, læsning, forskning og præsentationsfærdigheder.

Når du er godkendt til programmet, vil du blive evalueret for at bestemme dine specifikke instruktionsbehov. Vi placerer dig derefter i klasser med andre studerende på samme færdighedsniveau, så du får den bedste læringserfaring, der passer til dine behov.

* Undervisningen kan ændres Se venligst vores hjemmeside for aktuelle priser.

ProgramfunktionerEt CEA-akkrediteret programSmå klassestørrelserWorkshops skriftligt, udtale og college ansøgningerProfessorer med ekspertise inden for lingvistik og sprogundervisningKulturelle aktiviteter og ekstra mulighederProgram KontaktoplysningerEngelsk SprogcenterGeorgetown UniversitySchool of Continuing Studies640 Massachusetts Ave NWWashington, DC 20001Email: eflgu@georgetown.eduTelefon: (202) 687-5978Fax: (202) 687-1707 [-]

Cambridge Generel Engelsk Kursus

Cardiff and Vale College
på universitet Fuldtid Deltid

Cardiff og Vale College International tilbyder en række fleksible engelsksprogkurser på alle niveauer for dem, der ønsker at forbedre deres engelsk af generelle, faglige eller akademiske grunde. Vi tilbyder en række kurser fra Stiftelse til Højere niveau for dem, der ønsker at forbedre deres engelsk af generelle, faglige eller akademiske grunde. [+]

Cardiff og Vale College International tilbyder en række fleksible engelsksprogkurser på alle niveauer for dem, der ønsker at forbedre deres engelsk af generelle, faglige eller akademiske grunde.

Vi tilbyder en række kurser fra Stiftelse til Højere niveau for dem, der ønsker at forbedre deres engelsk af generelle, faglige eller akademiske grunde.

Vi er akkrediteret af Det britiske råd for undervisning i engelsk i Storbritannien og er for nylig blevet tildelt International Center of Excellence status 2017 gennem El. Gazette.

Cardiff og Vale College er også et akkrediteret engelsk britisk medlem.

Adgangskrav:

Studerende, der deltager i dette kursus, bliver interviewet via Skype, inden de modtager et tilbud. Ansøgere skal være 16 år eller derover. ... [-]

Semi-Intensive English Program

ELS Language Centers
på universitet September 2018 USA Princeton

Studer engelsk, mens du stadig har frihed til at udforske dine omgivelser. ELS Semi Intensive English-programmet hjælper med at styrke dine engelske kommunikationsevner i klasseværelset, så du kan tid til at absorbere dine omgivelser og øve dine nye færdigheder. Dine morgenklasser vil fokusere på byggestenene i engelsk færdighed: Struktur og Talepraksis eller Sprogstudier, Vocabulary Enrichment og en lektion i Sprogteknologicenteret. Du vil have mulighed for at udforske det lokale område om eftermiddagen. [+]

Om programmet

Studer engelsk, mens du stadig har frihed til at udforske dine omgivelser. ELS Semi Intensive English-programmet hjælper med at styrke dine engelske kommunikationsevner i klasseværelset, så du kan tid til at absorbere dine omgivelser og øve dine nye færdigheder. Dine morgenklasser vil fokusere på byggestenene i engelsk færdighed: Struktur og Talepraksis eller Sprogstudier, Vocabulary Enrichment og en lektion i Sprogteknologicenteret. Du vil have mulighed for at udforske det lokale område om eftermiddagen.

Curriculum

Nøgle sprogfærdigheder: Lytning, Udtalelse, Tal og Ordforråd

Anvendt læring: I USA, Kontakt Amerika! giver dig mulighed for at mødes med indfødte engelsktalende, praktisere samtale mens du bruger engelsk i virkeligheden, lyt til gæsteforelæsere og deltage i lokale udflugter... [-]


Intensivt Engelsk Program

University of Southern Indiana
på universitet Fuldtid 8 uger September 2018 USA Evansville

Velkommen til University of Southern Indiana (USI) Intensivt engelsk Program (IEP)! Vi er glade for at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål og have dig her i hjertet af det Amerika! [+]

Velkommen til University of Southern Indiana (USI) Intensivt engelsk Program (IEP)! Vi er glade for at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål og have dig her i hjertet af det Amerika!

