close

Filtre

Se resultater

Ingeniørvidenskab kurser i Johannesburg.Find kurser og korte kurser i Ingeniørvidenskab i Johannesburg

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret. Forbedringer til menneskeskabte ting som værktøj, strukturer og maskiner er i høj grad skyldes indsats… Læs mere

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Forbedringer til menneskeskabte ting som værktøj, strukturer og maskiner er i høj grad skyldes indsatsen fra folk inden for teknik. Disse mennesker kombinerer kreativitet med matematik og verdslige viden, hvilket resulterer i innovation.

Et land, der ligger til den sydlige spids af Afrika, Sydafrika, har en rig kultur, som du aldrig vil få nok af, mens touring eller studerer her. De sprog her omfatter Afrikaner og engelsk samt hollandsk. Den campus liv af det enorme sydafrikanske Universitet, Johannesburg eller noget andet universitet vil blive sind blæser. Du vil elske at interagere med Bantuerne her og det tropiske klima i regionen.

Johannesburg Byen er den største kilde til guld og diamanter i det sydlige Afrika. Det er grundlaget for Sydafrikas forfatningsdomstol og er den største og rigeste by i Gauteng-provinsen. Det er hjemsted for University of Johannesburg.

Ingeniørvidenskab kurser i Johannesburg - Søg efter kurser og korte kurser i Ingeniørvidenskab i Johannesburg. Alle info her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
University of Johannesburg
Johannesburg, Sydafrika

Kursusprogrammer, der tilbydes af Det Tekniske Fakultet og det byggede miljø

Kursusprogrammer, der tilbydes af Det Tekniske Fakultet og det byggede miljø -
Kursus
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Jan 2022
på universitet
 
Central Johannesburg College
Johannesburg, Sydafrika

Vores moderne institution er interesseret i at dyrke et miljø, hvor unge studerende kan komme sammen og lære i et kreativt og fleksibelt miljø.

Vores moderne institution er interesseret i at dyrke et miljø, hvor unge studerende kan komme sammen og lære i et kreativt og fleksibelt miljø. -
Kursus
Engelsk
Feb 2022
på universitet
 
Damelin Part Time
Johannesburg, Sydafrika +3 Mere

På en vellykket afslutning af programmet, vil den lærende modtager Damelin Short programmet i Production certifikat.

På en vellykket afslutning af programmet, vil den lærende modtager Damelin Short programmet i Production certifikat. -
Kursus
Deltid
64 timer
Feb 2022
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
Damelin Part Time
Johannesburg, Sydafrika +3 Mere

Efter en vellykket afslutning, vil den lærende få tildelt Damelin Short programmet i Sound Recording Practice Certificate.

Efter en vellykket afslutning, vil den lærende få tildelt Damelin Short programmet i Sound Recording Practice Certificate. -
Kursus
Deltid
60 timer
Feb 2022
på universitet
 
Damelin Part Time
Johannesburg, Sydafrika +3 Mere

Efter en vellykket afslutning, vil den lærende få tildelt Damelin Short programmet i Sound Engineering Practice Certificate.

Efter en vellykket afslutning, vil den lærende få tildelt Damelin Short programmet i Sound Engineering Practice Certificate. -
Kursus
Deltid
80 timer
Feb 2022
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her