ACADEMICCOURSES.DK

Deltid Kurser: Illustration i Spanien

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Undersøgelsen af ​​illustrationen kan indebære træning i både traditionelle og digitale teknikker for at skabe fine tegninger. Kurser kan omfatte undersøgelsen af ​​anatomi, perspektiv, kunstneriske materialer og både moderne og historiske illustrationsstrategier.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Deltid Executive kurser i Illustration i Spanien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Illustration, Spanien Filter

Intensiv konceptkunst

COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales
på universitet Deltid 60 timer Kontakt skolen Spanien Alicante

Grunduddannelse professionel til at udvikle dine vigtigste idéer af tegn og scenarier.