Den Intensivt engelskkursus Program (IEP) ved USI tilbyder et curriculum designet til studerende på alle niveauer af engelsk sprogfærdighed baseret på elevernes behov og interesser. Som IEP studerende, vil du have mulighed for at lære side om side med studerende fra hele verden i en kvalitet engelsk sprogprogram bemandet med ekspert instruktører.

Højdepunkter i vores program omfatter:

Små klasser, der giver mere en-til-en interaktion og klasse tid med instruktører Prisbillig og konkurrencedygtige omkostninger Betinget optagelse på universitetet på IEP afslutning Individuel akademisk rådgiver for studerende TOEFL forberedelse Computer bistået instruktion Adgang til databehandling og biblioteksfaciliteter ved et omfattende universitet Fritidsaktiviteter og deltagelse i livet som studerende Apartment-style campus boliger Specialized klasser baseret på fremtidig større eller interesse, såsom engelsk til akademiske formål, business engelsk og meget mere Venlig atmosfære og sikkert miljø Moderat klima Assistance med visum proces ... [-]

Professionel - Business English - San Diego

Stafford House International
på universitet Fuldtid 1 - 36 uger Åben tilmelding USA San Diego San Francisco Chicago + 2 mere

Dette kursus vil udvikle dine engelskkundskaber og tillid til en række forretningsmæssige sammenhænge såsom præsentationer, møder og forhandlinger. Pensum kombinerer praktiske færdigheder med erhvervslivet specifikke sprog [+]

Dette kursus vil udvikle dine engelskkundskaber og tillid til en række forretningsmæssige sammenhænge såsom præsentationer, møder og forhandlinger. Pensum kombinerer praktiske færdigheder med erhvervslivet specifikke sprog skræddersyet til dine behov, så du gør det rigtige indtryk med dine fremtidige kunder og kolleger.

Hvordan du lærer

Din engelske sprog flydende vil forbedre, mens du studerer business ordforråd, grammatik og udtale vedrørende en række emner, der omfatter salg, marketing og reklame, menneskelige ressourcer, administration, økonomi og ledelse.

Dine sproglige og praktiske færdigheder vil vokse gennem forskellige aktiviteter såsom læsning korrespondance og rapporter, skrive breve og e-mails, forhandle, udarbejde og levere præsentationer og socialt samvær og networking.... [-]


Intensive English Program

Savannah State University
på universitet Fuldtid 3 måneder September 2018 USA Savannah

The English Language Institute prepares non-native English speakers to succeed in undergraduate or graduate studies at an American university. Students who enroll in our program take intensive classes in Listening/Speaking, Writing/Grammar, Reading, and Computer-Assisted Language Learning. [+]

The English Language Institute prepares non-native English speakers to succeed in undergraduate or graduate studies at an American university. Students who enroll in our program take intensive classes in Listening/Speaking, Writing/Grammar, Reading, and Computer-Assisted Language Learning.

Why enroll in our program?

Students choose our program because they:

have qualified teachers who are caring and friendly take 21 hours of classes each week converse with English speakers in the Global Friendship Program go to classes on a beautiful campus next to coastal islands enjoy a good climate live in historic Savannah, Georgia with lots of opportunities to practice English [-]

Kursus: Intensiv Generel Engelsk

Oxford English Academy Oxford
på universitet Deltid 1 - 52 uger Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Oxford

Intensive engelsk kurser omfatter alle aspekter af vores General English kursus, og samtidig øge dine Fluency færdigheder til bedre at kommunikere på engelsk og er en hurtig rute til din kompetence. [+]

