ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Illustration i Spanien

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Undersøgelsen af ​​illustrationen kan indebære træning i både traditionelle og digitale teknikker for at skabe fine tegninger. Kurser kan omfatte undersøgelsen af ​​anatomi, perspektiv, kunstneriske materialer og både moderne og historiske illustrationsstrategier.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Deltid Executive kurser i Illustration i Spanien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

4 Resultater i Illustration, Spanien Filter

Konceptkunst - introduktion til photoshop

Universal Arts School
Kursus
<
Deltid
Spansk
Online

Vi vil præsentere os selv i Adobe Photoshop-interface og hvordan det fungerer. Vi vil se, hvordan de mest basale værktøjer fungerer, og hvordan man opretter tilpassede genvejs ...

Læs mere

Højere niveau træningskursus i illustration

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Kursus
14 Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
20 Jul 2020
Spansk
Spanish
på universitet

Master de grundlæggende teknikker og stilarter af illustration, der giver dig mulighed for at angive ideer og begreber ved tegning.

Læs mere

Postgraduat grad i illustration

Bau Design College of Barcelona
Kursus
<
Fuldtid
Spansk
på universitet

Dette postgraduate grad anser og dykker ind illustration som et relevant element i moderne visuel kommunikation. Dens tilstedeværelse i medierne spreder i forskellige områder, ...

Læs mere

Intensiv konceptkunst

COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales
Kursus
<
Deltid
<
60 timer
Spansk
på universitet

Grunduddannelse professionel til at udvikle dine vigtigste idéer af tegn og scenarier.

Læs mere