INTENSIV GENERELT DANSK

ALDER: Minimum 16 år

MAXIMUM KLASSE STØRRELSE: Maksimum 14

VARIGHED: Minimum 1 uge

HOURS PER WEEK: 30 timer pr. Uge

TID: 09:00 - 12:40, 13:30 - 17:00, mandag til fredag

START DATOER: Enhver mandag

Gebyrer: Fra £ 195 pr. Uge, afhængigt af varigheden

INKLUDERER: Adgang til Oxford Engelsk Online *, Alle kursusmaterialer, Slut kursus kursus, Kursusbevis

[-]

Intensive Conversation

Access English
på universitet September 2018 Canada Toronto

Study in our Full-Time program and add 10 extra lessons per week of Chat Club, Conversation Skills, and Pronunciation classes. Learn the essential skills required to successfully participate in the everyday conversation in various situations. This program is designed for students who wish to maximize their practice with oral communication and improve their overall speaking confidence. [+]

Study in our Full-Time program and add 10 extra lessons per week of Chat Club, Conversation Skills, and Pronunciation classes. Learn the essential skills required to successfully participate in the everyday conversation in various situations. This program is designed for students who wish to maximize their practice with oral communication and improve their overall speaking confidence.

ACCESS’ general English programs all provide a solid foundation in the five skill areas: speaking, listening, reading, writing & grammar. A special focus is placed on developing oral communication skills. Classrooms are set-up in a way that encourages speaking & listening. Students are seated around circularly shaped tables in order to encourage oral interaction. And our small class sizes guarantee maximum speaking practice.... [-]


Engelsk Konversation Og Skrivefærdigheder Kursus

Bloomsbury International
på universitet Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Lær hvordan du udtrykker dig selv med mere flydende og nøjagtighed, når du kommunikerer med mennesker i forskellige situationer. Vores fremragende lærere sikrer, at alle enkeltpersoner i klassen forbedrer både engelsktalende og skriftligt under disse korte og fokuserede engelskundervisning. [+]

Fremragende som et selvstændigt kursus eller som et supplement til dine morgen- eller eftermiddagskurser.

Lær hvordan du udtrykker dig selv med mere flydende og nøjagtighed, når du kommunikerer med mennesker i forskellige situationer. Vores fremragende lærere sikrer, at alle enkeltpersoner i klassen forbedrer både engelsktalende og skriftligt under disse korte og fokuserede engelskundervisning .

Hvad er hovedfokuset på dette kursus?At lære at bruge passende stilarter til tal og skrivning til forskellige situationer.At fokusere på din evne til at tale og skrive ved hjælp af mere komplekse sætningsstrukturer og linkende ord.At lære britisk sproget sprog (for eksempel idiomer og phrasal verb) og hvordan man kommunikerer effektivt i både britiske og internationale miljøer.At forbedre din tillid til kommunikation i forskellige situationer i dit liv. [-]

Intensive English Program (IEP)

Aston International Academy
på universitet Fuldtid 1 - 52 uger Åben tilmelding USA Austin Canada Toronto Arcata Sarnia Mississauga San Antonio Waterbury + 7 mere

Vores mest populære program på Aston Texas er den Intensive engelsk Program. [+]

Intensivt engelsk Program (IEP)

Vores mest populære program på Aston Texas er den Intensive engelsk Program. Du får en placering test i begyndelsen af ​​semestret til at bestemme dit niveau.

Funktioner af programmet Fås til Begynder til Advanced Level. 5 forskellige niveauer for at fremskridt gennem. Midtvejs- og afsluttende eksamener er givet i alle vores programmer. Du kan overføre til nogen af ​​vores andre steder i Canada eller USA. Klasse kan variere og afhænger af dit niveau Materialer gebyr er ekstra. Downtown Austin, Texas placering Den Grammar Program [-]

Course: Intensive General English

Oxford English Academy Cape Town
på universitet Fuldtid 1 - 52 uger Åben tilmelding Sydafrika Cape Town

[+]

Gebyrer: Fra $ 269 per uge, afhængigt af varigheden

INKLUDERER: Adgang til Oxford Engelsk Online *, Alle kursusmaterialer, Slut kursus kursus, Kursusbevis

[-]

Kursus: 10-ugers Intensiv ESL

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
på universitet Fuldtid 10 uger April 2018 USA Irvine

Forbered dig på studier på universitetsniveau, karriereudvikling eller for at opnå personlige mål i vores akademisk orienterede 10-ugers intensiv engelskprogram for dem, der studerer engelsk som andetsprog. [+]

10-ugers intensiv ESLOversigt

Forbered dig på studier på universitetsniveau, karriereudvikling eller for at opnå personlige mål i vores akademisk orienterede 10-ugers intensiv engelskprogram for dem, der studerer engelsk som andetsprog.

FordeleOplev et program, der er betroet i mere end 35 år for at hjælpe dig med at nå dine akademiske, karriere og personlige målLær med dedikerede, højtuddannede lærere med et gennemsnit på 16 års undervisningserfaring, der er forpligtet til at opretholde de højeste standarder for elevpræstationDeltag i små klasser - normalt omkring 16 studerendeDrage fordel af at engagere interaktive klasser med et stramt læseplan, der fremhæver autentisk sprogbrug i akademiske, forretningsmæssige og sociale sammenhængeFremskynd dine evner i højere valgfag i emner som idiomer, avanceret udtale, avanceret samtale, business engelsk, avanceret ordforråd, avanceret grammatik og iBT og IELTS forberedelseØv din engelsk og lær om campusliv med en UCI-bachelor-ven gennem The Communication ClubLær at bruge state-of-the-art teknologi og metoderForbered dig på at score højere på TOEFL og IELTS testeneKravFås til studerende 17 år og ældre på alle niveauer af engelsk færdighedFor at deltage i dette program på heltid, er du forpligtet til at få et studentevisum (F-1)Er dit mål at øge din TOEFL eller IELTS score?... [-]

Intensiv Engelsk Program

Saint Francis University
på universitet Fuldtid 7 - 15 uger May 2018 USA Loretto

Deltag i Intensivt engelskkursus Program på Saint Francis Universitet som administreres af ACE Language Institutes. [+]

Deltag i Intensivt engelsk Program ved Saint Francis Universitet som administreres af ACE Language Institutes.

Den Intensive English Program på SFU inkluderer: Træning i akademiske engelskkundskaber at tilfredsstille SFU Sprogfærdighedskravene Små klasser (gennemsnit af 12 elever, maksimalt 15) Godt struktureret læseplan og usædvanligt organiseret program Adgang til alle på campus events, tjenester og boliger Veluddannede og erfarne instruktører

Du kan modtage adgang til Saint Francis, hvis du opfylder de faglige krav, men ikke opfylder det engelske krav sprogfærdighed. Undersøgelse intensiv engelsk gennem Level 7, og derefter indtaste Saint Francis direkte uden TOEFL score kræves. Du kan søge om betinget optagelse, eller gælder for Intensive engelsk Program alene. ... [-]


Forberedende Kursus I Mode Engelsk

Accademia del Lusso
på universitet Fuldtid 3 måneder July 2018 Italien Milan

Kursets målsætning: at forberede de studerende på engelsk, introducere dem til Made i Italien, og give dem viden om nogle vigtige elementer i mode og luksus-system. [+]

Forberedende kurser er tilgængelige for dem, der allerede har tilmeldt på en kandidatuddannelse, 1-års Intensiv, eller 3-årig uddannelse på Accademia del Lusso. De finder sted i månederne før hvert akademiske år starter, normalt mellem juli og oktober.

Forberedende kurser er rettet mod studerende, der gerne vil forbedre deres sprogkundskaber, før du begynder deres efterfølgende Fashion eller Design kursus på Accademia del Lusso. De tjener også til at hjælpe eleverne tage det første skridt mod en vellykket integration i deres nye sociale og faglige miljø i Milano.

Kursets målsætning

At forberede eleverne på engelsk, introducere dem til Made i Italien, og give dem viden om nogle vigtige elementer i mode og luksus-system.... [-]